Faima l-a schimbat pe Cătălin Moroșanu: "Soția mea a suferit cel mai mult". Cum au reușit cei doi să-și salveze căsnicia
Data publicării:
Cătălin Moroșanu a vorbit despre celebritate, care i s-a urcat la cap, la un moment dat, dar și despre familia sa.

Cătălin Moroșanu a fost prezent în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, de pe Kanal D, unde a vorbit despre momentele dificile care au venit la pachet cu celebritatea. Cel mai mult a avut de suferit soția luptătorului, Georgiana, care l-a susținut necondiționat, chiar dacă acesta a avut clipe în care s-a schimbat destul de tare, din cauza faimei.

"Mi s-a urcat de multe ori celebritatea la cap. Soția mea a suferit cel mai mult din acest motiv. Eram mereu plecat, nu mai stăteam cu ea, nu îi mai ofeream atenție. Ea avea 16 ani când ne-am cunoscut, și de atunci mi-a zis că vrea să fie fericită, când se face mare. Există un preț al celebrității, dezamăgire, oamenii din jurul tău sunt cei care suferă și tu nu realizezi. E foarte important să ai acele persoane care să te tragă de mânecă și să îți spună că ai luat-o razna. Eu am luat-o de multe ori razna, recunosc. Am avut momente când celebritatea m-a schimbat în rău.", a declarat Cătălin Moroșanu, în emisiunea de pe Kanal D.

Ce spune Cătălin Moroșanu despre relația pe care o are cu soția sa

După 20 de ani de relație, Cătălin Moroșanu are în continuare doar cuvinte de laudă, la adresa soției sale. Acesta își amintește chiar și de momentele în care cei doi nu aveau o situație financiară foarte bună, însă Georgiana făcea tot ce putea ca luptătorul să își poată duce la bun sfârșit antrenamentele.

"În viață suntem bărbatul unei singure femei și nu-mi văd viitorul fără Georgiana. M-a suportat extrem de mult, m-a susținut și nu mi-a pus nici măcar o piedică. Contează mult ca femeia să te susțină în ceea ce faci. Atunci când nu aveam bani, aveam doar o conservă de ton, ea mi-a spus să o mănânc eu, pentru că aveam antrenamente, iar ea a zis că merge să mănânce acasă, la părinții ei. Lucrurile astea m-au ajutat foarte mult să o iubesc și să apreciez cât de importantă a fost în cariera și în viața mea.",a mai dezvăluit el.

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Georgiana: „Nu mai este flacăra de la începutul relației”

"Eu cred că o să fiu un socru de treabă"

Natalis, fiica lui celor doi, se apropie din ce în ce mai mult de vârsta adolescenței. Așadar, momentul în care aceasta va veni acasă cu un partener nu mai este atât de îndepărtat. Cu toate acestea, chiar dacă are o imagine extrem de dură în societate, vedeta spune că va încerca să fie un socru cât mai bun și să-și înțeleagă fata.

"Te dezvolți odată cu copilul tău și tu ca părinte trebuie să-i înțelegi generația. Eu cred că o să fiu un socru de treabă. Un tată trebuie să știe să-și educe fata, să fie prietenul ei, să fie un părinte modern.", a mai spus Cătălin Morășanu.

Cătălin Moroșanu: „Prima bătaie am luat-o de la o fată”. Luptătorul K1 a fost victima bulluing-ului în copilărie

Cătălin Moroșanu vorbește despre zvonurile de divorț

De mai multe ori, în mediul online, s-a scris faptul că luptătorul ar vrea să divorțeze de soția lui, din cauza distanței dintre cei doi. În timp ce soția sa stă, în continuare, la Iași, împreună cu copiii celor doi, vedeta stă, în cea mai mare parte din timp, la București, unde se desfășoară proiectele sale de pe plan profesional. Cu toate acestea, Cătălin spune că își vizitează des familia, distanța aducând doar beneficii în viața celor doi.

"Un copil poate să salveze relații și căsnicii. Eu am considerat mereu că cei doi copiii au făcut ca relația noastră să fie și mai solidă, iar în privința zvonurilor de divorț care s-au tot scris, mereu o să apară așa ceva. Eu toată cariera mea am făcut naveta Iași-București, dar în fiecare weekend mă duc acasă, la Iași. Partenerul de lângă tine trebuie să te susțină să faci lucrurile astea. Sunt grele relațiile la distanță, dar sunt și benefice. Dacă stai zi de zi cu o persoană există mai multe motive pentru care să te cerți. După ce ai stat o perioadă plecat și îți vezi soția, copiii, dragostea este mult mai mare și apreciezi mai mult ce ai acasă.", a continuat el.

Cătălin Moroșanu NU doarme în pat cu soția: Când sunt acasă mă simt ca un parazit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  Catalin Morosanu  celebritate  sotie 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile




pixel