Faimoșii îl fac praf pe Andrei Ciobanu, după ce a fost eliminat din echipa roșie: „O merita din plin. Demnitate niciodată, omul este alunecos”
Data actualizării:
Data publicării:
Faimoșii au dezbătut plecarea lui Andrei Ciobanu din campul lor.

Finalul ediției 36 de la Survivor All Stars a adus în echipa Faimoșilor multă fericire și sentimentul de dreptate, întrucât Andrei Ciobanu a fost cel care a pierdut duelul în favoarea Anei Pal și a părăsit tabăra. Acestuia i s-a mai oferit însă o a doua șansă, însă în tabăra adversă, la Războinici, din care practic a făcut parte încă de la începutul competiției. Până să afle acest lucru, cei roșii au fost extrem de mulțumiți pentru faptul că Ciobanu a fost dat afară din competiție, purtând mai multe discuții ample pe seama acestui subiect.

„În totemurile alea albastre am văzut destinul. Fiecare era câte o palmă de la viață pentru Ciobanu, pentru că a fost obraznic cu noi, cădeau unul după altul, asta am văzut. Din 16 oameni, singurii care nu au fost la duel au fost Ștefi și TJ Miles, iar el a spus că e carne de tun?

Faptul că a fost eliminat din echipa noastră o merita din plin, ne-a lucrat pe la spate. Poate avea ce căuta pe alte planuri pe aici, dar demnitate niciodată.”, a declarat Zanni, în cadrul emisiunii Survivor All Stars de pe 9 aprilie 2024.

Citește și: Rita Mureșan și Horia Brenciu au avut o relație. Artista spune tot: „Am fost foarte iubită. Extrem de importantă pentru amândoi”

Discuții aprinse despre Andrei Ciobanu

În continuare, Faimoșii l-au acuzat pe Andrei Ciobanu și de dualitate, Tj Miles și Zanni spunând faptul că acesta îi bârfea pe fiecare în parte din camp, fără să țină cont de nicio limită. 

Tj Miles: El vorbea cu mine despre Zanni, cu noi despre tine, despre Ana cu tine.

Zanni: Și când pleca Ana despre Ana, când plecai tu, despre tine, când plecam eu despre mine.

Tj Miles: Încerca să bage.. știi? Andrei eram un om care nu te mânca, te măsura, după care te mânca.

Zanni: Omul este alunecos, cum îi spunem că nu mai avem încredere în tine? 

Tj Miles: L-am întrebat pe față, dacă pleacă Zanni cu Ana Pal la duel, vei fi mai loial? A zis că nu contează în fața noastră, la foc.

Zanni: Mă bucur că nu am fost la duel, când vedeam că pică totemurile alea, era destinul. Faptul că ai venit în familia asta și ți s-a dat absolut tot... Mariei Lungu nu i s-a dat, lui Ciomag i s-a dat treptat.

Tj Miles: Ciomag a fost mai demnă decât el.

Citește și: Noi acuzații către Mirela Retegan. Scandalul din Gașca Zurli continuă: „Când auzeam astea, mă  transformam într-un monstru”

Acuzații dure la adresa lui Andrei Ciobanu

Mai mult, supărarea principală a lui Zanni a fost lipsa de recunoștință pe care Andrei Ciobanu a arătat-o în fața coechipierilor roșii, care i-au oferit drepturi depline în tabăra lor, deși fusese „mutat” de la adversari. 

„Unii oameni se dau bărbați, dar sunt unele femei care sunt mult mai bărbați decât ei.”, a mai spus TJ Miles.

El nu recunoaște că l-am luat și pe el în legământ. Consideră că tu ești cel mai inteligent de aici și noi suntem proștii tăi? Să te victimizezi în halul ăsta? El ne iubea.. faptul că stătea pe scaune, că noi ne rupeam capul pentru el, până i-am zis că e rândul lui, atunci nu ne mai iubea.”, mai spune Zanni.

Te-ar putea interesa și: De ce nu trebuie să ne temem de moarte. Maica Antonia din Elveția: „Viața de pe pământ e doar o pregătire pentru ce urmează”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel