Familia lui Ion Dichiseanu, devastată de durere. Actorul și-ar fi sărbătorit ziua de naștere
Data publicării:
Moartea actorului Ion Dichiseanu a șocat o lume întreagă. Vestea a căzut ca un trăsnet peste familia actorului, dar și peste cei care l-au cunoscut. Actorul ar fi împlinit 88 de ani. 

Ar fi trebuit să fie sărbatoare în familia lui Ion Dichiseanu, dar zilele acestea familia, prietenii și toți cei care l-au iubit varsă lacrimi de tristețe. Marele actor s-a stins din viață și a lăsat în urmă doar durere. 


”E o perioadă urâtă și niciodată nu ești pregătit emoțional, știi că se va întâmpla la un moment dat, dar încercăm să ne revenim și să facem lucruri frumoase în amintirea lui. Am început o melodie pe care o cânta tata, dar o voi reface, deja e parțial gata.”, a spus Ioana Dichiseanu la Antena Stars.


Ieri, acesta ar fi împlinit 88 de ani și ar fi trebuit să petreacă alături de familie, din nefericire, Ioana Dichiseanu a făcut o slujbă religioasă pentru parastasul de 6 luni. 

 

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte”


„Mi-aș fi dorit pe 20 octombrie să facem o masă la restaurant, dar cu restricțiile astea și cu situația pe care o trăim îmi este și frică. Vom face însă o slujbă religioasă, cum este creștinește”, a spus ea pentru Fanatik, în urmă cu ceva timp.


Cea mai afectată după moartea actorului a fost fiica acestuia, Ioana Dichiseanu. Cei doi au avut o relație extrem de strânsă, iar vestea că tatăl ei s-a stins a dărâmat-o complet.

 

Cum a reacționat Anamaria Prodan la acuzațiile Marianei Pfeiffer: „Acestea nu fac decât să-l târască în mizerie”


Recent, fiica regretatului actor a declarat că îi simte lipsa tatălui său și suferă cumplit. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că nu a putut să renunțe la câteva din lucrurile tatălui său, deoarece îi dau putere să meargă mai departe și să-l simtă lângă ea.


„Am dat câteva lucruri, dar nu mă pot despărți de hainele lui. I-am păstrat costumul lui preferat, alb. Când mă mai uit la lucrurile sale, simt că mă răscolesc, dar în același timp am senzația că îmi este aproape și nu pot să le dau”, a mai spus aceasta.

 

Dietă de vedetă. Smiley s-a pus pe slăbit. La ce alimente a renunțat artistul de dragul siluetei: „Poate reușesc vreo două-trei luni”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: a murit  familie  fiica  ion dichiseanu  slujba 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel