Familia lui Ion Dichiseanu, devastată de durere. Actorul și-ar fi sărbătorit ziua de naștere
Data publicării:
Moartea actorului Ion Dichiseanu a șocat o lume întreagă. Vestea a căzut ca un trăsnet peste familia actorului, dar și peste cei care l-au cunoscut. Actorul ar fi împlinit 88 de ani. 

Ar fi trebuit să fie sărbatoare în familia lui Ion Dichiseanu, dar zilele acestea familia, prietenii și toți cei care l-au iubit varsă lacrimi de tristețe. Marele actor s-a stins din viață și a lăsat în urmă doar durere. 


”E o perioadă urâtă și niciodată nu ești pregătit emoțional, știi că se va întâmpla la un moment dat, dar încercăm să ne revenim și să facem lucruri frumoase în amintirea lui. Am început o melodie pe care o cânta tata, dar o voi reface, deja e parțial gata.”, a spus Ioana Dichiseanu la Antena Stars.


Ieri, acesta ar fi împlinit 88 de ani și ar fi trebuit să petreacă alături de familie, din nefericire, Ioana Dichiseanu a făcut o slujbă religioasă pentru parastasul de 6 luni. 

 

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte”


„Mi-aș fi dorit pe 20 octombrie să facem o masă la restaurant, dar cu restricțiile astea și cu situația pe care o trăim îmi este și frică. Vom face însă o slujbă religioasă, cum este creștinește”, a spus ea pentru Fanatik, în urmă cu ceva timp.


Cea mai afectată după moartea actorului a fost fiica acestuia, Ioana Dichiseanu. Cei doi au avut o relație extrem de strânsă, iar vestea că tatăl ei s-a stins a dărâmat-o complet.

 

Cum a reacționat Anamaria Prodan la acuzațiile Marianei Pfeiffer: „Acestea nu fac decât să-l târască în mizerie”


Recent, fiica regretatului actor a declarat că îi simte lipsa tatălui său și suferă cumplit. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că nu a putut să renunțe la câteva din lucrurile tatălui său, deoarece îi dau putere să meargă mai departe și să-l simtă lângă ea.


„Am dat câteva lucruri, dar nu mă pot despărți de hainele lui. I-am păstrat costumul lui preferat, alb. Când mă mai uit la lucrurile sale, simt că mă răscolesc, dar în același timp am senzația că îmi este aproape și nu pot să le dau”, a mai spus aceasta.

 

Dietă de vedetă. Smiley s-a pus pe slăbit. La ce alimente a renunțat artistul de dragul siluetei: „Poate reușesc vreo două-trei luni”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: a murit  familie  fiica  ion dichiseanu  slujba 


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel