Familia regală britanică celebrează cea de-a noua aniversare a prinţului George
Familia regală britanică a transmis cele mai bune urări prinţului George, cu prilejul celebrării celei de-a noua aniversări.

Contul oficial de Twitter al reginei Elisabeta a II-a a fost primul care a marcat aniversarea tânărului prinţ, publicând fotografia oficială prilejuită de această ocazie, realizată pe o plajă din Marea Britanie.

Fotografia a fost făcută de mama prinţului George, Kate, ducesa de Cambridge, cea care realizează de obicei fotografiile aniversare ale copiilor ei. În imagine, George apare zâmbitor, purtând un tricou polo albastru, iar în fundal, apare imaginea unei plaje.

Pe pagina de Twitter a reginei a fost publicată o fotografie în care suverana apare alături de strănepotul ei la balconul Palatului Buckingham, în timpul recentelor festivităţi prilejuite de Jubileul de Platină al reginei.

Imaginea este însoţită de cuvintele: ''La mulţi ani prinţului George cu prilejul celei de-a noua aniversări!''

Tânărul prinţ şi viitor rege va începe cursurile la Lambrook School în Ascot, în apropiere de Castelul Windsor, în cea de-a doua parte a acestui an, potrivit relatărilor din presă.

Potrivit unor zvonuri, William şi Kate plănuiesc să se mute la reşedinţa de la Berkshire pentru a fi mai aproape de noua şcoală a fiului lor, precum şi de regină.

Ultimele luni au fost pline de evenimente pentru prinţul George, care a apărut alături de fraţii săi, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, în timpul festivităţilor prilejuite de Jubileul de Platină.

Au fost văzuţi în balconul Palatului Buckingham după ceremonia Trooping the Colour când au asistat la parada de aeronave, după care au stat în loja regală alături de părinţii lor pentru a urmări festivităţile.

William şi Kate şi-au dus totodată fiul la finala de tenis de la Wimbledon, unde prinţul a ţinut în mâini trofeul câştigat de Novak Djokovic.

Prinţul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut în maternitatea privată Lindo Wing, de la Spitalul St Mary din Londra, la ora 4:24 PM, pe 22 iulie 2013.

George va deveni cel de-al 43-lea monarh după ce William Cuceritorul a obţinut coroana Angliei dacă, aşa cum este de aşteptat, va urma domniilor bunicului Charles şi tatălui, William

Data: 22 iul 2022, 17:36
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: familia regala  george  print 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...