Familia regală britanică celebrează cea de-a noua aniversare a prinţului George
Data publicării:
Familia regală britanică a transmis cele mai bune urări prinţului George, cu prilejul celebrării celei de-a noua aniversări.

Contul oficial de Twitter al reginei Elisabeta a II-a a fost primul care a marcat aniversarea tânărului prinţ, publicând fotografia oficială prilejuită de această ocazie, realizată pe o plajă din Marea Britanie.

Fotografia a fost făcută de mama prinţului George, Kate, ducesa de Cambridge, cea care realizează de obicei fotografiile aniversare ale copiilor ei. În imagine, George apare zâmbitor, purtând un tricou polo albastru, iar în fundal, apare imaginea unei plaje.

Pe pagina de Twitter a reginei a fost publicată o fotografie în care suverana apare alături de strănepotul ei la balconul Palatului Buckingham, în timpul recentelor festivităţi prilejuite de Jubileul de Platină al reginei.

Imaginea este însoţită de cuvintele: ''La mulţi ani prinţului George cu prilejul celei de-a noua aniversări!''

Tânărul prinţ şi viitor rege va începe cursurile la Lambrook School în Ascot, în apropiere de Castelul Windsor, în cea de-a doua parte a acestui an, potrivit relatărilor din presă.

Potrivit unor zvonuri, William şi Kate plănuiesc să se mute la reşedinţa de la Berkshire pentru a fi mai aproape de noua şcoală a fiului lor, precum şi de regină.

Ultimele luni au fost pline de evenimente pentru prinţul George, care a apărut alături de fraţii săi, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, în timpul festivităţilor prilejuite de Jubileul de Platină.

Au fost văzuţi în balconul Palatului Buckingham după ceremonia Trooping the Colour când au asistat la parada de aeronave, după care au stat în loja regală alături de părinţii lor pentru a urmări festivităţile.

William şi Kate şi-au dus totodată fiul la finala de tenis de la Wimbledon, unde prinţul a ţinut în mâini trofeul câştigat de Novak Djokovic.

Prinţul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut în maternitatea privată Lindo Wing, de la Spitalul St Mary din Londra, la ora 4:24 PM, pe 22 iulie 2013.

George va deveni cel de-al 43-lea monarh după ce William Cuceritorul a obţinut coroana Angliei dacă, aşa cum este de aşteptat, va urma domniilor bunicului Charles şi tatălui, William

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: familia regala  george  print 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel