Familia regală este "îngrijorată" că prințul Harry ar putea scrie în cartea de memorii despre mama sa vitregă, ducesa Camilla
Așa cum era de așteptat, viitorul volum de memorii al prințului Harry provoacă tot felul de drame în rândul familiei regale - în ciuda faptului că nici măcar nu a apărut încă și că nimeni nu are nicio idee despre ce va dezvălui în carte.

Surse din interiorul familiei regale au declarat pentru Daily Mail că familia este deosebit de îngrijorată de ceea ce ar putea spune Harry despre mama sa vitregă, ducesa Camilla, care - așa cum știe oricine urmărește The Crown - ar fi avut o aventură cu prințul Charles în timp ce acesta era căsătorit cu prințesa Diana.

 

Potrivit Daily Mail, Casa regală este "îngrijorată" de ceea ce ar putea scrie Harry despre Camilla - mai ales că Charles se pregătește să devină în cele din urmă rege, iar ea regină consort.

"Să fim sinceri, Harry nu a fost niciodată apropiat de ducesa de Cornwall", a declarat o sursă pentru Daily Mail. "Dacă el documentează relația lor tensionată în carte, ar putea fi extrem de  dăunător într-un moment în care Charles pune bazele pentru ca ea să devină regină."


O altă sursă susține că prințul Charles "nu știa nimic despre" memoriile lui Harry, deși acest lucru contrazice ceea ce un purtător de cuvânt al ducelui de Sussex a declarat pentru Entertainment Tonight, spunând că - așa cum a precizat publicația - Harry "a avut recent o conversație privată cu familia sa despre carte", deși "nu ar fi de așteptat să obțină permisiunea pentru un astfel de proiect de la Palat".

Mai mult, o altă sursă a declarat pentru Page Six  că Harry "nu consideră" că volumul de memorii este o insultă pentru familia sa - și că pur și simplu își spune "adevărul" în carte. Și chiar el a precizat acest lucru într-o declarație, spunând: "Speranța mea este că, spunând povestea mea - cele bune și cele rele, greșelile, lecțiile învățate - pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem".

 

Lansarea cărții ar putea pune în umbră alte evenimente majore

 


Publicarea cărții în 2022 i-a îngrijorat, de asemenea, și pe curteni, deoarece riscă să eclipseze un trio de evenimente regale importante.

„În primul rând, este vorba de Jubileul de Platină al reginei. Asta este ceea ce contează cel mai mult.

Dar este, de asemenea, și cea de-a 40-a aniversare a prințului William și se împlinesc 25 de ani de la moartea prințesei Diana.”, a declarat o sursă pentru Daily Mail. 

Cu acest mix, ar fi trebuit să fie un an foarte pozitiv pentru Familia Regală.

 

Câți bani ar încasa Harry pe carte


Unele persoane din interiorul familiei regale se întreabă, de asemenea, ce înseamnă cu adevărat anunțul lui Harry potrivit căruia încasările pentru carte vor merge în scopuri caritabile.

New York Post a relatat că, în urma înțelegerii cu Penguin Random House, prințul Harry va primi cel puțin 14,7 milioane de lire sterline (20 de milioane de dolari) în avans pentru carte, iar cel puțin un milion din această sumă se crede că va merge la scriitorul fantomă J.R. Moehringer.

Cu toate acestea, Harry nu a spus dacă și  avansul uriaș  va fi donat în scopuri caritabile.

Autor: Maria Alexandru | Dată: 29 iul, 11:41

Bancul serii: La cinema

Șeful poliției îl cheamă pe agentul care tocmai îl urmărise pe criminal:


Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții