Feli, ADEVĂRUL despre relația cu Cătălin: Eu n-am avut fluturi în stomac. El a venit la momentul nepotrivit
Data publicării:
Feli a dezvăluit detalii despre relația pe care o are cu Cătălin.

Feli Donose este o persoană extrem de rezervată, când vine vorba de familie și de viața personală. Totuși, în cadrul emisiunii online theExclusive, aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația pe care o are cu Cătălin, bărbatul cu care este deja într-o relație de câțiva ani, împreună având și o fetiță. Chiar dacă vorbește cu foarte mare mândrie de omul care o înțelege în toate perioadele vieții ei, Feli spune faptul că niciodată nu a simțit fluturi în stomac față de el.

"Eu știu să trăiesc haos. Fiecare are fixul noi, dar e și mai greu pentru că nu ne cunoaștem cum e să fim doar noi doi. După ce ne-am cunoscut, imediat am rămas gravidă. Nu știu dacă îmi pare rău, am sărit acea etapă.. eu n-am avut fluturi în stomac cu el și atunci mi-am dat seama ce înseamnă iubirea matură. Există un fel de siguranță între noi și atunci am zis că el e alesul. Am știut din prima zi când l-am văzut. Ne-am cunoscut la o nuntă, el era invitat, iar eu cântam. I-am zis din prima că sigur e gemeni, pentru că vorbea mult. La început eram prieteni, eu eram în febra muzicii, voiam doar muzică. Cumva Cătălin a venit la momentul nepotrivit. Eu voiam să adopt un copil și să fac muzică. Eu voiam să o adopt pe Luna de fapt, la asta mă gândeam când am scris melodia.

Eu mi-am indus de multe ori iubirea, dar până la Cătălin nu am iubit niciodată. Am știut că vreau să fac tot ce e mai bine ca să fiu cu omul ăsta, chiar dacă deocamdată e cu suișuri și coborâșuri. Cu mine e foarte greu de trăit.", a declarat Feli.

"Sunt nefericită deseori"

Mai mult, artista recunoaște și faptul că nu are mereu o părere foarte bună despre propria persoană, fapt ce îi cauzează deseori nefericire.

"Îmi place să mă caut, toată viața asta e o căutare. La iubirea de sine mai am de lucru. Toți avem problema asta. Sunt nefericită deseori în situații din viața mea. Îmi aduc aminte când am fost la Vocea României și aveam emoții, m-a încurajat o prietenă atunci. Dacă te dezbraci de rol, de faimă, toți suntem la fel.", a mai spus artista.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artista  casnicie  Feli  iubire  relatie  vedete 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel