Feli Donose a renunțat la liceu pentru muzică: „La jumătatea clasei a noua, ca nebuna”
Data actualizării:
Data publicării:
Feli Donose a dezvăluit că a renunțat la studii pentru a-și urma visul de a deveni cântăreață. 

Feli Donose, în vârstă de 35 de ani, vorbește, într-un interviu pentru Adevărul, despre deciziile din adolescență și despre cum a fost parcursul ei în lumea muzicii. La 14 ani, chiar în clasa a noua, vedeta a renunțat la studii pentru a urma o carieră muzicală. Inițial, ea nu le-a spus părinților că nu mai merge la școală. Aceștia au aflat mai târziu, iar atunci, Feli le-a promis că va relua studiile. 

 

„La jumătatea clasei a noua, ca nebuna. Pur şi simplu, m-am trezit într-o noapte că m-am întrebat ce fac cu viaţa mea de acum încolo. Mi-am văzut filmul pe repede-înainte şi nu vedeam unde-i muzica. Am avut un curaj nebun şi am făcut chestia asta fără să ştie ai mei. Apoi au aflat şi i-am promis mamei că dacă nu îmi ies mie planurile cum mi-am dorit, reiau şcoala”, a declarat Feli Donose pentru Adevărul. 

Câțiva ani mai târziu, vedeta s-a înscris la cursurile unui Liceu Economic, în încercarea de a-și ține promisiunea față de părinții ei. Între timp, cariera ei era deja în plină ascensiune și nu a finalizat studiile. 

„Au început să se mişte şi nu am reluat, până mai târziu, când stăteam deja în Cluj de doi ani şi m-am înscris la Liceul Economic. Întâmplător, mergând pe stradă, am văzut liceul deschis, am intrat: „Bună ziua. Faceţi înscrieri? – Da, da. Am ieşit de acolo şi am sunat-o pe prietena mea din copilărie: „Tu, Ica, m-am înscris la liceu – „Ceee?! Aaaa! Ţipa de fericire. Da, asta cu liceul e un gol din adolescenţa mea pe care încă mă gândesc cum să-l umplu. La un moment dat, tot vreau să-l fac. Pentru că în perioada în care adolescenţii din jurul meu trăiau asta, eu am ales să devin peste noapte un adult care să-şi urmeze visul nebuneşte. Iar acolo e un spaţiu pe care eu trebuie să-l umplu cumva. O să-mi dau seama cum”, a mai spus pentru Feli Donose pentru sursa citată. 

 

„Mi-au spus “Arta nu-ți clădește templu”. Au încercat să îmi sufoce visele când încă eram un copil ce nu doar visa, ci și respira MUZICA.

Anii au trecut și în adolescență a mai urmat un val de “atotștiutori” care și-au dorit enorm să NU trăiesc ceea ce iubesc.

Suntem plini de răutate atunci când cel de lângă noi este poate, mai fericit, mai bucuros, mai… liniștit.

Omule, deschide ochii! Cât timp mai stai cu ochii în curtea vecinului? Nu vezi că trece viața cu darurile ei pe lângă tine? Cât mai stai în gânduri rele către tine, către alții?

Văd. Alegi să stai în frustrări și supărare, în neliniște și nepăsare de suflet mic sau suflet mare, și lovești în orișicare fiindcă sufletul te doare.

Dar PÂNĂ CÂND?”, a scris vedeta pe Instagram. 

 

A vost victima bullying-ului în copilărie

Invitată în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Feli a vorbit despre dramele din copilărie. Aceasta i-a marturisit lui Răzvan Simion că a suferit mult în adolescență, din cauza faptului că ceilalți râdeau pe seama fizicului ei. 

”Când eram mica mi se zicea ”girafa”, ca am gatul lung, mergem cocosata ca sa nu se vada asta, pana când mi-a zis mama ca unde ma duc asa, ca trebuie sa merg mandra, ca sunt frumoasa. Eu nu m-am uitat in alte gradini decat in a mea. Cand m-am vazut in unele poze in care eram grasuta, imbracata in fustitie, mi-am zis ”mai, dar de ce nu imi placea de mine, ca eram chiar draguta”. Si cineva mi-a zis ca ceilalti ma faceau, de fapt, sa ma simt asa, si nu eu”, a mărturisit Feli Donose.

De asemenea, Feli a mărturisit cu sinceritate că se teme de acest fenomen de bullying pentru fiica sa. Artista nu își dorește ca fiica ei să treacă prin ce a trecut ea.

”Mi-e frica si pentru fetita mea de acest bullying. Piesa ”Puiule, Puiuțule” este o piesa despre suferintele mele si unii ziceau pe story ca e ”masonerie”, ca vedeau ei unele semne la mine in videoclip, nu ai cum sa controlezi asta. Se pare ca noi ne-am inrait. Credeam ca prin prisma pandemiei o sa ne mai imbunam, că o se ne spunem ”te iubesc” mai des, dar de unde, pare ca e mai rau. Astfel de oameni sunt nefericiti acasa si de aceea arunca in noi.”, a mai spus Feli Donose la Neatza cu Razvan si Dani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artist  feli donose  liceu  muzica  scoala 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?




pixel