Femeia PEȘTI. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Femeia cu Venus în Pești creează un soi de dependență”
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News a vorbit la Interviurile Spectacola despre modul în care iubește și vrea să fie iubită femeia Pești.

„Cand ai Luna în Pești ca femeie, ești ca o trestioară. E ca și cum sufletul tău e un burețel și efectiv preia toate stările și ești mai prăpăstioasă. Femeia cu Luna în Pești este poate cea mai prăpăstioasă din tot zodiacul pentru că are atâtea frici, anxietăți și dorința să fie bine și lumea ei interioară, emoțiile sale sunt precum într-o poveste Disney. Și tot timpul se va lovi de lumea brută, de realitate, de tot ce este concret. O femeie cu Luna în Pești doar dacă aude de cineva că i s-a întâmplat ceva devine anxioasă. Femeia cu Luna în Pești are frica de abandon. Nu ți-o arată dar e foarte dulcică, inocentă și foarte fricoasă să piardă. 


Femeia TAUR. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Are nevoie de foarte multă siguranță emoțională și financiară"


Știți cum iubesc femeile cu Venus în Pești? Să facă bine pe cineva. Își aleg o persoană poate cu o problemă în familie, poate cu o problemă de sănătate, poate cu un viciu. Femeia cu Venus în Pești creează un soi de dependență și îl salvează pe omul respectiv, îl ia lângă ea, îl bandajează, îl salvează, îl iubește, se pierde. Femeia cu Venus în Pești e o mare poetă, e o mare romancieră, poate să îți facă și niște picturi extraordinare când e vorba de dragoste.

Singura problemă la femeia cu Venus în Pești e că atunci când persoana respectivă se vindecă nu se va mai simți iubită. Pentru că ea iubește doar dacă persoana respectivă e dependentă de ea. Femeile cu Venus în Pești sunt devotate, sunt acolo și totuși, la femeile cu Venus în Pești nevoia asta de a se arunca foarte mult e clar că are legătură cu nevoia de a salva”, a spus Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.


Femeia GEMENI. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Are nevoie de mișcare și de informație"


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  dragoste  femei  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel