Feng Shui. De ce nu e bine să blochezi deschiderea ușilor. Metoda prin care inviți nororcul în casa ta
Data publicării:
Ușile au o semnificație specială în feng shui, arta străveche de a folosi amplasarea obiectelor pentru a încuraja chi-ul sau energia să circule libere. 

Karen Kingston, maestru organizator și expert în feng shui, spune că ușile ar trebui să se deschidă liber, fără dezordine care să le blocheze calea sau greutate suplimentară pe ele. Așadar, acele cârlige de deasupra ușii care sunt utile pentru agățarea prosoapelor sau a jachetelor nu sunt de fapt atât de bune pentru un chi bun. Obiectele plasate pe uși sau pe clanțe îngreunează balansul natural al intrării, ceea ce se poate traduce printr-o greutate în viața ta. Potrivit House Caravan, o ușă care nu se poate deschide până la capăt se traduce prin oportunități blocate în viață.

 

Cu alte cuvinte, atunci când o ușă are dificultăți în a se deschide, aceasta blochează fluxul de energie, iar acest blocaj se poate reflecta în călătoria ta în viață. Pentru a atenua acest lucru, repararea sau înlocuirea balamalelor stricate poate ajuta la creșterea fluxului de chi. În plus, îndepărtarea obiectelor din calea ușii, astfel încât aceasta să se poată deschide la cel puțin 90 de grade (mai mult este optim) este importantă în feng shui.

 

Începeți cu gura de chi


Există numeroși factori cheie pentru a invita chi pozitiv în casa ta, care încep cu intrarea din față, inclusiv aleea, plantele și, mai ales, ușa de la intrare. Potrivit Peace.Love.FengShui, ușa din față este numită "gura chi-ului" și este locul în care energia intră în casa ta. Așadar, fie că este ornamentată sau simplă, prezența ei ar trebui să fie o declarație de bun venit pentru a licita energia bună în locuința ta.


Fenshuied spune, de asemenea, că această intrare este considerată principalul vortex pentru chi și ar trebui să se deschidă spre interior, foaierul sau intrarea interioară fiind bine luminată, lipsită de dezordine și primitoare. Cosmic Cuts sugerează că menținerea ordinii în jurul intrării curăță spațiul de vibrațiile negative și permite energiei proaspete și noi să intre și să curgă fără efort. Este important să folosiți ușa de la intrare în mod regulat (cel puțin o dată la nouă zile) pentru a menține energia să vină și să se deplaseze încet în toată casa, spuneChinamarketadvisor.com

Luați în considerare toate ușile


Toate ușile din locuință ar trebui să se poată deschide complet, fără interferențe din partea unor obstacole, fără ca lucrurile să atârne în partea de sus a butonului și fără rezistență din partea unor balamale supărătoare. Potrivit Blooming Sense, acestea ar trebui să se deschidă spre interior, deschizându-se în cameră mai degrabă decât în hol, iar calea de acces ar trebui să fie primitoare. Fiecare intrare în casă ar trebui să fie curată și lipsită de zgârieturi, vopsea exfoliată și zgârieturi, deoarece una murdară respinge chi-ul pozitiv și permite trecerea energiei negative, notează Housedigest.


O altă regulă feng shui interesantă implică numărul de uși dintr-un spațiu. Kathryn Wilking, membră profesionistă a International Feng Shui Guild, spune că acest lucru se numește "a argumenta ușile". Dacă sunt prea multe (mai ales dacă acestea se ciocnesc una de alta la deschidere), se crede că chi-ul poate fi confundat și poate fi împiedicat să circule liber. Intrările dormitoarelor ar trebui să rămână deschise pentru a promova energia bună, în timp ce o baie, un loc natural de chi negativ, ar trebui să aibă ușa închisă.


Școala occidentală de Feng Shui spune că ușile simbolizează deciziile din viață și capacitatea noastră de a le parcurge cu claritate. Ținând cont de acest lucru, accentul pus pe uși în feng shui nu se referă doar la menținerea energiei care circulă prin casă, ci și la deschiderea și primirea de noi oportunități în viață.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: blocaj  chi  energie  feng shui  usa 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel