Fericirea atinge cote maxime pentru 3 zodii astăzi, 19 octombrie. Iată care sunt acestea
Data publicării:
Pe 19 octombrie 2024, trei zodii vor experimenta o fericire extremă. Sâmbăta va fi o zi de sărbătoare, deoarece lucrurile par să se așeze în sfârșit la locul lor.

Rac

Ai putea descoperi că nu poți scăpa de destinul tău atunci când fericirea atinge apogeul. Deși asta poate suna amenințător, nu este deloc așa. Ceea ce vei simți în această zi este oportunitatea de a face pace cu ceva cu care te lupți de mult timp: îndoiala de sine.

Ai ajuns să realizezi că singurul lucru real care te separă de adevărata fericire este loialitatea exagerată pe care o ai față de propria ta îndoială. Aproape că a devenit o forță pe care nu o mai poți controla, însă adevărul este că ai totuși puterea să o oprești. Partea interesantă este că, datorită influenței Lunii în Gemeni, poți să mergi înainte și să pui capăt acestei frici cauzate de lipsa de încredere în tine. Sau poți să lași toate acestea deoparte și să îți permiți să trăiești fericirea pe care o meriți. 

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre momentul cu tatăl ei din timpul concertului: „M-am simțit din nou mică”

Leu

Ai o șansă mare de a deveni cu adevărat fericit, iar o mare parte din acest lucru se leagă de ideea că vei alege fericirea în locul durerii. Deși pare o alegere ușoară, nu a fost mereu așa de simplu, însă, din fericire, în timpul Lunii în Gemeni, alegerea este clară: mergi spre fericire.

Deși toate acestea par foarte evidente, noi, oamenii, știm că nimic nu este ușor, mai ales când vine vorba de a crea o viață fericită pentru noi înșine. Partea bună este că această opțiune este mereu disponibilă; doar așteaptă să fie aleasă.

O parte din ceea ce face această opțiune atât de atractivă are legătură cu influența Lunii în Gemeni, care ne permite să vedem lucrurile dintr-o altă perspectivă. Ai fost atât de concentrat pe partea întunecată a vieții tale încât ai uitat cum arată adevărata fericire. Așa că, de ce nu ai alege să o trăiești acum?

Te-ar putea interesa și: Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Fecioară

Poate nu vrei să o spui cu voce tare, dar partea amuzantă pentru tine este că aproape nu poți să crezi cât de fericit ești. Nu vrei ca îndoiala de sine să-și facă loc, iar cea mai mare dorință a ta este fericirea. Așa că vei merge pe acest drum și vei vedea ce se întâmplă.

Atitudinea ta arată cât de bine pot sta lucrurile. Vei provoca universul la o confruntare, în sensul că vrei să vezi dovada că fericirea este aici și acum. Și vei primi acea dovadă.

Înțelege că Luna în Gemeni este despre „ce-ar fi dacă?”. Ce-ar fi dacă ai vedea lumea ca pe un loc întunecat și amenințător? Ei bine, asta ai experimenta cu siguranță. Totuși, vei alege să crezi că acest loc este minunat, și ghici ce? Asta te va face să ai o zi de sâmbătă fericită, așa cum îți doreai, scrie YourTango.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Horoscop

A murit Delia Budeanu, fostă crainică a Televiziunii Române

Delia Budeanu, care timp de aproape trei decenii a fost...



Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Susa foto: Ozana Barabancea, Spectacola

Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef...

pixel