Feriți-vă de această bacterie periculoasă. Cu ce probleme de sănătate s-a ales Mira din vacanță: „Este foarte dur tratamentul”
Artista a contractat o bactierie pe parcursul vacanței. Ce tratament a primit în urma diagnosticului neașteptat.

Mira, împreuna cu partenerul ei, Levi Elekes, au pronit într-o vacanță care s-a vrut a fi departe de aglomerația urbană, o vacanță meritată în urma proiectelor solicitante în care a fost implicată aceasta.

Mira și-a început cariera încă de mică, de când mergea cu mama ei la nunți și cântau muzică ușoară. Artista l-a avut ca mentor pe Marius Moga, făcându-și debutul la a doua ediție a emisiunii „Vocea României”.

Sfaturile Mirei pentru cei doritori să meargă în Bali

Cu toate acestea, deși pe parcursul vacanței a fost totul bine și frumos,  problema s-a ivit imediat după sosirea în țară. Și fanii s-au arătat îngrijorați de starea cântăreței pe rețelele de socializare, iar răspunsul Mirei nu a fost întârziat, aceasta arătând interes față de publicul ei:

„M-ați întrebat mai mulți de ce trebuie să iau antibioticul acela și ce să evitați în Bali, că am spus că din Bali l-am luat, helicobacter mai exact”, a spus artista, conform Wowbiz.

„Tratamentul este foarte dur”

Mira a dat, de asemenea, mai multe detalii despre ce i s-a întâmplat, Cum ar fi, spre exemplu, tratamentul pe care este nevoită sa-l folosească. Astfel, aflăm că bacteria se tratează cu două antibiotice, fiind o schemă completă, și se ia timp de 14 zile. Acesta reprezintă un tratament suficient de dur.

„Helicobacter se tratează cu două antibiotice, o schemă de două antibiotice, timp de 14 zile și este foarte dur tratamentul”, a mai adăugat vedeta, conform Wowbiz.

Ce simptome a avut Mira din cauza bactieriei

După cum am precizat și la început, simptomele au început să iasă a iveală imediat după întoarcerea din vacanța din Bali. Primele simptome pe care le-a avut artista au fost stările de rău și aspectul probabil bolnăvicios pe care-l căpătase. Cheful de socializare și ieșitul din casă sunt alte două aspecte inconfortabile pe care le-a avut vedeta și care au împiedicat-o din a își duce la bun sfârșit activitățile.

„Mie în primele două zile mi-a fost foarte rău și trebuie să îmi pun fața, că arăt ca... mi se pare că arăt rău de tot, că am stat prin casă, nici nu am prea ieșit, nu am putut să fac nimic, nici la sală nu m-am dus”, a mai adăugat artista, conform sursei citate.

Într-un sens protectiv, artista își îndeamnă fanii să aibă grijă în toate locurile care nu sunt îngirjite, unde igiena lasă de dorit.

„Aveți grijă, pentru că asta puteți să o luați de oriunde, nu doar din Bali, dar cu atât mai mult din locurile astea care nu sunt atât de îngrijite!”, a mărturisit cântăreața pe rețelele de socializare, conform Wowbiz.

Despre bacteria Helicobacter

Infecția cu Helicobacter pylori (H. pylori) apare atunci când bacteria H. pylori vă infectează stomacul. Acest lucru se întâmplă de obicei în timpul copilăriei. O cauză frecventă a ulcerelor gastrice (ulcere peptice), infecția cu H. pylori poate fi prezentă la mai mult de jumătate dintre oamenii din lume.

Majoritatea oamenilor nu își dau seama că au infecția cu H. pylori, deoarece nu se îmbolnăvesc niciodată din cauza acesteia. Dacă prezentați semne și simptome de ulcer peptic, furnizorul dumneavoastră de servicii medicale vă va testa probabil pentru infecția cu H. pylori. Un ulcer peptic este o rană pe mucoasa stomacului (ulcer gastric) sau în prima parte a intestinului subțire (ulcer duodenal).

Simptomele

Majoritatea persoanelor cu infecție cu H. pylori nu vor avea niciodată semne sau simptome. Nu este clar de ce mulți oameni nu au simptome. Dar este posibil ca unii oameni să se nască cu mai multă rezistență la efectele nocive ale H. pylori.

Atunci când apar semne sau simptome în cazul infecției cu H. pylori, acestea sunt de obicei legate de gastrită sau de un ulcer peptic și pot include:

O durere sau o durere de arsură în stomac (abdomen)

Durere de stomac care poate fi mai puternică atunci când stomacul este gol

Greață

Pierderea poftei de mâncare

Râgâială frecventă

Balonare

Pierdere în greutate neintenționată, conform Mayoclinic.

Data: 10 mai 2023, 11:05
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bali  mira  vacanță 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...