Fetele Gabrielei Cristea au viitorul asigurat. Unde vor locui cele două, când vor mai crește: „Este în centrul Capitalei”
Data publicării:
Tavi Clonda a dezvăluit faptul că fetițele lui și ale Gabrielei Cristea au deja o locuință, pentru când vor crește mari.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se bucură de o familie minunată. Cei doi soți par că formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă, iar micuțele le completează perfect povestea de iubire. Fetițele sunt adorate de părinții săi, dar mai ales de tată, care încearcă de fiecare dată să le facă toate poftele. Chiar dacă acum sunt mici, iar sigura lor grijă este să se bucure din plin cât mai mult de momentele frumoase pe care le oferă copilăria, Tavi Clonda spune că el și prezentatoarea se gândesc deja la viitorul micuțelor. Așadar, pentru a le ajuta să nu o ia de la zero și pentru a le scăpa de o grijă în plus, aceea de a plăti o chirie, artistul spune că au pus deoparte un apartament pentru cele două. Nu este vorba despre orice locuință, ci de una situată chiar în buricul Capitalei.

“Avem unul în Dorobanți, îl păstrăm pe acela. (n.r. apartament) Nu mai strângem, ne mai luăm și noi lucruri, mai mergem și noi în vacanță. Exact, este în centrul Capitalei, este OK. (n.r. fetele au deja apartamentul lor)”, a declarat Tavi Clonda, potrivit ego

Citește și: Rețeta de pate de casă a Gabrielei Cristea. Secretul inedit al prezentatoarei: „Așa va ține până la o lună de zile în frigider”

Prețul pentru care cei doi sunt dispuși să-și vândă vila de lux

Nu este o noutate faptul că cei doi se gândesc să-și vândă vila de lux în care stau în prezent. Cu toate acestea, se pare că nu au reușit până în prezent, însă Tavi Clonda a dezvăluit care este suma pentru care familia sa ar fi dispusă să renunțe la confortul din prezent, dar și la piscina special amenajată pentru ei.

“A fost un gând, nu zicem nu. Dacă se dă un milion, am venit, am dat cu tot ce este în ea. Nu chiar cu tot, glumesc! A fost un gând, ne este greu. Suntem prinși în destul de multe proiecte și ar fi și acesta un proiect, vânzarea. Ar mai fi de făcut niște lucruri. Într-adevăr, ar fi mai OK pentru că următoarea am face-o puțin mai mică. Dar, momentan, stagnăm, ne bucurăm de piscină. Abia am dat drumul la piscină! Puțin mai mică, dar nu cu mult, să nu exagerăm. (n.r. casa)”, a mai spus el, conform sursei citate.

VEZI și: Câte avorturi a avut Gabriela Cristea în perioada adolescenței. Tatăl vedetei a dat-o de gol: ”N-a fost singura întrerupere de sarcină”

Cei doi încearcă să țină cât mai aprinsă flacăra iubirii

Cu o carieră solicitantă și cu doi copii mici care necesită atenție destul de multă atenție, uneori pare dificil să-i mai acorzi și partenerului de viață atât de multă atenție cât ar avea nevoie. Cu toate acestea, Gabriela Cristea spune că ea și soțul ei încearcă constant să petreacă și momente în doi, pentru a ține aprinsă flacăra iubirii cât mai mult timp.

„Încercăm să avem grijă de noi și de relația noastră, pentru că noi credem că, dacă nu ne ocupăm de noi doi, se duce de râpă totul. Pe relația dintre noi doi se construiește relația cu fetele noastre, relația pentru carierele noastre și așa mai departe, și dacă noi doi suntem confortabili, atunci toate lucrurile vin ușor și de la sine, pentru că ne sprijinim unul pe celălalt. Am înțeles asta în timp și lucrăm în fiecare zi la acest aspect. Nu ne iese în fiecare zi, dar dacă dintr-o săptămână ne ies șase zile, atunci eu cred că ieșim pe plus în relația cu familia noastră.”, spune Gabriela Cristea, potrivit viva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: copii  familie  Gabriela Cristea  Tavi Clonda 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel