Fetițele Danei Roba, supuse unui șoc imens. S-a demonstrat că au fost martore la incidentul cumplit: „Au văzut cum tatăl lor mă lovește”
Data publicării:
Dana Roba a dezvăluit noi detalii cu privire la divorțul de fostul soț și custodia celor doi copii.

Mai sunt multe procese de trecut și lucruri de rezolvat, până când Dana Roba să-și găsească în final liniștea. Astfel, după ce a fost atacată în miez de noapte de propriul soț în casă, și s-a recuperat miraculos, make-up artista este mai motivată ca oricând să dețină custodia exclusivă a celor două fetițe ale cuplului și, astfel, să-l decadă complet din drepturi pe cel care i-a fost partener de viață la un moment dat și care acum se află în spatele gratiilor, pentru a-și afla sentința finală. Mai mult, tot acum Dana Roba dezvăluie că în urma unor verificări ample, de specialitate, s-a demonstrat faptul că cei doi copii au fost prezenți în casă, în momentul în care a avut loc evenimentul cumplit. 

„Copiii au recunoscut faptul că au fost de față atunci când mi-au dat cu ciocanul în cap și eu cred că plânsetul copiilor, țipetele lor l-au oprit pe el din a mă omorî. Ele plângeau foarte tare, atunci el a intrat în baie să se spele de sânge, iar ele au intrat în dormitor, pentru că erau pe hol, au văzut cum tatăl lor mă lovește. 

Îmi doresc foarte mult custodia fetițelor, iar el să fie decăzut din drepturi. De obicei, când ai un avocat adormit, s-ar putea să pierzi, chiar dacă ai dreptate. Mi-am schimbat avocatul și am decis să investesc mai mulți bani, pentru a-mi câștiga copiii. El a mers în instanță și a spus că vrem să demonstrăm că fetițele au fost de față, și că trebuie să fie examinate de un psiholog specializat și Judecătoria ne-a admis cererea.”,  a declarat dana Roba, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Citește și: Minodora recunoaște că-l îndrăgește pe Aurelian Temișan: „Știe și Monica, deși ea s-a și supărat la un moment dat”

Fetițele, supuse unei experiențe traumatizante

Astfel, în ciuda declarațiilor făcute de avocatul fostului său soț cum că cele două fete nu erau în casă la momentul producerii incidentului, Dana Roba susține contrariul.

„Eu vineri am dat 5000 de lei pentru sesiunea psihologică de care fetele mele au avut parte. Avocatul lui a spus că ele erau plecate, cum să plece, dacă tu mi-ai dat mie cu ciocanul în cap la 6 dimineața. Chantal i-a spus psihologului cum mirosea în casă. Celine a început să plângă foarte tare, șocul este foarte puternic, de ce au avut ele parte a fost din filmele de groază. Mi-a spus psihologul că va fi decăzut din drepturi.”, a continuat aceasta.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat! „Noi am fost unici, nimeni nu va egala acest cuplu”

Cum au răspuns fetițele expertizei psihologice

Dana Roba povestește cum celor două fete le-a fost inițial rușine să povestească greutățile prin care au trecut, vorbind ușor, ușor despre trauma care le-a marcat copilăria. 

„A rugat-o pe Celine (n.r. psihologul) să deseneze familia, iar ea nu și-a dorit, Chantal ne-a desenat doar pe noi trei. Le-a întrebat dacă nu au tată, iar atunci au băgat capul în pământ. Am plâns și eu în cor cu ele. Vom mai avea maxim 2 luni de prezentări în procesul penal, după care i se va da condamnarea. Pe partea civilă, la divorț, vom mai avea multe de parcurs. Mi-e milă de el și acum, când îl văd încătușat, dar mi-e mai milă de copiii mei. Dacă tu ai greșit, du-te tu și plătește.”, a continuat make-up artista.

Te-ar putea interesa și: Reacțiile actorilor din „Clanul” după finalul serialului. Denis Hanganu: „Îmi e foarte greu să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima ce simt”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel