Fiica lui Bruce Willis, dezvăluiri tulburătoare despre căsătoria mamei sale cu Ashton Kutcher. Cum i-a marcat copilăria: „A fost foarte greu”
Tallulah Willis, fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore,  a vorbit sincer despre modul în care căsătoria mamei sale cu Ashton Kutcher a afectat-o negativ în copilărie.

Designerul în vârstă de 29 de ani, a dezvăluit în timpul emisiunii Stars on Mars, că "nu a înțeles pe deplin" faima familiei sale până la relația lui Demi Moore cu fostul actor din That '70s Show, acum în vârstă de 45 de ani, potrivit UsMagazine.

"Era prin 2003, și mama mea tocmai începuse să se întâlnească cu Ashton", a amintit Tallulah Willis în timpul episodului. "A fost acel moment, când se întâmplau multe lucruri, când am intrat cu adevărat în mine."


Tallulah, care este cel mai mic copil al lui Demi Moore, în vârstă 60 de ani, și al lui Bruce Willis, a mărturisit: "Asta m-a trimis, într-adevăr, într-un incendiu total de gunoi. A fost foarte greu și încă despachetez."

Fondatoarea Wyllis avea doar 8 ani când actrița din G.I. Jane s-a căsătorit cu Kutcher. La acea vreme, Moore avea 40 de ani, iar actorul de Two and a Half Men avea 25 de ani. Cei doi au fost căsătoriți timp de șase ani înainte de a se despărți în 2011. Demi Moore și  Kutcher și-au finalizat divorțul în 2013.

VEZI ȘI: Fiica lui Bruce Willis bănuia că tatăl ei era bolnav de mult timp. Care au fost primele semne de demență ale actorului: „A fost devastator"


După despărțirea lor, Kutcher a vorbit despre greutățile de a deveni tată vitreg la 20 de ani și de a se alătura familiei mixte a lui Moore. În afară de Tallulah, actrița din Ghost mai are alături  Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, încă o fiică, pe Rumer, acum în vârstă de 34 de ani, și pe Scout, acum în vârstă de 31 de ani.


"Aveam 26 de ani și aveam responsabilitatea unui copil de 8, 10 și 12 ani", a declarat Ashton Kutcher în ianuarie pentru Esquire, comentând cartea de memorii a lui Moore, Inside Out, care descria suișurile și coborâșurile lor ca și cuplu. "Așa trebuie să experimenteze unii părinți adolescenți vârsta de 20 de ani".

Kutcher a mărturisit despre cartea actriței "Propunere indecentă" că l-a enervat, deoarece a provocat o mai mare atenție mediatică asupra soției sale, Mila Kunis, și a celor doi copii ai lor, Wyatt, 8 ani, și Dimitri, 6 ani.

În cartea de memorii a lui Moore, actrița a dezvăluit că a suferit un avort spontan în timp ce se întâlnea cu Ashton Kutcher. Kutcher a declarat pentru Esquire că a fost "foarte, foarte dureros" să treacă prin această pierdere. El a adăugat că divorțul de Moore l-a făcut să se simtă ca un "un ratat".

El a precizat că, pentru a progresa, a trebuit să "recunoască ceea ce a făcut greșit și să mergi mai departe". Se pare că Kutcher a făcut acest lucru cu Kunis, 39 de ani, cu care s-a căsătorit în 2015.

Tallulah, la rândul ei, a explicat în episodul de luni al emisiunii Stars on Mars că a "găsit cealaltă parte" a monedei atunci când vine vorba de rudele ei celebre și că nu are "dragoste" decât pentru ea și familia ei. 

În urma diagnosticului de afazie al tatălui ei, Tallulah i-a îmbrățișat și mai mult pe cei dragi. Ea și surorile ei - precum și mama și mama lor vitregă Emma Heming Willis - și cele două surori vitrege ale sale, Mabel, 11 ani, și Evelyn, 8 ani, au anunțat bătălia de sănătate a lui Bruce în martie 2022.


În anul următor, familia a dezvăluit că actorul a primit "diagnosticul mai specific" de demență frontotemporală (FTD), care în prezent nu are tratamente.


"El încă știe cine sunt și se luminează când intru în cameră", a spus Tallulah despre starea tatălui ei într-un eseu personal pe care l-a scris pentru Vogue miercuri, 31 mai. "În trecut îmi era atât de teamă să nu fiu distrusă de tristețe, dar în sfârșit simt că pot să apar și să mă bazez pe mine. Pot să savurez acel moment, să îl țin de mână pe tatăl meu și să simt că este minunat."

 

Data: 07 iun 2023, 10:06
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: ashton kutcher  bruce willis  demi moore  tallulah willis 

Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal pe 5 octombrie 2023

Îmbrățișați un sentiment de recunoștință în timp ce...


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

Sursa foto: unsplash, autor Jonathan Borba

Semnele zodiacale care se întorc la fostul iubit, pe 4 octombrie 2023. Își doresc împăcarea

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: Teo Trandafir și Cristi Brancu/ captură TV/ colaj foto Spectacola

Cristi Brancu, motivul pentru care nu s-a suportat Teo Trandafir. Cei doi nu și-au vorbit timp de 20 de ani: „Relația noastră a început prost”HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...