Fiica lui Florin Salam caută bonă pentru fiul ei: „Vreau să îmi găsesc o bonă internă, să stea mereu cu mine”
Data publicării:
Betty Blue, fiica lui Florin Salam, caută cu disperare o bonă care să o ajute cu creșterea copilului. 

Betty Blue a devenit mamă la 18 ani, pe 1 octombrie 2018 și și-a numit fiul Matthias Ștefan, după regretata sa mamă, Ștefania, care s-a stins din viață când aceasta era mică. 

Ajunsă la 21 de ani, tânăra se consideră o femeie împlinită, dar mărturisește că îi este foarte greu să se descurce cu creșterea copilului și că își dorește să găsească o bonă internă, care să locuiască cu ea și care să o ajute cu cel mic. 


"E cea mai frumoasă experiență, e și greu pentru mine. (...) Fiul meu nu știe melodiile tatălui meu, nu e muzică la mine în casă, nu mă uit la TV (...) Mi se pare greu. (...) Nu găsesc bonă, vreau să îmi găsesc o bonă internă, să stea mereu cu mine. Nu se găsesc așa ușor, nici femei la curățenie nu se găsesc așa ușor.(...) Acasă avem o colecție de autobuze și tramvaie, în ultima perioadă nu îi mai fac atât de multe cadouri”, a dezvăluit Betty în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV.

 

Mama artistei a murit în urmă cu 12 ani

Fănica Salam s-a stins din viață în urmă cu aproximativ 12 ani, din cauza unei unei boli grave, ciroză hepatică. Teribila veste a venit ca un trăznet peste Florin Salam, dar și restul familiei, care au trecut cu greu peste această tragedie.

Betty Vișănescu, fiica lui Florin și a Fănicăi Salam, își aduce aminte cu drag despre femeia care a adus-o pe lume. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de o poză cu aceasta, după ce un fan a rugat-o să spună câteva cuvinte despre mama ei.

„Ce aș putea spune despre mama mea? Numai lucruri frumoase! Mama era un model pentru mine. M-a învățat să fiu un om bun și sufletist, să iert și să mă înconjor de oameni frumoși și de la care am ce să învăț.

Ea va rămâne în sufletul meu toată viața, iar Dumnezeu a luat o decizie pentru ea... Sufletul ei era prea bun pentru această lume”, a scris Betty Salam, la secțiunea de stories de pe Instagram.

 

Florin Salam nu a putut să treacă peste moartea soției sale

 

Florin Salam a simțit că o ia razna, nu știa ce să mai facă și a stat o lună și ceva închis într-o cameră în speranța că își va reveni, după ce femeia care îl făcea extrem de fericit, a pierdut lupta cu boala nemiloasă. Nu i-a fost deloc ușor, dar după o vreme a reușit să își revină, deși nu a trecut complet peste moartea femeii.

„Iubirea îmi dă și viață, dar mi-o și ea. Eu de aia sufăr mult… Prima dată a fost atunci când am pierdut-o pe mama copiilor mei, pe Fănica. Atunci… nu știu dacă pot să descriu… mai ales când am auzit. Am crezut că am dispărut și eu. Mă uitam pe un geam, vedeam situația și nu îmi venea să cred. Nu știam cum să prezint eu. Durerea era cum era. Nu știam ce să fac eu mă gândeam. Nici nu știam ce să hotărăsc, cum să fac. Am înnebunit. Am stat vreo lună și ceva închis într-o cameră”, a povestit Florin Salam în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: betty  bona  copil  fanica  mama  salam 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel