Fiica lui Ioniță de la Clejani, de urgență pe patul de spital. Ce veste a primit de la medici: „Sarcina este…”
Data publicării:
Fiica lui Ioniță de la Clejani a ajuns de urgență pe patul de spital. Medicii i-au dat un verdict neașteptat despre sarcină. 

Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, este însărcinată. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ady Paris, colegul ei de breaslă, cu care intenționează să să căsătorească anul viitor. 

„Vrei să îți dau o veste! Sunt însărcinată într-o lună și ceva. Îl voi face pe Ioniță bunic. Nu știu ce o să fie. Eu îmi doresc foarte mult băiat, el vrea fetiță, acum ce o vrea bunul Dumnezeu.

Iubitul meu a fost foarte fericit când i-am zis că o să fie tătic, mai ales că el nu are copii. În ultima perioadă mă simțeam încontinuu rău. Eu bănuiam că sunt însărcinată, așa că mi-am făcut un test de sarcină și am aflat atunci că sunt gravidă.

Mama este și ea fericită de când i-am zis că o să fie din nou bunică. Fetele mele la fel, sunt și ele bucuroase că vor mai avea un frățior sau o surioară.”, a spus Ramona de la Clejani pentru Click!.

Fiica lui Ioniță de la Clejani, de urgență pe patul de spital

Recent, Ramona de la Clejani a ajuns pe mâna medicilor, după ce a susținut un eveniment tocmai la Londra. Vedeta a mărturisit că a avut stări febrile, probleme cu respirația, dar și o hemoragie. Aceasta a fost nevoită să stea pe perfuzii. Din nefericire, medicii i-au dat și o veste neașteptată. Se pare că fiica lui Ioniță are sarcină toxică și trebuie să fie foarte atentă.

“Era să dau colțul în weekend… cel mai probabil din cauză că mi-a fost rău de la oboseală. Plus că nu sunt bine nici de la sarcină. Am fost în Anglia și am stat acolo de joi și până ieri (n.r – duminică). Am avut treabă în continuu unde am depus foarte mult efort, ceea ce mi-a dăunat. Am avut febră mare, nu aveam aer, plus că pe lângă asta am avut și o hemoragie gravă. Doctorii de acolo mi-au făcut cinci perfuzii în câteva ore. Mi-au băgat în venă calciu să îmi oprească hemoragia. Hemoragia s-a declanșat probabil de la frigul de acolo plus că am stat mult și în picioare. Medicii de acolo mi-am zis că sunt obosită iar sarcina este foarte toxică și nu am voie să fac nimic, dar eu nu pot să le respect indicațiile pentru că nu am cum să stau. Am nevoie de bani să îmi cresc copiii. Chiar dacă mi-a fost foarte rău și am avut o hemoragie, așa am cântat sâmbătă. Nu am avut ce face. Munca este muncă și contractele trebuiesc onorate”, a declarat Ramona Manole, conform Click.

Ioniță de la Clejani nu o vrea în viața lui: Ești făcută din greșeală

Ioniță de la Clejani nu dorește o relație cu fiica sa, Ramona. Tânăra  afirmă că acesta i-ar fi adresat cuvinte grele și s-ar fi purtat urât cu ea. 

“Mi-a zis că să plec de la poarta lui că pune poliția pe mine. Mi-a zis și că ești fata mea, dar ești făcută din greșeală, mai mult de atât ce pot să spun ”, a spus Ramona de la Clejani, potrivit Playtech.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   clejani  ionita  ramona  sarcina  spital 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel