Fiica lui Mugur Mihăescu s-a logodit. Când va deveni actorul socru mic: „Să-și impună numele ei”
Data actualizării:
Data publicării:
Ivona, fiica lui Mugur Mihăescu, tocmai ce s-a logodit. Ce părere are actorul despre relația dintre cei doi.

Mugur Mihăescu s-a bucurat de o atenție nemărginită timp de ani de zile. Celebrul actor și comediant trăiește momente nemaipomenite perioada aceasta. Fiica lui, Ivona, tocmai s-a logodit, iar actorul are câteva lucruri de spus în legătura cu toată situația.

Tânăra locuiește în Anglia, frecventând cursurile unei universități de acolo, iar iubirea vieții sale i-a ieșit în cale.

Vezi și: Mugur Mihăescu, după rolul din „Haita de acțiune”: „Abia aștept să aud cum va fi criticat, așa cum a fost criticat și Teambuilding”

Potrivit imaginilor publicate de ea pe conturile platformelor de socializare, tânăra a spus marele „DA”, însă, oare ce are de spus tatăl ei despre întreaga situație?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivona Mihaescu (@xivona)

Într-un interviu realizat de Cancan, actorul relatează că nu știe ce va urma, dacă va deveni „socru mic”, dar știe că își dorește de la fiica lui să îl întreacă și în aspectul notorietății.

”Nu știu când voi fi socru mic, fiindcă nu s-a stabilit nimic. Îmi doresc ca Ivona să facă uitat numele de Mugur Mihăescu și să-l impună pe al ei. Doar la notorietate mai are să mă întreacă, în rest a trecut peste mine la toate celelalte capitole, deșteptăciune, frumusețe interioară, șansă în viață!”, a declarat Mugur Mihăescu.

Părerea lui Mugur Mihăescu despre proaspătul logodnic al fiicei sale este una bună. A fost impresionat de maturitatea acestuia, spunând despre tânăr că „este cu capul pe umeri”. Pe lângă asta, îl cucerise în momentul în care a aflat că amândoi sunt zodia Gemeni:

„Sincer vă spun, că am deplină încredere în alegerile Ivonei. Nu am stat niciodată să-mi conturez în imaginație cum ar trebui să arate cel care va cuceri inima fiicei mele. Mi-a fost de ajuns să aflu că face parte, ca și mine, din zodia Gemenilor! Îl consider deja ca pe copilul meu. Nu pot spune că l-am simțit timid în relația cu tata socru, ci mai degrabă mi-a făcut impresia unui bărbat cu capul pe umeri”, a mai spus actorul.

Vezi și: Mugur Mihăescu, revoltat din cauza facturilor la energie electrică: „Noi suntem sclavi”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivona Mihaescu (@xivona)

Mugur are o încredere foarte mare în fiica lui, de aceea nu își face griji în privința alegerilor ei. Are încredere în tânărul care i-a cucerit inima iremediabil. Acum, îl consideră pe băiat ca pe propriul fiu:

„Poate oi fi sesizat un mic tremur în voce la prima noastră întâlnire. Și spun asta ca să mă distrez! Însă, sincer vă spun, că am deplină încredere în alegerile Ivonei. Nu am stat niciodată să-mi conturez în imaginație cum ar trebui să arate cel care va cuceri inima fiicei mele. Mi-a fost de ajuns să aflu că face parte, ca și mine din zodia Gemenilor! Îl consider deja ca pe copilul meu”

Este foarte mulțumit de familia lui

Mai departe, actorul a declarat în trecut că este foarte mulțumit de realizările sale și de ce a putut să pună pe masă familiei lui. Prietenia cu Radu Pietreanu nu a fost niciodată mai puternică, cei doi comedianți având și astăzi diferite proiecte împreună:

„Am puterea să afirm că sunt bogat. În primul rând, fiindcă am o familie frumoasă, împlinită. Apoi fiindcă am mulți, cred eu, prieteni foarte buni. Radu Pietreanu, spre exemplu, nu are cum să plece din viața mea. Am crescut împreună, iar ceea ce am trăit nu poate fi răpit de nimeni altcineva.

Fiindcă asta ne leagă, o viață! Iar chestia asta e valabilă și pentru ceilalți colaboratori cu care ne-am întâlnit în atâția ani. Și da, am și o situație materială care azi îmi permite să privesc liniștit prezentul. Poate chiar și viitorul. Nu veți scoate de la mine însă nicio cifră.

Dacă vreți, calculați impozitele plătite statului și veți avea o idee. Pentru unii e suficient să aibă 2.000 de lei ca să poată trăi fericiți. Alții nu pot fără 100 de milioane de euro. În ceea ce mă privește sunt lucruri personale, pe care le păstrez doar pentru mine!”, a spus Mugur Mihăescu pentru Playtech.

Vezi și: Mugur Mihăescu, confesiuni dureroase despre mama sa: „Mai târziu pierzi niște lucruri pe care nu ai știut să le prețuiești”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: casatorie  garcea  inel  ivona  logodna  Mugur Mihaescu  mugur mihaescu fiica 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel