Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a făcut primii pași. Video adorabil cu micuța Josephine
Data publicării:
Josephine Ana Maria, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, a făcut primii pași. 

Gina Pistol a postat pe rețelele de socializare un video adorabil în care fiica sa face primii pași. Micuța Josephine, în vârstă de 9 luni, pășește timid, ajutată de mama sa. Vedeta este extrem de  mândră că fiica sa vrea să exploreze lumea și chiar dacă pentru ea e un efort să o suțină în primii pași, spune că nimic nu se compară cu fericirea pe care o are când își vede fetița fericită. 


 „Pași mari pentru un om încă…micuț. Asta facem în fiecare zi. Dar este atât de încântată că ‘merge’ încât nu-i pot lua această bucurie, chiar dacă am rămas aplecată de spate”, a scris Gina Pistol în descrierea clipului video în care Josephine face primii pași.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)


Josephine, cea mai mare fană a tatălui ei

 

Gina Pistol a topit inimile fanilor după ce a postat un videoclip cu micuța Josephine în timp ce dansează pe melodia tatălui ei. Smiley a lansat recent piesa „Nu mai există dup-aia”, iar Josephine este, clar, una dintre cele mai înfocate fane ale tatălui ei. 


Gina Pistol, declarații despre al doilea copil: „Se știe foarte bine povestea noastră”

 

Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, a devenit mamă, pentru prima dată, în urmă cu 9 luni. Micuța Josephine a fost un copil extrem de dorit. Deși vedeta își dorea cu ardoare să devină mamă, din cauza unor probleme de sănătate, sarcina nu a venit așa se ușor pentru ea. 

Acum, la 9 luni de la prima naștere, vedeta a vorbit despre ideea de a mai avea un copil. Deși și-ar dori, ea spune că i-ar forța mâna lui Dumnezeu, având în vedere că pe fiica ei o consideră un miracol. 


„Când nu ai copil, toată lumea te întreabă când faci un copil. «Eh, când un copil?» După ce faci un copil, nici nu a prins bine… «și al doilea copil când?». Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul, pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a declarat Gina Pistol pe Instagram. 

 

A avut șanse minime să devină mamă

 

În urmă cu ceva timp, prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor că visul de a deveni mămică a fost la un pas să se spulbere, după ce medicii i-au dat puține șanse că o să rămână însărcinată. Cu toate astea, Gina Pistol a sperat până în ultima clipă că Dumnezeu o va binecuvânta cu un copil.

Recent, Gina Pistol și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a povestit momentele grele prin care a trecut până să rămână însărcinată, dar și cum s-a luptat cu gurile rele, care o întrebau zilnic când are de gând să facă un copil

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, ”Când o să ai și tu un copil”, ”când ai de gând să faci și tu un copil”, ” de ce nu ai un copil la vârsta asta”, întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu ști prin ce trece femeia respectivă. După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu.”, a spus Gina Pistol pe internet, în urmă cu ceva timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: fetita  fiica  gina pistol  josephine  Smiley 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă




pixel