Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”
Data publicării:
Oana Roman l-a executat silit pe fostul ei soț, după ce bărbatul nu a plătit pensie alimentară în ultimii ani. Vedeta a acționat pe cale legală și a mărturisit că fiica lor câștigă deja o sumă mult mai mare decât banii pe care tatăl ei ar trebui să îi plătească lunar.

Oana Roman a primit luna aceasta 500 de lei pensie alimentară, după ce a obținut executarea silită a fostului său soț și tatăl fetiței sale, Marius Elisei. Se pare că timp de trei ani bărbatul nu ar fi plătit deloc pensie alimentară, astfel că vedeta a decis să acționeze pe cale legală.

Oana Roman a declarat în nenumărate rânduri că fetița sa suferă foarte mult din cauza absenței tatălui său, dar, din păcate, este neputincioasă în legătură cu acest aspect și nu îl poate obliga pe fostul ei soț să fie mai implicat în creșterea Isabelei. După trei ani în care Marius Elisei nu a plătit pensie alimentară, vedeta a decis să ia măsuri și să acționeze pe cale legală. Astfel, a primit 500 de lei de la tatăl copilului său, sumă pe care bărbatul o va plăti lunar în următorii ani. 

„Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Mai mult decât atât, Oana Roman a mărturisit că fiica sa își câștigă deja propriii bani, deși are doar 10 ani. Se pare că Isabela muncește pentru banii săi și primește o sumă destul de mare, de patru-cinci ori mai mult decât pensia alimentară pe care tatăl ei ar trebui să o plătească. Cu toate acestea, vedeta a spus că cea mică este foarte chibzuită și nu cheltuie din banii primiți. De asemenea, Oana Roman a precizat că ea și fetița sa fac foarte multe activități împreună, iar în weekend merg la diferite petreceri sau târguri de haine.

„Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară. Câștigă de multe ori cât primește pensia alimentară. Câștigă de vreo cinci ori mai mult. Are contul ei, cu cardul ei, de unde poate să își scoată banii de acolo absolut cum își dorește, dar este foarte cumpătată, nu cheltuie din ei. Din 500 de lei de acum încolo îmi ajung să îi plătesc trei sferturi din cursurile de înot. Costă mai mult înotul. Mă costă mai mult înotul, dar e ceva în plus, nu ceva în minus. Face foarte multe lucruri, merge cu mine peste tot. În weekend mergem la petreceri, la târguri de haine”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Erika Isac, în mijlocul unui nou scandal. Cântăreața este acuzată de plagiat. Cum a răspuns: „Nu-mi pare deloc rău”

„El a declarat că banii sunt acolo”

În urmă cu ceva timp, Oana Roman a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj destinat fostului său soț, Marius Elisei. Se pare că încă de când Isabela s-a născut, nici ea, nici mama ei, nu au beneficiat de alocația primită. Tatăl fetiței ar fi deschis un cont în care banii sunt virați lună de lună.

Oana Romana a mărturisit că nu are și nici nu a avut vreodată acces la acest cont, fapt pentru care nu știe dacă banii sunt sau nu acolo și dacă Isabela va putea beneficia de ei în viitor. Vedeta a precizat că fostul ei soț i-a spus că banii se află în cont pentru că nu ar putea să extragă bani fără semnătura ei. Cu toate acestea, Oana Roman dorește să afle dacă tatăl fetiței sale spune sau nu adevărul.

„Azi dimineață am auzit la radio că s-a dat o lege prin care crește cuantumul alocației pentru copii, ceea ce este un lucru foarte bun, și că acest cuantum va ajunge undeva la 300 și ceva de lei și mi-am adus aminte că Isabela nu beneficiază de alocație. Nu pentru că statul nu i-ar da-o, ci pentru că acea alocație intră, de când s-a născut ea, deci de aproape 11 ani, într-un cont făcut de tatăl ei, la care eu nu am avut acces niciodată și nici nu s-au adus bani în casă din acel cont. El a declarat că banii sunt acolo toți, pentru că la acel cont nu se poate umbla fără semnătura mea. Aștept să văd când mergem amândoi să semnăm”, a declarat Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Susa foto: Ozana Barabancea, Spectacola

Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel