Filmul de Crăciun potrivit zodiei tale. Povestea care te introduce în spiritul de sărbătoare
Data publicării:
De la filme clasice precum A Christmas Story și Miracle on 34th Street la filme moderne precum The Nightmare Before Christmas și The Muppet Christmas Carol, există suficiente filme de sărbători disponibile încât ai putea viziona unul diferit în fiecare seară! Dacă nu știi de unde să începi, am făcut o listă cu cele mai bune filme de Crăciun! 

Berbec: Când Harry a întâlnit-o pe Sally (1989)

Berbecul iubește să trăiască viața la maxim. Poți privi dincolo de exteriorul plictisitor și monoton al unui lucru pentru a găsi comorile ascunse în interior. Iar când ceva (sau cineva) îți atrage atenția - ești primul care se îndrăgostește până peste cap. Iată ce face ca această comedie romantică clasică de vacanță a geniului comediei Nora Ephron să se potrivească perfect pentru tine. Când Harry a întâlnit-o pe Sally spune povestea a două prietene care se leagă în timpul unei călătorii predestinate prin țară și care continuă să se întâlnească de-a lungul anilor. Deși povestea acestui film nu se petrece exclusiv în timpul Crăciunului, două dintre cele mai importante scene din povestea romantică a lui Harry și Sally au loc în ajunul Anului Nou, ceea ce este suficient de bun pentru noi!

 

Taur: Love Actually (2003)


Taurul are reputația de a fi încăpățânat, și există ceva adevăr în asta. Știi ce-ți place și nu te temi să-ți faci cunoscute preferințele. În timpul sărbătorilor, vrei să rămâi la tradiție an de an. Iar când vine vorba de alegerea filmului tău preferat pe care să-l urmărești pe repeat, de ce să te joci cu perfecțiunea când există Love Actually? În ultimii 20 de ani, acest film a furat inimile tuturor celor care l-au văzut. Povestea urmărește viețile a opt cupluri care se confruntă cu drama sărbătorilor, romantismul, prietenia și luptele de zi cu zi ale vieții, toate acestea având loc în săptămânile premergătoare Crăciunului. Indiferent de câte ori ați vizionat acest film, nu încetează niciodată să captiveze și să încânte.

 


Gemeni: Schimbul prințeselor (2018)


Gemenilor le place să sfideze tradiția și să ofere perspective noi - motiv pentru care intriga tradițională a filmului de Crăciun nu te va ține în priză. Preferi filmele cu povești complexe și complicate, cu răsturnări de situație neașteptate și cu multe surprize care te țin în suspans până la final. The Princess Switch (Schimbul de prințese) este o abordare răcoritoare a complotului "schimbului de gemeni" și prezintă nu una, ci două iubiri fermecătoare cu stele încrucișate, care te vor obseda. Urmăriți viețile lui Stacy De Novo, o brutăriță dintr-un orășel, și Lady Margaret Delacourt, în timp ce fac schimb de locuri una cu cealaltă pentru a lua o pauză de la problemele lor respective și se trezesc din greșeală că sunt depășite de situație.

 

 


Rac: The Holiday (2006)


Poate că ești o persoană casnică, Racule, dar totuși tânjești după aventură. Iar atunci când nu ești ocupat să pregătești cocktailuri de sărbători sau să aranjezi cadourile sub brad, poți evada într-o altă lume prin intermediul magiei cinematografiei. The Holiday urmărește viețile a două femei care sunt complet străine, dar care au un lucru în comun: probleme cu bărbații. Pentru a scăpa de durerea inimii lor, cele două decid să facă schimb de case și să petreacă sărbătorile în orașul natal al celeilalte, dar vor reuși să scape de săgeata lui Cupidon? Rac se va îndrăgosti de această poveste de dragoste înduioșătoare, cu dragoste la prima vedere, foști soți băgăcioși și un final de basm. În plus, culorile calde și decorul confortabil sunt imaginea liniștii domestice.

 


Leu: Holidate (2020)


Ca Leu, vei căuta orice scuză pentru a da o petrecere, așa că sărbătorile sunt perioada ta preferată din an. Îți place să te îmbraci la patru ace și să te rostogolești până la funcția de familie cu un pumn de cadouri perfect împachetate. Există un singur lucru care ar putea să-ți strice cu adevărat distracția: să rămâi blocată cu aceleași întrebări vechi despre burlăcie din partea familiei tale extinse. Și oricât de prostesc ar părea, ai face aproape orice pentru a evita integrarea în acest an. De aceea, te vei identifica cu ușurință cu Sloane și Jackson în Holidate. Sătui să fie singuri de sărbători, doi necunoscuți fac un pact de a fi unul pentru celălalt de sărbători, doar pentru a descoperi că a rămâne platonici (și a nu deveni geloși) va fi mai dificil decât credeau!

 

Fecioară: Patru Crăciunuri (2008)


Pentru un perfecționist ca Fecioara, sărbătorile sunt un adevărat test al abilităților tale de organizare. Gestionați toate programările, oferirea cadourilor, aranjamentele de călătorie și, bineînțeles, felicitările de mulțumire. Și, deși faptul că ești managerul de proiect al sezonului de Crăciun te înnebunește, nu ai vrea să fie altfel. Dacă aveți nevoie de o ușurare comică în timpul haosului festivităților, veți găsi ceea ce căutați în Patru Crăciunuri. Acest film urmărește un cuplu fără copii a cărui escapadă tropicală este anulată, obligându-i să își împartă timpul între patru dintre părinții lor divorțați de Crăciun. Te va face să te rostogolești de pe canapea în hohote de râs și să te simți recunoscător pentru cât de normală se simte familia ta prin comparație.

 

 


Balanță: Falling for Christmas (2022)


În cea mai mare parte a anului, Balanță, operezi la un nivel de reținere și echilibru pentru a te menține pe calea succesului. Dar, în timpul sezonului de sărbători, te răsfeți cu toate plăcerile tale vinovate preferate. Ești membrul familiei care strecoară o prăjitură în plus sau îi lasă pe copii să deschidă un cadou mai devreme. Bineînțeles, nimic nu întrece tradiția ta preferată de sărbători: vizionarea celor mai banale comedii romantice pe care le găsești. Dacă sunteți în căutarea unui film la care să vă uitați în timp ce sosesc oaspeții, Falling for Christmas ar trebui să fie în fruntea listei dumneavoastră. Lindsay Lohan joacă rolul unei moștenitoare proaspăt logodită care suferă de amnezie după un accident la schi și se îndrăgostește de proprietarul chipeș al cabanei care vine să o salveze. Scandalos! 

 

 


Scorpion: Fantoma iubitelor din trecut (2009)


Scorpionii sunt cunoscuți ca fiind un pic mai misterioși decât alte semne, emițând o energie cu o aură întunecată și seducătoare. Ai o latură înfricoșătoare, dar asta nu înseamnă că nu te poți bucura de capriciile și minunățiile sărbătorilor. Dacă ești în căutarea unei variante amuzante a unei vechi favorite de sărbători, Ghosts of Girlfriends Past poate face orice seară de film mai interesantă. Acest film este o repovestire a filmului A Christmas Carol și urmărește povestea lui Connor Mead, un afemeiat în serie bântuit de fantomele iubitelor sale din trecut în timp ce participă la nunta fratelui său. Ca să înrăutățească situația, Jenny, cea mai bună prietenă din copilărie și singura lui iubire adevărată, este și ea prezentă și este pe cale să se logodească cu altcineva. Ce ar putea merge prost?

 

 

Săgetător: Crăciunul cu familia Kranks (2004)


Iubești o aventură sălbatică și nebună mai mult decât oricine, Săgetătorule, dar nici măcar tu nu te poți pregăti pentru nebunia de a merge acasă de sărbători. De obicei, optimismul și buna ta dispoziție te pot ajuta să treci peste orice. Cu toate acestea, petrecerea timpului cu familia poate pune uneori la încercare chiar și cea mai pozitivă atitudine. Dacă ai nevoie de un memento care să îți amintească faptul că toată lumea o duce greu în această perioadă a anului, dă drumul la ceva precum Christmas with the Kranks. Filmul îi urmărește pe Luther și Nora Krank, un cuplu de năsători goi care decid să sară peste Crăciun în timp ce fiica lor călătorește în străinătate. Cu toate acestea, lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când fiica lor se întoarce brusc acasă, iar ei trebuie să facă un miracol de Crăciun în ultimul moment.

 

 


Capricorn: Jurnalul lui Bridget Jones (2001)


Capricornii depun mult efort pentru a face din fiecare sezon de sărbători o celebrare perfectă. La suprafață, ai toate lucrurile puse la punct, dar asta doar pentru că împiedici pe oricine altcineva să te vadă cum te chinui. În ciuda succesului tău, cauți mereu modalități de a te îmbunătăți, așa că probabil vei avea multe în comun cu protagonista din Jurnalul lui Bridget Jones. Această adaptare a cărții o urmărește pe fermecătoarea și imperfecta Bridget Jones, care este hotărâtă să aibă o strălucire și să găsească dragostea în decurs de un an, în timp ce își documentează experiențele într-un jurnal. Plin de pulovere de Crăciun urâte, cântece ciudate de karaoke, un triunghi amoros și umor autoironic, acest film este un excelent memento că a face greșeli face parte din creștere.

 

 


Vărsător: Un prinț de Crăciun (2017)


Vărsătorul este cunoscut pentru că este cel mai rebel dintre semnele zodiacale, căutând mereu modalități de a face lucrurile diferit. Fiind un gânditor profund, vezi dincolo de suprafață și cauți semnificația subiacentă în orice lucru. Am căutat un film de Crăciun cu mister, intrigă și magie și am găsit A Christmas Prince. Acest film original Netflix urmărește un jurnalist de investigație care se infiltrează sub acoperire în palatul regal pentru a obține informații din interior despre un prinț cu o reputație proastă. Poate ea să țină pasul cu minciunile și drama în timp ce se luptă cu sentimentele ei? Sau va cădea sub farmecul prințului, la fel ca toți ceilalți? Urmăriți-ne pentru a afla!

 

 


Pești: Serendipity (2001)


În calitate de Pești, ai o apreciere unică pentru sezonul de yuletide. Spiritul tău creativ îți permite să te lași ușor fermecat de minunile sărbătorilor, iar Crăciunul îți oferă ocazia de a evada în propria ta lume a credinței, a miracolelor și a speranței. Ai nevoie de un film care să îmbrățișeze ideea de destin, iar Serendipity este povestea supremă a iubirii care învinge totul. Povestea urmărește un cuplu care se întâlnește la un magazin cu câteva zile înainte de Crăciun și care petrece ani de zile căutându-se unul pe celălalt după ce s-a îndrăgostit în acea noapte fatidică. Această poveste de dragoste de sărbători vă va încânta și vă va face să credeți în puterea iubirii, potrivit Parade. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: craciun  filme  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel