Filmul de groază potrivit fiecărui semn zodiacal. Iată cea mai horror recomandare pentru acest Halloween
Data publicării:
Iată care este cel mai potrivit film de groază pentru fiecare semn zodiacal


De la filme de groază până la thrillere care te țin în suspans, acestea sunt clasicele horror pe care ar trebui să le urmărești.

Am intrat în cea mai de groază lună: Octombrie - luna în care se sărbătorește Halloween-ul! Vremea se răcește și ce mod mai bun de a te bucura de sezonul înfricoșător decât cu un film de groază? De la clasicele filme horror la monștrii din zilele noastre, filmele de Halloween au un loc special în cultura pop. 

Și fie că vă place să vă speriați sau să vă ascundeți după floricele  în timpul scenelor de suspans, există un film de groază care vă va face să vi se ridice tensiunea. Dacă sunteți în căutarea filmului perfect pe care să îl vizionați într-o noapte întunecată și furtunoasă, aveți noroc. Parade Magazine a întocmit lista cu filmele de groază potrivite fiecărei zodii. 


Berbec: The Evil Dead (1981)

Berbecii sunt persoane încrezătoare și curajoase care abordează provocările vieții cu capul sus. Vă place să vă arătați abilitățile. Și întotdeauna săriți pe șansa de a vă oferi voluntar primul pentru anumite lucruri. Atitudinea ta îndrăzneață te duce departe în viață, dar te poate depăși dacă nu ești atent. Din fericire, ești, de asemenea, primul care face un pas înainte și preia conducerea atunci când lucrurile o iau razna. Evil Dead se potrivește perfect pentru cineva care se vede jucând rolul eroului. Acest film urmărește un grup de studenți aflați în vacanță într-o cabană izolată. Totul decurge conform planului până când aceștia dezlănțuie din greșeală un monstru străvechi, hotărât să distrugă. Acest thriller de acțiune are o mulțime de drame paranormale care te vor face să țipi până la finalul genericului.

 

 


Taurus: The Invitation(2015)

Fiind un semn de pământ, Taurul nu este, de obicei, genul care să se grăbească în lucruri impulsiv. Ești foarte atent în alegerile pe care le faci. Și nu ești o persoană care cedează ușor presiunii colegilor. Este puțin probabil să te afli în curând într-o situație de film de groază din viața reală. Cu toate acestea, dragostea ta pentru lux și pentru lucrurile bune din viață ar putea fi momeala perfectă pentru a te atrage într-o capcană precum personajele din clasicul film de groază modern The Invitation. Acest film spune povestea unei nopți luxoase și exclusiviste în Hollywood Hills care a mers prost atunci când un bărbat pe nume Logan participă la o cină cu o gazdă sinistră. Nu veți putea să vă luați ochii de pe ecran în timp ce acest thriller cu ardere lentă ridică temperatura.

 

Gemeni: Scream (1996)

Gemenii sunt cei mai sociabili din zodiac. Ai o mulțime de prieteni și toată lumea pare să te iubească. Într-o seară de vineri se poate auzi cum discuți la telefon cu cei mai apropiați prieteni ai tăi și îți faci planuri pentru weekend. Așadar, nimic nu sună mai înfricoșător pentru tine decât un film de groază în care ucigașii sunt mult mai aproape decât crezi. Scream urmărește un grup de adolescenți dintr-un orășel în timp ce un ucigaș sadic mascat îi vânează unul câte unul. Acest clasic cult a reînviat genul slasher în anii 1990 și este plin de toate clișeele tale preferate din filmele de groază cu o întorsătură. Este amestecul perfect de comedie adolescentină și nebunie macabră. Cu amestecul său de umor negru și sperieturi palpitante, nu o să vă vină să credeți ce întorsătură șocantă are loc.

 

 

Rac: Ready or Not (2019)

Racul este iubitul dulce și sentimental al zodiacului. Visezi la confort în intimitate cu cei mai apropiați oameni. Iar o parte din asta te face să fii o romantică fără speranță, care abia așteaptă să îți întemeiezi propria familie într-o zi. Toată lumea este de acord că mireasa ar trebui să fie în centrul atenției în ziua ei cea mare, dar ce se întâmplă când cea mai frumoasă zi din viața ta merge groaznic de prost? Ready or Not urmărește o mireasă înroșită care se căsătorește în familia ei de vis, sau cel puțin așa crede ea. Ce se întâmplă atunci când un joc de societate se transformă într-unul mortal, iar toți cei pe care îi credea de partea ei se întorc brusc împotriva ei? O veți susține pe această fată finală în timp ce le va arăta socrilor ei cu cine se puneau.

 

Leu: Misery (1990)

Leul este extrovertitul zodiacului. Îți place să fii în lumina reflectoarelor și nu te ferești niciodată de o șansă de a-ți arăta abilitățile și talentele unice. Îți iubești fanii la fel de mult cum te iubesc ei pe tine. De aceea, una dintre cele mai mari temeri ale tale este ca oamenii care te-au construit să se întoarcă brusc împotriva ta. Misery este un roman de Stephen King despre ceea ce se întâmplă atunci când limitele dintre fan și prietenie sunt neclare. Povestea urmărește un autor care se află rănit pe marginea autostrăzii după un accident de mașină. El este salvat de o localnică, dar în curând află că nu este mai în siguranță în mâinile ei decât în viscol. Acest film arată partea întunecată a faimei și dovedește că nu știi niciodată cine este de partea ta.

 

 


Fecioară: It Follows (2015)

Fecioara este genul atent și meticulos. Gândești înainte de a acționa și nu ești o persoană care se grăbește să facă lucrurile fără să cunoască toate datele. Ești ingenios și întotdeauna ești capabil să îți depășești adversarul. De aceea, cel mai înspăimântător film de groază pentru tine prezintă un monstru care nu gândește, nu simte, ci doar urmează. It Follows modelează intriga clasică a filmelor de groază cu o mulțime de trucuri moderne de storytelling. Acesta spune povestea unei tinere care se cuplează cu băiatul visurilor ei - doar pentru ca acesta să o urmărească pentru tot restul vieții. Nimeni nu a învins vreodată acest monstru; va fi ea prima? Veți sta pe marginea scaunului în timp ce acest thriller plin de suspans vă va menține atenția de la început până la sfârșit.

 


Balanță: The Cabin in the Woods (2012)

Balanțele sunt persoane bine conectate și prietenoase. Aveți prieteni din multe domenii diferite și vă place să îi aduceți împreună pentru a se amesteca și a se amesteca. Ești genul care muncește din greu, joacă din greu, iar atunci când ai timp liber, îți place să te deconectezi și să te închizi complet de lumea exterioară. De aceea, acest film de groază despre o vară la lac care a mers prost este exact ceea ce căutați. The Cabin in the Woods urmărește un grup de prieteni a căror escapadă de vacanță la o cabană izolată se transformă în întuneric după ce aceștia dezlănțuie în lume un rău vechi de secole. Sună ca orice alt film de groază... sau nu? Fără a vă strica marea întorsătură, acest film de groază dă o întorsătură distractivă și inteligentă filmului clasic de slasher. 

 

Scorpion: I Know What You Did Last Summer (1997)

Scorpionii sunt unele dintre cele mai loiale persoane din zodiac. Nu te consideri un călăreț sau un mort pentru mulți oameni. Dar cei din cercul tău intim au toată încrederea ta, indiferent de circumstanțe. Cu toate acestea, ești primul care caută să se răzbune dacă se profită vreodată de loialitatea ta. Știu ce ai făcut vara trecută are toate spaimele întunecate și serioase de care ai nevoie, alături de elementul de mister perfect pe care îl vei desluși în timp ce privești. Acest film urmărește patru adolescenți care comit o crimă teribilă într-o noapte fatidică de vară și consecințele care urmează. Ceea ce face din acest film un clasic sunt referințele sale la legende urbane celebre și la lucruri care se întâmplă în noapte. 

 


Săgetător: The Blair Witch Project ( (1999)

Săgetătorul este aventurierul iubitor de distracție al zodiacului. Îți place să-ți petreci timpul liber explorând locuri noi și descoperind secrete ascunse de lume. În timp ce alții rămân la ceea ce știu, tu împingi constant limitele și granițele. Poți părea lipsit de griji și cu inima ușoară, dar ai un respect profund pentru misterele vieții. De aceea, meriți un film de groază care a împins limitele și granițele genului atunci când a apărut pentru prima dată. The Blair Witch Project este primul film de groază found footage care a devenit viral și prezintă un grup de prieteni care campează în pădure și o vânează pe misterioasa Blair Witch. Ceea ce începe ca niște prieteni care își fac farse unul altuia ia rapid o tentă întunecată

 

Capricorn: The Shining (1980)

Nu ești genul care să te sperii foarte ușor, Capricorn. Asta probabil pentru că îți este greu să suspenzi credința și să crezi în tropiile banale ale filmelor de groază. Ești o persoană inteligentă și cu o logică rigidă. Nu vei crede decât dacă o vezi cu ochii tăi. Așa că ne-am gândit că un film de groază care îți provoacă mintea și îți răsucește percepția asupra realității este exact ceea ce te-ar putea speria. Ca iubitor de clasici, nu se putea potrivi mai bine pentru tine decât The Shining al lui Stephen King. La urma urmei, ce ar putea fi mai înfricoșător decât ca vacanța familiei tale să se transforme în ceva mortal? Acest film urmărește o familie înzăpezită într-un han izolat de pe coasta muntelui, unde un spirit malefic începe să pună stăpânire pe ea. Suspansul și drama sunt atât de înspăimântătoare încât te vor face să țipi de fiecare dată când te vei uita.

 

Vărsător: Poltergeist (1982)

Vărsătorul este un semn care crede în toate lucrurile înfricoșătoare și paranormale. Universul este vast și există atât de multe lucruri pe care nu le știm. Cine poate spune că fantomele nu sunt reale? Ai o minte deschisă la a privi prin văl și a vedea dincolo de realitatea ta actuală, așa că meriți un film de groază cu multe emoții supranaturale. Poltergeist este povestea unei familii care se trezește brusc cu un portal spre partea cealaltă prin intermediul televizorului lor, iar lucrurile iau o întorsătură când copilul lor este posedat. Ceea ce face ca acest film de lucru să fie unic este straturile de detalii care se unesc într-un final cu răsturnare de situație palpitant. Luați două pungi de floricele de porumb pentru acesta, pentru că veți fi stresați.

 

Pești: The Sixth Sense(1999)

Pești este visătorul creativ al zodiacului. Fiind semnul zodiacal cel mai psihic, știi să vezi lucruri pe care alții nu le pot vedea. Ești un suflet sensibil. Și îți petreci cea mai mare parte a timpului cu capul în nori, imaginându-ți diferite realități. Dar ce se întâmplă când aceste vise se transformă în coșmaruri? Al șaselea simț a schimbat pentru totdeauna genul horror și se mândrește cu una dintre cele mai șocante răsturnări de situație din istoria filmului. Filmul urmărește un psiholog de copii proaspăt divorțat care se ocupă de un caz enigmatic al unui copil care vede fantomele unor oameni morți. S-ar putea credeți că știți cum se termină, dar vă promitem că adevărul va fi șocant. Va trebui să vă întoarceți și să vizionați din nou filmul pentru a vedea ce ați ratat prima dată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: film  film groaza  halloween  horror 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori




pixel