Filmul ''Space Jam: A New Legacy'' detronează pelicula ''Black Widow'' din fruntea box-office-ului nord-american
Comedia de animaţie/live action ''Space Jam: A New Legacy'', în care baschetbalistul american LeBron James face echipă cu personajele din serialul de desene animate ''Looney Tunes'', a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american, învingându-şi competitorii după ce a obţinut încasări de 31,65 de milioane de dolari americani din vânzările de bilete în 3.965 de săli de cinematograf, conform cifrelor Comscore.

Continuarea produsă de Warner Animation Group şi distribuită de Warner Bros a filmului din 1996 ''Space Jam'' a obţinut, de asemenea, încasări de 23,01 milioane de dolari pe 63 de pieţe în acest weekend, înregistrând încasări totale de 54,66 milioane de dolari.

Debutul peste aşteptări al ''Space Jam: A New Legacy'' a împins pe locul secund filmul ''Black Widow'' al Disney şi Marvel care a ocupat săptămâna trecută primul loc în box-office-ul american. Pelicula, un spin-off ''Avengers'' în care Scarlett Johansson o întruchipează pe Natasha Romanoff, o asasină rusă devenită supereroină, a obţinut, în al doilea său weekend, încasări de 26,25 milioane de dolari din 4.275 de săli de cinematograf nord-americane, un declin considerabil, de 67%. Până în prezent, ''Black Widow'' a generat încasări totale de 132 de milioane de dolari în America de Nord şi 264 de milioane de dolari la nivel mondial.

O altă peliculă care şi-a făcut debutul în sălile de cinematograf, ''Escape Room: Tournament of Champions'' - continuarea ''Escape Room'' din 2019 -, de la Sony Pictures, a obţinut încasări de 8,4 milioane de dolari din 2.815 săli, situându-se pe locul al treilea în topul încasărilor din America de Nord.

Pe locul al patrulea în box-office-ul american se situează filmul de acţiune de la Universal Pictures ''F9: The Fast Saga'', cel de-al nouălea lungmetraj din franciza "Fast and Furious", cu 7,6 milioane de dolari în al patrulea său weekend în cinematografe şi încasările totale pe plan local de 154 de milioane de dolari.

O altă producţie realizată de Universal Pictures împreună cu DreamWorks Animation, ''The Boss Baby: Family Business'', se situează pe al cincilea loc al clasamentului, cu încasări de 4,72 milioane de dolari din 3.449 de săli din America de Nord în al treilea weekend de la lansare. Continuarea animată a ''Boss Baby'' din 2017 a obţinut în total 44,64 de milioane de dolari din sălile de cinematograf nord-americane şi de pe serviciul de streaming video Peacock, notează Agerpres.

Autor: Maria Alexandru | Dată: 19 iul, 11:59

Bancul serii: Bulă întârzie

Bulă întârzie 10 minute de la școală. Tatăl său îl întreabă de ce a...


Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții

Festivalul Filmului de Dragoste a umplut Cetatea Neamțului

A fost ca-n filme la debutul B.LOVED 2021 – Festivalul...