Filmul ''Taylor Swift: The Eras Tour'' face furori în cinematografe. Pelicula a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american
Data publicării:
Cântăreaţa americană Taylor Swift, un superstar al muzicii pop, a contribuit la revenirea în număr mare a spectatorilor în cinematografele din America de Nord pe parcursul weekendului trecut datorită filmului "Taylor Swift: The Eras Tour", realizat în timpul turneului ei mondial.


Potrivit estimărilor, acest lungmetraj a obţinut încasări de 96 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în Statele Unite şi Canada. "Acesta este un debut extraordinar", a declarat analistul David A. Gross de la compania Franchise Entertainment Research.

Vânzările de bilete realizate de vineri până duminică pentru acest film, care conţine scene filmate în trei concerte diferite, au fost puţin mai mici în comparaţie cu anumite previziuni, dar ele rămân totuşi "nişte cifre gigantice", afirmă acelaşi specialist american, notează Agerpres.

Până acum, cele mai mari încasări obţinute de lungmetraje realizate în timpul unor turnee muzicale fuseseră stabilite de cântăreţul canadian Justin Bieber, cu filmul "Never Say Never", care a obţinut în total 73 de milioane de dolari în 2011, şi de filmul "This Is It", lansat la câteva luni după moartea megastarului Michael Jackson în 2009 şi care a obţinut 72,1 milioane de dolari.

Taylor Swift a doborât aceste recorduri în doar trei zile, ceea ce a făcut ca weekendul trecut să fie cel mai bun din box-office-ul nord-american de la lansarea simultană din această vară a filmelor "Barbie" şi "Oppenheimer".

Reprezentanţii lanţului de cinematografe AMC, care distribuie filmul cu Taylor Swift, i-au încurajat pe spectatori să danseze, să cânte şi, în manieră generală, să se comporte ca şi cum ar asista la un concert adevărat.

 



Pe locul al doilea în box-office-ul nord-american, la mare distanţă de noul lider, s-a clasat filmul "The Exorcist: Believer", cu încasări de 11 milioane de dolari, potrivit companiei specializate Exhibitor Relations.

 



Leslie Odom Jr. şi Ann Dowd apar pe afişul acestui nou film horror, lansat la 50 de ani după producţia originală.

Pe locul al treilea se află filmul de animaţie pentru copii "PAW Patrol: The Mighty Movie", cu încasări de 7 milioane de dolari de vineri până duminică.

 



Locul al patrulea este ocupat de un alt film horror, "Saw X", cu încasări de 5,7 milioane de dolari şi care a beneficiat de cronici pozitive în presa de specialitate.

Filmul SF "The Creator", în care actorii John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe şi Allison Janney se luptă cu o inteligenţă artificială, ocupă poziţia a cincea cu încasări de 4,3 milioane de dolari.

Topul 10 din box-office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6. "A Haunting in Venice" (2,05 milioane de dolari)

7. "The Blind" (2,02 milioane de dolari)

8. "The Nun II" (1,6 milioane de dolari)

9. "The Equalizer 3" (960.000 de dolari)

10. "Dumb Money" (920.000 de dolari). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: cinema  film  taylor swift  taylor swift- the eras tour 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel