Finaliștii "Românii au Talent" 2022. Cine sunt cei 5 concurenți calificați mai departe
În ediția de pe 13 mai 2022, s-au ales primii 5 finaliști din cadrul emisiunii Românii au Talent, ce se vor lupta pentru marele premiu.

Pe 13 mai a avut loc prima semifinală a concursului Românii au talent, unde au participat 12 concurenți, dintre care doar 5 au trecut mai departe. Aceștia se vor lupta pentru marele premiu din finala ce va avea loc pe 27 mai 2022. Ei vor concura și cu ceilalți 5 semifinaliști, ce vr fi aleși în cea de-a doua semifinală. Așadar, Pavel Bartoș și Smiley au fost cei care au anunțat cele 5 nume norocoase ce s-au calificat în finală.

Martina Meola

Prima concurentă care a reușit să meargă în marea finală este Martina Meola. În vârstă de doar 8 ani, fetita a reușit să uimească jurații de la Românii au talent prin numărul unic de pian. Aceasta studiază instrumentul de la  5 ani si 9 luni, dar, pe lângă acesta, mai are și alte pasiuni. Fetița a primit și butonul de Golden Buzz la preselecții, din partea prezentatorilor Pavel Bartoș și Smiley, iar în semifinale a cântat legată la ochi.

"În această seară voi cânta un colaj de Frederic Chopin, iar acesta a fost un compozitor foarte romantic, a fost numit pianistul sentimentului prin excelență, și-a iubit foarte mult țara și a vrut ca inima să-i fie dusă în Polonia, acolo s-a născut. Eu mai când și cu vocea, mai recit poezii.", a spus Martina Meola în preselecții.

Zametheea

A doua concurentă care a trecut direct în finală este Zametheea, care s-a prezentat pe scena Românii au Talent cu un moment unic de spoken word poetry. Aceasta este directorul unei asociații, care își dorește să încurajeze tinerii să se implice în activități civice prin artă. Ea a terminat facultatea de Teatru și, de-a lungul timpului, a câștigat mai multe premii importante.

"Eu cred că mesajul tău ar trebui să ajungă la cineva.. iar acei cineva sunt pe un iacht în Elveția, în Costa Rica.", a fost mesajul spus de Andi.

Raisa Radu

Raisa Radu este a treia concurentă ce a trecut în finala concursului de talente. Aceasta i-a uimit pe jurați, dar și pe public cu o interpretare muzicală perfectă. Chiar dacă nu are studii muzicale, Raisa a fost atât de bună în preselecții, încât l-a făcut pe Mihai Bobonete să apese Golden Buzz-ul. 

"Ești foarte talentată. Ești făcută pentru scenă.", a fost replica Andrei.

Alex DoWis

Alex DoWis a fost aplaudat de toți jurații, de la prima sa apariție pe scenă, unde s-a prezentat cu un număr de grafitti inedit. Și acesta a primit Golden Buzz-ul tot din partea celor doi simpatici jurați. Alex face grafitti de mic, descoperind, treptat, cum poate transforma asta la nivel de artă. 

"El aduce lumină în întunericul de care mi-e teamă.", a fost reacția Andrei.

Gabriela Dincă

Ultima concurentă care a reușit să câștige simpatia publicului a fost Gabriela Dincă. Aceasta a furat din nou privirile tuturor celor din sală, printr-un număr de gimnastică, îmbinat cu acrobație și balet, toată lumea comparând-o cu Nadia Comăneci. Fiica lui Mihai Bobonete a fost și cea care a apăsat butonul auriu, pentru aceasta, aducând-o direct în semifinale. Acum, Raisa Radu merge mai departe, în bătălia finală. Mai mult, jurații sunt de acord cu faptul că Gabriela poate deveni următoarea Nadia Comăneci a României.

"Ești făcută ca să fii campioană. Tu poți să ajungi un campion mondial.", a fost reacția lui Mihai Bobonete, cel care a adus-o în această etapă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 14 mai, 09:26

Horoscop - 26 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, joi, 26 mai 2022. Previziuni pentru...


Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv

Carmen Șerban, diagnosticată cu CANCER la sân: Mi-a zis să merg la biserică. Atunci m-am speriat

Captură video Youtube/ Tvr

Gheorghe Turda îi face praf pe artiștii de muzică populară: Sunt singurul care poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu pot

Sursa foto: Mioara Velicu, captură YouTube/ Damian Drăghici

Mioara Velicu a dezvăluit ce pensie are, după 60 de ani de cântat: „Să trăiască colegele, ca să mă vadă că o duc bine”

Tudor Chirilă, captură Video YouTube

Tudor Chirilă: "Nu cred că voi crește niște copii care să rupă ușa la ora 17:00". Cea mai importantă lecție pentru băieții săi

Captură video youtube/ Kanal D

Planta de "100 de ani", care prelungeşte viaţa. Lidia Fecioru: "Se iau cinci picături dimineaţa"

Sursa Foto Instagram Laurentiu Reghecampf

Corina Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară

Sursa foto: Oana Zăvoranu și Adela Popescu, instagram/ colaj foto

Oana Zăvoranu o face praf pe Adela Popescu. Ce a putut să spună „Querida” despre prezentatoarea TV: „Măi, vedeto”

Mirabela Dauer, captură video YouTube

Care este numele adevărat al Mirabelei Dauer. Artista a dezvăluit cum și-a construit imaginea de artist

Sursa foto: Ada Palade, Facebook

Fata lui Cornel Palade, lăsată pe străzi: M-au distrus până în măduva oaselor

Sursa foto: Viorica Dăncilă, captură YouTube/ theXclusive

Viorica Dăncilă, judecată pentru adopția fiului ei, Victor: “Au spus că am cumpărat un copil”

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu a ieșit „șifonată” după un antrenament. "M-a bătut"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina și Alin Gabor, poveste de dragoste ca în filme. Cum s-au cunoscut cei doi: "A fost totul foarte spontan"