Fiul Andreei Mantea a fost bătut la scoală. Dezvăluirile șocante ale vedetei: "E vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe"
Data publicării:
David, fiul Andreei Mantea a fost bătut la școală. Vedeta a povestit cum s-a întors acasă micuțul.

Andreea Mantea se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu fiul ei, David. Recent, vedeta a povestit că micuțul vine deseori bătut de la școală de alți copii. Prezentatoarea Tv a precizat că David nu este violent, lucru care o bucură, însă ar vrea să nu-și mai lase ceilalți colegi să de-a în el.

„Copilul ăsta parcă e coborât din Rai. E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori… Vorbim de lucruri mult mai grave. Picătura care mi-a umplut mie paharul: zicea, nu, mama, că e mic.

Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez.

Dar când e vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu? Eu vreau să se apere. Zice: mama, eu nu pot să lovesc un copil', a povestit Andreea Mantea la Teo Show.

 

Pe lângă faptul că fiul vedetei nu ripostează atunci când este locit de către ceilalți copii, acesta este și foarte darnic. Andreea Mantea a povestit că David își dorește ca Moș Crăciun să ducă toate cadourile copiilor nevoiași.

 „Îmi doresc doar o mașinuță. Vreau să aibă mai mult timp să dea jucării celorlalți copii care nu au jucării', a spus David la Kanal D.

„Mă bucur că este înțelegător. Anul trecut nu era așa. A avut o listă foarte lungă anul trecut. A mai crescut. Mai bine câte o fărâmă de înțelepciune și mă bucură foarte tare. Eu nu-mi mai doresc nimic de la Moș Crăciun. Îmi doresc să rămână lucrurile tot așa. Dacă se poate, să fiu sănătoasă. Mi-e teamă de orice. Vreau să le dea celor care au nevoie', a completat Andreea Mantea.

 

 

Andreea Mantea, replică dură pentru cei care au crezut că este însărcinată

 

 

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Prezentatoarea TV este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Andreea Mantea a vorbit de nenumărate ori despre faptul că  luat câteva kilograme în plus. Cu toate astea, gurile rele au speculat că vedeta ar ascunde o sarcină. 

Sătulă de toate întrebările legate de sarcină, Andreea Mantea a răbufnit și le-a dat o replică dură celor care o atacă.

"Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunuei analize. Problema e ca adlu din ziare ca sunt insarcinată de vreo doi ani. Cumva am intrecut elefantul la gestație. Sunt însăcrinată d evreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă, Andreea Mantea este grasă, are butică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeti-mă. (...) De doi ani încpace, mă de doi ani...nu, nu sunt, sunt doar grasă.", a explicat Andreea Mantea pe Instagram.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Mantea  david  scoala 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel