Fiul Andreei Mantea a fost bătut la scoală. Dezvăluirile șocante ale vedetei: "E vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe"
Data publicării:
David, fiul Andreei Mantea a fost bătut la școală. Vedeta a povestit cum s-a întors acasă micuțul.

Andreea Mantea se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu fiul ei, David. Recent, vedeta a povestit că micuțul vine deseori bătut de la școală de alți copii. Prezentatoarea Tv a precizat că David nu este violent, lucru care o bucură, însă ar vrea să nu-și mai lase ceilalți colegi să de-a în el.

„Copilul ăsta parcă e coborât din Rai. E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori… Vorbim de lucruri mult mai grave. Picătura care mi-a umplut mie paharul: zicea, nu, mama, că e mic.

Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez.

Dar când e vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu? Eu vreau să se apere. Zice: mama, eu nu pot să lovesc un copil', a povestit Andreea Mantea la Teo Show.

 

Pe lângă faptul că fiul vedetei nu ripostează atunci când este locit de către ceilalți copii, acesta este și foarte darnic. Andreea Mantea a povestit că David își dorește ca Moș Crăciun să ducă toate cadourile copiilor nevoiași.

 „Îmi doresc doar o mașinuță. Vreau să aibă mai mult timp să dea jucării celorlalți copii care nu au jucării', a spus David la Kanal D.

„Mă bucur că este înțelegător. Anul trecut nu era așa. A avut o listă foarte lungă anul trecut. A mai crescut. Mai bine câte o fărâmă de înțelepciune și mă bucură foarte tare. Eu nu-mi mai doresc nimic de la Moș Crăciun. Îmi doresc să rămână lucrurile tot așa. Dacă se poate, să fiu sănătoasă. Mi-e teamă de orice. Vreau să le dea celor care au nevoie', a completat Andreea Mantea.

 

 

Andreea Mantea, replică dură pentru cei care au crezut că este însărcinată

 

 

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Prezentatoarea TV este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Andreea Mantea a vorbit de nenumărate ori despre faptul că  luat câteva kilograme în plus. Cu toate astea, gurile rele au speculat că vedeta ar ascunde o sarcină. 

Sătulă de toate întrebările legate de sarcină, Andreea Mantea a răbufnit și le-a dat o replică dură celor care o atacă.

"Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunuei analize. Problema e ca adlu din ziare ca sunt insarcinată de vreo doi ani. Cumva am intrecut elefantul la gestație. Sunt însăcrinată d evreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă, Andreea Mantea este grasă, are butică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeti-mă. (...) De doi ani încpace, mă de doi ani...nu, nu sunt, sunt doar grasă.", a explicat Andreea Mantea pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Mantea  david  scoala 



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel