Fiul Andreei Mantea a venit plin de vânătăi de la școală: ”Avea și ochiul scos aproape”. Ce decizie a luat vedeta
Andreea Mantea a povestit cum fiul ei a fost bătut în colectivitate, din cauza temperamentului său blând.

Andreea Mantea și-a crescut singură copilul încă de când l-a născut. Vedeta a trebuit să îndeplinească atât rolul de mamă, cât și cel de tată pentru micuț și să-l facă să nu simtă lipsa prezenței paterne. Îndrăgita prezentatoare TV este astăzi foarte mândră de personalitatea frumoasă pe care a reușit să i-o contruiască lui David, semănându-i aproape în totalitate mamei lui. Totuși, acest bun-simț și această blândețe i-a adus micuțului și primele probleme, când a pășit în colectivitate. În cadrul podcastului online realizat de Ilinca Vandici, Andreea Mantea a povestit cum fiul ei a venit zilele în șir acasă bătut de alți copii.

”A venit și cu ochiul scos aproape”

„L-am bătut la cap să fie blând, să aibă respect. El este tot timpul cu mine. Acum, încet, încet el a început să aibă o viață mai plină și îmi zice: am altceva de făcut. Are o finețe aparte, nu vrea să-ți rănească sentimentele. Eu aa intrat foarte mult în viața lui, el nu a avut alt exemplu, le-a văzut pe toate la mine, dar a trebuit să i le arăt pe toate. El și-a ales doar ce este mai bun. La un moment dat, era bătut la școală, pentru că el își vede de treaba lui, stă în locul lui, ridică mâna mereu pentru că vrea să spună răspunsul. Și într-o zi îmi spune: ”Mama, în fiecare zi am ridicat mâna să spun răspunsul și eu și erau câte doi copii pe zi care răspundeau mereu. Pe mine nu m-a numit doamna niciodată și îmi spunea să stau jos, să nu mai ridic mâna”. El aude tot felul de învățăminte la mine și le ia și le aplică singur.

El mai vedea în clasă că fetițele erau trase de rochițe și tot așa și tot se uita, după care s-a decis să ia atitudine și să le ia apărarea. Atunci și-a luat-o. Acum a venit ziua în care să fiu sunată că a bătut patru copii. Dar vreo două săptămâni tot venea vânăt pe mâini, pe picioare, mâzgălit și i-am zis să nu mai intervină, dar a zis că nu poate, că sunt fetițe. N-am mai putut, am cedat și i-am zis să-i dea una, că îi cumpăr ce vrea el, telefon, înghețată. L-am băgat la kickboxing să învețe să se apere, a venit și cu ochiul scos aproape. L-am scos de la școala respectivă, atât s-a putut.”, a declarat Andreea Mantea în cadrul podcastului Te Ascult cu Ilinca Vandici.

Andreea Mantea, motivul pentru care nu poartă bijuteriile primite de la mama sa: „Le țin undeva în cutie”

”Mă îngrijorez cu privire la  prietenii pe care și-i alege”

Chiar dacă vedeta i-a oferit fiului ei cea mai bună educație, aceasta își face totuși griji cu privire la prietenii pe care îi alege David să îi aibă în jurul lui.

„Eu îl văd suferind pe el, mă îngrijorez cu privire la prietenii pe care și-i alege. Am locuri în care prefer să-l duc sau altele în care prefer să nu, chiar dacă și aceia sunt prietenii lui. Copiii lângă care prefer să nu-l duc îl întreabă: de ce nu stai pe telefon, de ce n-ai adidași nu știu de care. Băi stați în banca voastră, că aveți 6,7 ani. Niște discuții de îmi venea să... am rămas șocată. În anumite momente i-am spus că nu am bani, nu puteam să-i spun că nu vreau să devină un răsfățat și un superficial. Am preferat să-i zic că nu avem acum și încercam să-i umplu timpul cu altceva. Îi dau telefonul acum, pentru că a împlinit 7 ani, dar doar atunci când face ceva extraordinar, dacă citește jumătate de carte, dacă face 20 de exerciții la matematică.”, a mai spus prezentatoarea.

Ilinca Vandici, motiv de bârfă pentru Andreea Mantea: "Nu cred că ai făcut asta"

Cum a devenit cititul o dependență pentru David

„Văzându-mă pe mine cu cartea în mână s-a apucat și el de citit, de plictiseală. Acum am ajuns să-l cert să lase cartea, s-a întâmplat acum 3 zile, ne-am certat la cuțite. Era ora 14:00 și s-a apucat de citit și la 17:00 tot cu nasul acolo. Și i-am zis să iasă să ia aer și s-a dus tot cu cartea.”, a mai spus Andreea Mantea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Andreea Cercel | Dată: 05 aug 2022, 14:09

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare