Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: „Nu sunt fiul Anamariei. Am o singură mamă”
Data publicării:
Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, rupe tăcerea în scandalul dintre Anamaria Prodan și tatăl său. Tânărul a făcut mai multe acuzații la adresa impresarei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. După 16 ani de relație, cei doi au ajuns la divorț, care nu s-a oficializat încă. Întreaga despărțire a fost marcată de acuzații dure și cuvinte tăioase. 

După ce impresara i-a adus noi acuzații fostului ei soț, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, nu a mai rezistat și a făcut mai multe dezvăluiri. Fiul cel mare al antrenorului de fotbal a mărturisit că nu se mai poate abține, deși nu a făcut declarații până acum din respect pentru tatăl lui. Tânărul a declarat că nu este fiul Anamariei Prodan și că are o singură mamă, pe care o iubește.

Te-ar putea interesa și: Războiul dintre Pepe și Raluca Pastramă continuă. Ce acuzații a făcut fosta soție a cântărețului: „Se face de râs”

De asemenea, el a spus că este momentul ca impresara să se oprească și să nu îi mai folosească numele în scandalul cu tatăl său. Mai mult decât atât, Luca a precizat că Anamaria Prodan se folosește de copiii săi, în special de fiul ei cel mic, Bebeto, pentru a-și purta războaiele cu Laurențiu Reghecampf. 

Tânărul a precizat că tatăl său nu a pretins niciodată că ar fi tatăl fiicelor impresarei, dar le-a iubit ca pe propriii săi copii. Luca a mai spus că nu are nevoie de nimic de la fosta soție a lui Reghecampf și că tot ceea ce își dorește este să fie lăsat în pace, considerând că nu este normal să fie implicat și folosit ca un scut în scandalul dintre Anamaria Prodan și tatăl său.

„Am o singură mamă, pe care o iubesc”

„E timpul ca Anamaria Prodan să înceteze cu intrigile! Am tăcut până acum din respect față de tatăl meu, dar nu mai vreau să accept nimic. Nu sunt fiul Anamariei Prodan. Am o singură mamă, pe care o iubesc. Ca, de altfel, și pe tatăl meu. Anamaria trebuie să conștientizeze că îmi jignește mama de fiecare dată când se folosește de numele meu. Nu am filmat pe nimeni și nu am intervenit niciodată între tatăl meu și fosta lui soție.

Consider că Anamaria trebuie să se oprească. Nu intenționez să intru într-un schimb de replici cu ea fiindcă o respect în continuare. Dar nu este acceptabil ca vreun părinte să se folosească de copiii lui pentru a-și purta războaiele. Eu am trei frați și îi iubesc în egală măsură. Și pe cei mai mici, dar și pe Bebe.

Te-ar putea interesa și: Daniela Crudu, dezvăluiri despre viața de mămică. Cu ce se ocupă fosta asistentă TV, după ce s-a retras din televiziune

De asemenea, tata ne iubește la fel și nu a făcut niciodată diferențe între noi. Le-a arătat iubire și fetelor Anamariei, dar nu a pretins vreodată că este tatăl lor. Pentru că tatăl lor este Tibi, cu care tatăl meu are o relație foarte bună. Se respectă unul pe celălalt. Observ faptul că, în continuare, Anamaria ne folosește pe noi, copiii, ca pe un scut. Și în special pe Bebe, care suferă mult din această cauză.

E vremea să fim lăsați în pace. Nu cer nimic Anamariei. N-am nevoie de nimic de la ea. Nu i-am cerut și nu îi cer bani. Nu i-am cerut și nu îi cer atenție. Îi cer doar să ne lase în pace. Eu am absolvit o facultate, m-am angajat, mă întrețin singur, îmi întrețin și familia mea. Am soție acasă și nu este normal ca Anamaria să mă folosească, să mă includă în discuțiile ei”, a declarat Luca Reghecampf, pentru Cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel