Dana Nălbaru își pregătește fiul pentru intrarea la facultate, la doar 7 ani. Kadri nu a fost niciodată la școală: „Nu are nevoie”
Data actualizării:
Data publicării:
Dana Nălbaru a dezvăluit detalii neașteptate despre fiul său. Kadri ar fi un copil total neobișnuit. „La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână”.

Dana Nălbaru, celebra solistă, are trei copii împreună cu partenerul său, Dragoș Bucur. După anunțul în urma căruia anunțat că s-a pocăit, vedeta vorbește despre fiul său, Kadri, care, potrivit solistei, ar fi un copil atipic. Mai mult de atât, băiatul nu a fost niciodată dus la școală deoarece mama sa practică homeschooling, o metodă modernă de educare a copilului care implică neînscrierea acestuia la o școală. Ea susține că nu are nevoie, oricum, să meargă la o școală normală deoarece capacitățile sale ar fi superioare materiilor predate.

„Sofia are aproape 6 ani de când învață acasă și Roxana, 2 ani. Kadri nu a fost niciodată la școală. El nu are nevoie. Nici nu știu unde să-l duc, de fapt. El acum învață pentru examenul de bacalaureat, un test care îți asigură intrarea la anumite facultăți. Eu cunosc un băiat în vârstă de 14 ani care a fost admis la Stanford, Harvard, dar nu ăsta e scopul. O facem mai mult de fun, că îi place foarte mult. Are sute de cărți citite. Pentru noi e ceva normal.” , conform Viva.

Deși ar fi un „geniu”, nu uită de distracție

Vedeta a continuat și a mai completat pentru descrierea fiului său că, Kadri, asimilează foarte repede informațiile primite. El, la nici șase ani, a reușit să înțeleagă materiile de bază în ale chimiei. În același timp, Dana Nălbaru mai spune că fiul ei știe să se distreze, nefiind eclipsată această latură, de multe ori necesară în dezvoltarea sănătoasă a unui copil. În final, vedeta nu știe ce cărți ar citi Kadri și nu trebuie să repete de două ori ca micuțul să asculte ce are de făcut.

„E un copil vesel, care se joacă, însă mintea lui asimilează foarte repede. Înțelege niște lucruri de o finețe extraordinară. Mă blochează cu întrebările care țin de știință sau matematică. E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine. Nu trebuie să îi repeți de două ori. Avea 5 ani când a început studieze chimie. Își alege singur cărțile, iar eu de multe ori nici nu știu ce citește”, a dezvăluit Dana Nălbaru, potrivit sursei menționate.

„Nu e autist, e selectiv cu oamenii”

Nu este prima oară când solsita își laudă copilul. Ea, cu alte ocazii, a mai vorbit pe acest subiect, spunând că la șase ani fiul său citea, deja, o carte pe zi.

„La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depășită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere”, a spus Dana Nălbaru, notează Click.

Mai mult, ea afirmă despre Kadri că e mult mai avansat decât nivelul de educație al copiilor de vârsta lui și că nu îi place să frecventeze locuri aglomerate.

”Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari, iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă”,  a mai mărturisit fosta solistă, conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: bacalaureat  dana nalbaru  dragos bucur  kadri 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel