Fiul fotbalistului Dănuț Lupu, salvatorul fetei de la metrou. Mărturia tânărului: "Avea ochii pierduți, se uita în gol". Cum s-a întâmplat tot
Data publicării:
Unul dintre salvatorii fetei de 15 ani care s-a aruncat în faţa metroului în staţia Dristor 1 este fiul unui renumit fotbalist român Dănuț Lupu.

Răzvan Lupu, în vârstă de 32 de ani, fiul fostului internaţional român Dănuţ Lupu, a povestit cum a reușit să o salveze pe fata de 15 ani, dar și care este motivul pentru care ea s-ar fi aruncat pe șine.

„Am auzit-o pe Alexandra țipând. Am crezut că și-a scăpat ceva, telefonul, skateboard-ul. Când m-am îndreptat spre peron, am văzut-o pe aia mică că s-a ridicat. În momentul când s-a ridicat, Alexandra a țipat: nu, nu, dă-mi mâna, atunci am fugit și eu și i-am zis: dă-mi mâna. Ulterior, a întins mâna și a venit spre noi, spre margine. Nu știu cum am reușit să o prind atât de bine de mână, cum am avut atât de multă forță să o trag atât de repede. Sunt fericit și bucuros că a ieșit așa și nu a pățit nimic.”, a povestit Răzvan Lupu la Matinalii Digi FM.

A treia tentativă de suicid

„Cred că am mai stat o jumătate de oră pe peron. Era ca orice om care trece printr-o traumă, printr-o depresie. Avea ochii pierduți, se uita în gol. După vreo 10 minute și-a mai revenit. Ulterior am vorbit cu tatăl ei. Ea are probleme de ceva timp și cu anturajul, cu integrarea ei în societate. E la a treia tentativă de suicid, din câte am înțeles, a schimbat și patru psihologi.”, a adăugat el.

Reamintim că o fată de 15 ani s-a aruncat pe șine în stația de metrou Dristor 1. Incidentul s-a produs în urmă cu două zile. Ea a fost salvată în ultima clipă de către doi tineri care se aflau în stație. Aceștia au reușit să o tragă din fața metroului în ultima secundă, când acesta era foarte aproape, potrivit DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Stiri
Tagurile articolului: dristor  fotbalist  metrou  razvan lupu  tentativa suicid 

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru...


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel