Fiul Ilenei Ciuculete, dezvăluiri dureroase despre mama sa. Artista ar fi împlinit 70 de ani: "Mi-e dor de ea ca om, ca mamă, ca artist"
Fiul Ilenei Ciuculete a făcut dezvăluiri dureroase despre mama sa. Regretata artistă ar fi împlinit 70 de ani. 

Ileana Ciuculete a fost o interpretă de muzică populară foarte cunoscută, din țara noastră. Artista a murit pe 14 martie 2017, la vârsta de 64 de ani. Ileana Ciuculete a fost diagnosticată cu Hepatita C și cu ciroză, în primă fază, dar starea ei de sănătate s-a degradat foarte rapid. În cele din urmă, medicii au descoperit faptul că aceasta suferă și de cancer la ficat. 

Fiul Ilenei Ciuculete, dezvăluiri dureroase despre mama sa

Ieri, Ileana Ciuculete ar fi împlinit astăzi 70 de ani, iar fiul ei, Mugurel a făcut dezvăluiri emoționante despre mama sa. Bărbatul a recunoscut că îi duce dorul celei care i-a dat viață. 

„Înainte de a pleca ea la București, când eram copii, de ziua mamei, o sărbătoream acasă. Era foarte frumos, chiar plăcut. Nu făcea neapărat ceva deosebit, eram doar noi, în familie, între prieteni, dar ne simțeam foarte bine. Nu organiza petreceri fastuoase, dar noi ne simțeam foarte bine. Noi, cum eram copii, îi aduceam cadouri simbolice, mici.O floare, ceva de genul.(…) Mi-e foarte dor de ea. Și când îi aud cântecele e și mai greu. Mi-e dor de ea ca om, ca mamă, ca artist. Ea era o femeie foarte bună, cu un suflet minunat.”, a declarat Mugurel Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete, pentru fanatik.ro.

Mugurel: „Era o mamă grijulie”

Ful artistei și-a adus aminte cu drag de momentele petrecute alături de mama sa. Acesta a precizat că regretata artistă avea mare grijă de copiii săi. 

„Am multe amintiri neprețuite cu mama. Dar cea mai de preț este de când eram la școala generală. Stăteam la București, acolo am făcut clasele generale. M-am îmbolnăvit, nu mai știu ce aveam, eram ori răcit, ori făcusem ceva insolație. Și am fost la un concurs de atletism și mi-a fost foarte rău după. Când am ajuns acasă, m-a văzut și, așa cum face doar o mamă, m-a îngrijit. A stat numai lângă mine, m-a îngrijit și m-am făcut bine. Ea era o mamă tare grijulie.”, a mai spus fiul Ilenei Ciuculete.

Aanul acesta familia cântăreței, cei doi băieți, Aurel Ciuculete și Mugurel Sfetcu și mama artistei, i-au făcut parastasul de 5 ani, conform tradițiilor creștinești. Aceșta au dat de pomană încă de pe 6 martie, la Craiova, pentru a putea să dea, în memoria ei, pachete cu mâncare de "dulce", potrivit acestora.

"Noi am făcut parastas sâmbăta trecută pentru mămica noastră. Am venit de la Craiova. Am făcut atunci, să putem da de pomană mâncare de dulce, cum se spune, și nu de post. A fost dezlegare la pește, așa că am împărțit pește, ouă și brânzeturi", a declarat, pentru fanatik, fiul cel mare al cântăreței Ileana Ciuculete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 21 sep 2022, 10:22

Sursa foto: Dezbracatu, Instagram

Dezbrăcatu de la „Cronica cârcotașilor” a primit o factură uriașă la curent electric: „Este enorm”. Cât a avut de plătit prezentatorul / EXCLUSIV

Cristian Tudor Popescu, Facebook, Captură video Youtube

Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”

Andreea Bănică, foto Instagram

Andreea Bănică, nemachiată și fără filtre: „Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete” / FOTO

Alexandra Velniciuc, Puiu Șerban, captură video YouTube

Alexandra Velniciuc și soțul ei, în mijlocul unui scandal după interviul cu Măruță. Declarațiile care au deranjat lumea teatrului

Anamaria Prodan, Instagram, Ionela Prodan, captură video Youtube

Anamaria Prodan, parastas- festival în memoria mamei sale. Mici la grătar, sarmale la pirostrii și artiști de renume

Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram

Teo Trandafir iubește din nou: „Nu am fost singură aproape niciodată”. Ce spune vedeta despre partenerul din viața ei

Tudor Chirilă, foto Facebook

Tudor Chirilă, operat în Germania: „Am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale”. Cum se simte acum

Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Alendru Arșinel, captură video Youtube TV

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook, captură video Youtube Catalin Maruta

Ce spune Elena Merișoreanu despre parastasul - festival organizat în memoria Ionelei Prodan: „Vor face acolo acolo sarmale la pirostrii, mititei, fripturi. O să vină și preoți.” / EXCLUSIV

Sursa foto: Connect-R și parintele Visarion, captură TV/ colaj foto

Ce spune Connect-R despre cazul preotului Visarion, acuzat de hărțuire sexuală și viol: "Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți!"

Captură video Youtube/ Eva Măruță

Eva Măruță, atac dur la adresa tatălui ei, după ce acesta a complimentat-o pe Denise Rifai: „Taci din gură” / VIDEO