Fiul lui Alexandru Arșinel, distrus de moartea părinților săi: "Mă simt rău. Nu este un lucru deloc ușor"
Data publicării:
Fiul lui Alexandru Arșinel este îngenuncheat de moartea părinților săi. 

 Fiul lui Alexandru Arșinel este distrus de durere, după ce moartea i-a răpit ambii părinți. Marele actor a încetat din viață pe 29 septembrie 2022, iar în urmă cu o săptămână a decedat soția sa. Cei doi au lăsat în urmă doi copii îndurerați.

Fiul lui Alexandru Arșinel, distrus de moartea părinților săi

Cristian, fiul cel mare al lui Arșinel a făcut declarații dureroase despre decesul părinților săi. Acesta recunoaște că este o durere de nedescris, mai ales că mama sa s-a stins din viață la nouă luni de la moartea lui Alexandru Arșinel. Femeia era bolnavă  și în ultimele luni de viață a fost internată într-un centru special.

„Cum să mă simt după decesul mamei? Mă simt rău! Mi s-au dus ambii părinți. Nu este un lucru deloc usor', a spus Cristian, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, potrivit Click!

Anunțul trist legat de trecerea în neființă a soției marelui actor a fost făcut de Cristian Arșinel, fiul cel mare al lui Alexandru Arșinel. 

„Scumpa mea MAMĂ, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA', scria Cristian Arșinel pe contul său de Facebook.

Cum s-au cunoscut Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena

În urmă cu mai mult timp, regretatul actor a povestit cum a cunoscut-o pe soția sa, Marilena. 

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!', a scris Alexandru Arșinel. După ce s-au căsătorit, au locuit o vreme într-o cameră, fost loc de „rendez-vous', cu baia pe hol, la comun. Acolo s-a născut primul lor fiu, Bogdan. „Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!', a scris Alexandru Arșinel în cartea lui.

Soția lui Alexandru Arșinel a suferit un accident casnic în anul 2016

În anul 2016, actorul povestea că soția sa a alunecat și s-a lovit la cap,  în urma căreia a rămas imobilizată.

Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare masură.' povestea Alexandru Arșinel.

Citește și: Lia Bugnar, motivul pentru care nu își dorește copii. Ce a făcut-o pe fosta iubită a lui Anghel Damian să ia această decizie: „Unii ar spune că e egosim”

Dana Nălbaru, dezvăluiri despre boala lui Dragoș Bucur. Cu ce afecțiune a fost diagnosticat soțul ei: “M-am panicat”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   alexandru arsinel  cristian arsinel  fiu 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel