Fiul lui Ani Crețu din Vacanța Mare se confruntă cu alergii severe. Viața îi este pusă în PERICOL: „A trecut prin multe șocuri anafilactice”
Data publicării:
Fiului lui Ani Crețu, actrița care a interpretat rolul Urinelei în serialul de comedie Vacanța Mare, se confruntă cu alergii severe.

Ani Crețu a devenit cunoscută datorită rolului inconfundabil pe care l-a interpretat în serialul de comedie Vacanța Mare. Actrița trece prin momente delicate din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă fiul său. 

Fiul lui Ani Crețu din Vacanța Mare se confruntă cu alergii severe

Fiul actriței, în vârstă de 9 ani, se confruntă cu diverse alergii. Mai exact, de când avea 3 ani, putea consuma doar 7 alimente. Între timp acestea s-au diminuat, iar lista produselor pe care le consumă s-a extins. 

„Fiul meu este bine, sănătos. Dacă până la vârsta de 3 ani și jumătate putea mânca 7 alimente, apoi 9, acum au ajuns să fie excluse din meniu doar lactatele și derivatele lui.

Adan mănâncă sănătos, gătit de mine. El nu are o intoleranță la lactoza și atât, intoleranța dă balonare, deranjează intestinele, ai o imunitate scăzută, dureri de cap…”, a spus actrița din Vacanța Mare. 

Ani Crețu, pregătită în orice moment să meargă cu fiul ei la spital

Ani Crețu a mărturisit că laptele îi face foarte rău, motiv pentru care poartă mereu în geantă un flacon de calciu glucolic, o sticluță de picături antihistaminice și adrenalină injectabilă, pentru a evita orice tragedie.

„El are alergie la lapte, îi poate pune viața în pericol. În timp, l-am adus însă în zona produselor pe care le poate consuma, chiar dacă pe etichetă scrie ‘urme de lapte’, adică dacă au fost ambalate într-o unitate în care sunt ambalate și produse pe bază de lapte, nuci.

Sunt însă și fabrici unde se fac exclusiv pentru alergici și nu există nicio formă de contaminare. Fiul meu a trecut prin mai multe șocuri anafilactice”, a adăugat Ani Crețu.

„Când se întâmplă ceva intervin până ajungem la spital. Eu țin mereu în geantă un flacon de calciu gluconic și o sticluță de picături antihistaminice, sunt cele mai bune, sunt absorbite imediat de organism.

Dar am și pentru reacțiile severe adrenalină injectabilă. Am folosit-o de câteva ori, dar am reușit să îl echilibrez si fără si am fugit repede la spital”, a spus Ani Crețu pentru EGO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alergii  ani cretu  fiu 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel