Fiul lui Theo Rose a împlinit un an. Mesajul emoționant postat de artistă: „Ești făcut din iubire”
Data publicării:
Theo Rose a transmis un mesaj în mediul online, cu ocazia primei aniversări a fiului său.

Chiar dacă părea că mai ieri a devenit mămică pentru prima dată, a trecut fix un an de zile de când Theo Rose l-a adus pe lume pe Sasha, cel care i-a înseninat fiecare zi de atunci, însă nu doar ei, ci și lui Anghel Damian, un tătic extrem de devotat, după cum povestea chiar artista. Astfel, cu ocazia aniversării sale, vedeta a ținut să-i transmită un mesaj public micuțului său, alături de un videoclip în care bebelușul apare pe umerii tatălui său. Cu toate acestea, Theo Rose își păstrează în continuare dorința de a nu-i afișa fața lu Sasha, astfel încât fanii au putut să-l admire doar de la spate.

„Sasha, 1 an. Mami, ești făcut din iubire, fericire și adevăr. Ai de unde da mai departe. La mulți ani!”, a fost mesajul pe care Theo Rose l-a transmis în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Theo Rose, revoltată după concertul Coldplay: „Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât. Așa ceva nu am trăit”

Artista nu vrea o petrecere tradițională pentru aniversarea copilului

Acum câteva zile, Theo Rose vorbea despre felul în care va dori să imortalizeze momentul în care băiețelul ei va împlini un an. Se știe faptul că tradiția românească spună că aceasta este ocazia în care i se taie moțul celui mic, după care vine și o petrecere pe măsură. Cu toate acestea, artista excludea posibilitatea organizării unui astfel de eveniment, atât ea, cât și partenerul său de viață, fiind extrem de discreți, când vine vorba de viața lor personală.

„Nu ne gândim să-i organizăm petrecere, noi ne bucurăm dacă petrecem noi timp împreună. Nu prea suntem adepții petrecerilor. Nu ne mai vine să facem tămbălău. Norocul este că noi nici nu ne-am afișat în direcția asta, deci nu o să se supere nimeni dacă nu facem petrecere. Important e să ne adunăm cu familia, el atunci se bucură.”, a declarat Theo Rose în cadrul emisiunii Vorbește lumea de pe Pro TV.

Citește și: Gestul neașteptat făcut de Bogdan de la Ploiești, după ce Babasha a fost huiduit la Coldplay. Și-a uimit toți fanii chiar în timpul concertului

Cum a resimțit acest an

Acest prim an din viața lui Sasha a trecut extrem de rapid, povestea recent Theo Rose, care dezvăluia cum a resimțit ea întreaga perioadă. Astfel, chiar dacă a avut parte de niște clipe cu totul memorabile, artista spun că în același timp s-a confruntat și cu o formă mică de depresie, care a adus-o în fața mai multor situații în care pur și simplu simțea că cedează. Cu toate acestea, cu ajutorul susținerii, vedeta a reușit să treacă peste și să fie din nou aceeași persoană veselă și dinamică ca înainte.

„Nu știu când a trecut un an, a fost și foarte mult de muncă în paralel, am trecut și prin multe faze și le-am trecut cu bine. Nu vă mint, au fost niște perioade când am simțit că pic în gol. Cu încrederea în sine, cu multe părți am simțit că mă duc.. dar mi-am revenit. Știu că pentru multe femei durează mai mult, este ceva de luat în serios. E important să te simți susținută acasă, de către partener, de către familie. Anghel a fost cel mai important sprijin în perioada asta.”, mai spune artista.

VEZI și: Loredana Groza, lecție pentru cei care l-au huiduit pe Babasha la Coldplay: „Am fost aproape singura care s-a ridicat și a aplaudat”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel