Fiul lui Victor Socaciu, gest sfâșietor la căpătâiul regretatului artist. Ce obiect a adus tânărul la priveghiul tatălui său
Data publicării:
Victoraș Socaciu, fiul regretatului artist, a mers la Sala Palatului pentru a-și lua adio de la părintele său. 

Victor Socaciu s-a stins din viață, luni, 27 decembrie, în urma unei lungi suferințe. Artistul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. Astăzi, sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului artist a fost depus la Sala Palatului. Anunțul a fost făcut de către Ana Maria Socaciu, fiica cea mare a lui Victor Socaciu. Mâine, sicriul va fi depus la Palatul Parlamentului.

„Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Omul Bun al muzicii folk, sunt așteptați astăzi între orele 10:00 - 21:00 în foaierul Sălii Palatului, iar mâine între orele 12:00 - 14:00 la Palatul Parlamentului, întrarea principală C1, din colțul clădirii, aflată la intersecția dintre Bd. Națiunile Unite și Bd. Libertății. Accesul în Palatul Parlamentului se face în baza certificatului verde”, a scris fiica lui Victor Socaciu pe rețelele de socializare.

Victoraș Socaciu, fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu, a mers și el, devastat de durere, să-și mai vadă tatăl o dată, pentru a-și lua rămas bun. Relația dintre cei doi se deteriorase în ultimii ani, însă dragostea pentru părintele său a rămas aceeași. 

I-a adus tatălui său o chitară

Victoraș Socaciu a mers la privechiul tatălui său însoțit de o domnișoară, îmbrăcată și ea în haine negre. 
Tânărul a așezat o chitară lângă sicriul tatălui său, potrivit Spynews, care relatează că acesta și-a șters lacrimile și, câteva minute bune, a stat fără să se miște, uitându-se în gol, la sicriu. 

 

Victoraș Socaciu și-a anunțat mama că tatăl său nu mai e


Marina Almășan a declarat că a aflat tragica veste de la fiica cea mare a lui Victor Socaciu. 

„De moartea lui Victor am aflat de la Iulia, fiica lui cea mare. Ea l-a anunţat pe fiul nostru. Victoraş a ţinut legătura cu sora lui, e o relaţie bună între ei. Fiul meu a avut o relaţie mai tensionată cu tatăl lui, dar copilul meu e foarte înţelept şi profund şi l-am lăsat să-şi aleagă el relaţia pe care o are cu tatăl lui.

Va merge la înmormântare cu siguranţă. Ei doi au ţinut legătura, dar nu aşa cum ar fi fost firesc între un tată şi un fiu. De ce nu au fost chemați copiii lui, să-și vadă tatăl, atunci când s-a știut că nu e bine…”, a transmis Marina Almășan, la RomaniaTV.

 

Marina Almășan, acuzații pentru soția lui Victor Socaciu

"Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire", a declarat Marina Almășan pentru Impact.

 

Victor Socaciu va fi înmormântat joi

Joi, 30 decembrie, Victor Socaciu va fi înmormântat la Cornu, în județul Prahova, conform dorinței artistului, care a locuit alături de familia sa în acea zonă, în ultimii 10 ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: fiul  inmormantare  priveghi  victor  victor socaciu 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel