Flavia Mihășan, despre viața de mămică, după ce s-a născut și cel de-al doilea copil: „Abia acum simt că trăiesc viaţa adevărată”
Data publicării:
Flavia Mihășan este mama a doi copii minunați. Vedeta spune că nașterea lor i-a adus sens și că vede viața cu alți ochi acum. 

Flavia Mihășan a devenit recent mamă pentru a doua oară. Viața fostei prezentatoare TV s-a schimbat radical după venirea pe lume a copiilor ei. Deși spune că nu îi e ușor, vedeta mărturisește că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și spune că abia acum simte că și-a găsit sensul. 

 

 „Sunt perioade când e foarte frumos şi epuizant în acelaşi timp. Copiii sunt minunaţi, totul e superb, dar asta vine la pachet cu o renunţare la tine, la ce erai tu înainte şi ce credeai tu că e mişto şi important.

Sunt perioade când da, îmi este dor, dar n-aş schimba niciodată nimic. Când mă mai uit în urmă la poze, mi se pare totul un pic lipsit aşa de consistenţă. La vremea lor, toate aveau sens. Dar abia acum simt că trăiesc viaţa adevărată. 

Acum e pe bune totul. Când ieşim undeva chiar ne bucurăm la maximum de acea ieşire. Stau câteodată şi mă gândesc că eu puteam să hotărăsc înainte că vreau să mă duc la mall şi să stau şase ore la cumpărături. Fără să fie nimic în neregulă cu asta. Nu mai pot face asta, acum avem şi noi programul lor. Suntem genul de părinţi care înţeleg cât de importantă este rutina pentru copii şi cât de relaxaţi se simt ei când ştiu ce urmează. Asta îi calmează. Haosul nu le place, sunt supereticenţi la asta şi sunt foarte nervoşi dacă nu dorm sau le schimbi programul de masă”, a mărturisit Flavia Mihăşan revistei OK!Magazine

Flavia Mihășan a dezvăluit care este primul test pe care trebuie să îl treacă bona copiilor

Flavia Mihășan știe că are nevoie de ajutor așa că a decis să le găsească o bonă celor mici. A fost puțin mai greu pentru vedetă deoarece a vrut o femeie responsabilă și a fost atentă la cele mai mici detalii. 


Primele două bone care au venit la vedetă în casă au vrut să pună mâna pe copil fără să se spele înainte, iar asta i-a dat multe de gândit Flaviei. În plus, aceasta urmărește ca bona să rezoneze cu cei mici pentru a putea avea o relație bună. 


”Două dintre ele nu au trecut testul. Ce faci când intri într-o casă prima dată? Te speli pe mâini! Două s-au dus direct la bebeluș, voiau să pună mâinile nespălate pe el! Celelalte două nu s-au încadrat pentru că nu le-a placut Carol! Nu am pretenția să-mi iubească copiii, dar măcar să simt eu ca mamă că rezonează cu ei. Și nu am simțit acest lucru”, a dezvăluit fosta asistentă tv, la Kanal D.


Flavia a găsit până la urmă o bonă potrivită pentru copiii ei. Vedeta spune că este ca o bunică pentru cei mici, iar asta a cucerit-o iremediabil. 


„Am găsit-o până la urmă pe doamna Miki, care este o prietenă de familie. E e o minune, este ca o bunică pentru copii!”, a mai spus vedeta.


Flavia Mihășan și logodnicul ei nu s-au gândit încă la nuntă. Vedeta spune că sunt un cuplu puțin mai atipic. 


”Da, suntem logodiți și, după părerea mea, mai căsătoriți decât oricine, chiar dacă oficial n-am semnat nimic. Nu știm pe când nunta, recunosc că nu ne gândim prea des la asta… Să spunem că suntem genul mai neconvențional din punctul ăsta de vedere”, a declarat Flavia Mihășan.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bona  copii  flavia mihasan  mama 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel