Flavia Mihășan, motivul pentru care nu vrea să se căsătorească: ”Asta cu nunta mi se pare...”
Data publicării:
Flavia Mihășan a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se căsătorească.

Flvia Mihășan trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de câțiva ani, cu Marius Moldovan. Cei doi s-au întâlnit la repetițiile spectacolului Mamma mia!, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cu toate astea, vedeta a recunoscut că nu vrea să ajungă în fața altarului. 

Flavia Mihășan, motivul pentru care nu vrea să se căsătoarească

”Noi suntem logodiți bineînțeles, dar nu, asta cu nunta mi se pare foarte complicat. Adică ... fă lista, vorbește locația, acum nu e momentul. Adică e suficient de gestionat tot ce se întâmplă cu ăștia mici plus că noi suntem foarte căsătoriți. Mai mult de atât .. suntem tot timpul împreună, tot timpul în parc, tot timpul. Suntem foarte căsătoriți, de fapt.”, a declarat Flavia Mihășan pentru Antena Stars.

Flavia Mihășan este mămică a doi băieți. Vedeta a mărturisit cum se descurcă cu ei.

”Se schimbă în bine totul. Mie abia acum mi se pare viața completă. Dacă până la copii mi se părea complicată, la modul fără timp, acum nu, acum chiar trebuie să fim mega organizat ca să mai poți să faci și lucruri înafară de a sta cu ei. Noi ne-am implicat amândoi 100%, adică nu am avut ajutor, nu avem încă, asta nu înseamnă că dacă ai ajutor nu ești implicat, doar că noi așa am ales.”

Cum și-a revenit în formă Flavia Mihășan după cele două sarcini

Flavia Mihășan se poate mândri cu o formă fizică de excepție, chiar dacă a dat naștere la doi copii. Fosta asistentă de la ”Neața cu Răzvan și Dani” are, de asemenea, și un ten de invidiat, pentru care însă vedeta spune că petrece mult timp în fața oglinzii. Chiar dacă recunoaște faptul că nu mereu a avut un ritual de îngrijire strict, odată cu trecerea anilor, frumoasa mămică a conștientizat importanța unei rutine cât mai amănunțit, așa cum are în ziua de astăzi.

„Indiferent de cât aș fi de obosită, de cât de mult aș aduna jucăriile de pe jos și m-aș plimba prin 6.000 de parcuri, dimineața și seara mă demachiez. Sunt niște pași pe care îi fac. Nu făceam atât de multe până acum câțiva ani. Însă, acum câțiva ani am zis: „OK, este clar că stă în mâinile mele să mă disciplinez în zona asta”. Dacă înainte mă spălam cu un demachiant spumă și îmi aruncam o cremă, acum urmez niște pași mai profi, să zic. Mă demachiez foarte bine, îmi dau cu un toner, apoi cu un spray cu acid hialuronic sau colagen, apoi folosesc niște picături, care se numesc beauty drops și au vitamina C. Ulterior, folosesc un serum, o cremă de dimineață sau seara și un balsam de buze. Mai folosesc o cremă pentru gât, care este specială.”, a declarat Flavia Mihășan pentru ego.ro

Sportul, nelipsit din viața Flaviei Mihășan

Blondina s-a recuperat imediat după naștere, sportul fiind secretul prin care a reușit să-și redobândească silueta de invidiat. Flavia spune că nici în sarcină nu a renunțat la activitatea fizică, acest lucru ajutând-o foarte mult.

„Fac sport de când eram copil. Nu am putut să mă opresc nici măcar în timpul sarcinii. Bine, nu am făcut în ultimele luni, dar am mers foarte mult pe jos, făceam pilates cât puteam. Există exerciții speciale pentru femeile însărcinate. Imediat după sarcină, după cele 6 săptămâni m-am reapucat, ușor, ușor. Corpul meu este obișnuit cu genul acesta de mișcare și mă dor oasele dacă nu fac. Mă doare spatele, mă doare gâtul. În plus, primești un flux de energie în timp ce te miști, cred că acest lucru îmi face bine. Pentru mine, mișcarea este esențială.”, a mai spus vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   flavia mihasan  nunta 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel