Flick rupe tăcerea, după ce soția sa a fost acuzată că l-a îndepărtat de prieteni: „Dacă e să pierd prietenii ăștia pentru relația asta, nu am pierdut nimic”
Data actualizării:
Data publicării:
Invitat la podcastul lui Bursucu', Filcea Sebastian Andrei, cunoscut drept Flick Domnul Rimă, a dezvăluit care sunt motivele pentru care relația lui cu Mihai Bendeac, Răzvan Popescu, Mihai Morar și Speak s-au răcit și chiar au ajuns să se blocheze pe rețelele sociale, deși erau colegi și prieteni foarte buni.

În urmă cu aproximativ trei ani, Flick a renunțat la cariera sa din radio și odată cu această schimbare din viața sa, relația sa de prietenie cu Mihai Bendeac, Răzvan Popescu, Mihai Morar și Speak, unii dintre cei mai buni prieteni ai săi, s-a răcit drastic, Gurile rele au spus că responsabilă pentru această ruptură este soția sa, Denisa, și au acuzat-o pe aceasta că l-a îndepărtat pe Flick de prietenii săi. 

„Niciodată nu am întrerupt eu relații de prietenie”

Invitat la podcastul lui Bursucu', Flick a spus, pentru prima dată, partea sa de poveste și care este adevărul din spatele acestor zvonuri. Acesta a mărturisit că până să o cunoască pe Denisa avea un stil de viață cu totul diferit și era sufletul petrecerii cu fiecare ocazie. După ce a intrat într-o relație cu ea, Flick și-a dat seama că existau mai multe lucruri care îi lipseau în viață și a realizat care îi sunt, de fapt, prioritățile. Bărbatul recunoaște că a ratat multe evenimente și ieșiri cu grupul de prieteni de când a hotărât să se așeze la casa lui, dar nu regretă și este convins că a făcut alegerea potrivită, regăsind în partenera sa tot ceea ce simțea că îi lipsește. Mai mult decât atât, Flick a precizat că nu consideră că relațiile de prietenie pe care le-a avut s-au rupt, ci doar s-au răcit. În plus, acesta a menționat că el este cel care a fost blocat pe rețelele sociale și că nu a întrerupt niciodată o relație de prietenie.

„În toate anturajele eram văzut ca eternul burlac, gagicarul suprem. Ulterior, descoperind-o pe Denisa și relația cu ea, am descoperit și niște lucruri care nu știam că îmi lipseau. Am simțit că nu știam că îmi trebuie, dar am simțit cât de tare e să fii iubit, să ai pe cineva care să doarmă cu tine, să ai o iubită din toate punctele de vedere. Atunci am prioritizat niște lucruri. Am ratat multe evenimente de gașcă, pe care le făceam vara, dar mi-am asumat. Mulți prieteni la început s-au bucurat, apoi m-au judecat. Cred că nu au înțeles. M-am schimbat, dar ei nu s-au schimbat, sunt tot ăia de atunci. Nu zic că am făcut eu bine, viața m-a dus de așa natură încât să aleg să fac alte lucruri. Eu consider că mi-am văzut de viața care am considerat că mă face fericit și iată-mă, după patru ani, tot cu ea și cu un copil. Nu am niciun regret pentru că eu niciodată nu am întrerupt relații de prietenie. Eu sunt ăla care a fost blocat de anumiți prieteni”, a declarat Flick.

Te-ar putea interesa și: Ilinca Vandici i-a dat replica Andreei Tonciu, după ce le-a făcut praf pe vedetele care-și expun copiii pe social media: „Tu n-o expui? O expui de mică!”

„Nu simt să pun mâna pe telefon și să îi sun”

De asemenea, Flick a mărturisit că de fiecare dată când a avut ocazie să se întâlnească cu unul dintre acești oameni au strâns mâna și au stat de vorbă, fără să poarte pică vreunuia dintre ei. El a precizat că nu a simțit niciodată nevoia să își ceară scuze pentru că nu consideră că a greșit cu ceva și că unul dintre prietenii de care nu mai este atât de apropiat l-a sunat de curând și au petrecut timp împreună. În plus, Flick a declarat că dacă va pierde vreodată vreun prieten pentru relația pe care el și Denisa o au, nu a pierdut, de fapt, nimic. 

„Eu m-am căsătorit pe ascuns, nu a știut nimeni. Și oarecum, ca prieten, te simți așa, eu înțeleg asta. Eu nu aș spune pentru niciunul dintre oamenii ăștia că relația s-a rupt. Una e să se rupă, alta e să se răcească. În anii ăștia ne-am mai întâlnit. Cu toți am dat mâna, m-am salutat. Din partea mea nu aș zice că s-a rupt. Eu sunt genul de om care nu ia piatra cu care s-a aruncat în mine și arunc înapoi. Jumătate dintre lucrurile care s-au scris nu cred că au fost spuse de oamenii ăștia, au mai fost și înflorite. Eu nici nu m-am dus, pentru că după reperele mele nu am greșit, să îmi cer scuze. Au venit declarațiile astea într-un moment în care nu mai era o relație strânsă. A vorbit relația mea pentru mine. Nu o să dau nume, dar din oamenii ăștia, unul dintre ei mi-a scris, m-a sunat, ne-am văzut. Am fost la el acasă, am povestit. Nu simt să pun mâna pe telefon și să îi sun, cel puțin acum. Nu consider că am greșit cu nimic, deși unii m-au blocat. Dacă e să pierd prietenii ăștia pentru relația asta, nu am pierdut nimic”, a adăugat Flick, la podcastul „un PODCAST mișto By Bursucu'”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare




pixel