Flora Năstase, probleme financiare din cauza pandemiei. Ce dezicie a luat ”Regina blănurilor”: "Cel mai important este să supraviețuiesc"
Data publicării:
Flora Năstase a ajuns la fundul sacului.  ”Regina blănurilor” a fost afectată grav de pandemie.

Flora Năstase a fost supranumită  ”Regina blănurilor”, datorită numeroaselor piese vestimentare, care i-au adus bani frumoși în conturi. Odată cu pandemia de coronavirus, se pare că și vedeta a fost extrem de afectată pe plan financiar. Vânzările au scăzut considerabil, încât Flora Năstase abia face față cheltuielilor zilnice.

„Luna august nu a fost deloc bună în ceea ce privește vânzările. În luna septembrie nu am vândut deloc, iar octombrie a fost la limită. Bine, afacerea este cu caracter sezonier, deci eu sunt obișnuită să vând doar toamna, dar este mult mai slab, dar pot să exist. Ceea ce e mai important decât orice! Adică să supraviețuiesc. Am cât să pot să-mi achit taxele și impozitele.”

 

Dacă odată, Flora Năstase obișnuia să frecventeze saloanele de înfrumusețare, acum vedeta s-a rezumat în a face totul singură, acasă, pentru a mai salva niște bani.

„Psihicul și stilul meu de viață au fost afectate masiv, aproape de limită, atunci când mi-am pierdut banii. De atunci, mi-am modificat stilul de viață și trăiesc undeva … nu pot să zic că trăiesc în frig, că n-am bani de benzină, dar trăiesc la limită. Eu nu merg la coafor, la cosmetică, nu-mi fac manichiură, pedichiură, toate acestea mi le fac singură. Am luat această decizie pentru că nu am bani să fac aceste cheltuieli. Oricum nu aveam posibilitatea să mai trăiesc cum am trăit. 

Nu am avut încotro și, de la o poziție în care atunci când mă trezeam dimineața și nu-mi mai doream nimic pentru că orice mi-aș fi dorit puteam să obțin, am ajuns să mă trezesc dimineața și să-mi doresc lucruri și să fiu mulțumită să pot să le realizez. Ceea ce nu se întâmpla înainte!

âOricine-și dă seama că, dacă pierzi un milion de euro cash, n-ai cum să mai trăiești ca înainte. Doar dacă aș fi putut să-i refac, dar n-am putut pentru că m-am îmbolnăvit, n-am mai avut capital pentru o investiție mare și tot așa. Pentru că banii mei n-au venit din blănuri, ci din afaceri imobiliare, care presupun capital mare. Pierzând acest capital, n-am mai avut ce să fac, iar din afacerea cu blănuri n-aș fi putut să ajung la un asemenea nivel„, a delarat Flora Năstase pentru CANCAN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bani  flora nastase  pandemie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel