Florentina Opriș, secretul siluetei de invidiat, la 54 de ani: „Sunt ardeleancă, îmi place să mănânc slănină”. Trucurile de frumusețe moștenite de la mama sa / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Florentina Opriș a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre trucurile de frumusețe la care apelează regulat, pentru a se menține în formă.

Florentina Opriș, prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă" de la Kanal D se menține într-o formă fizică de excepție, la vârsta de 54 de ani. Aceasta are o siluetă ca trasă prin inel, iar ridurile sunt de domeniul trecutului. În acest sens, am fost curioși să aflăm care este secretul Florentinei Opriș, care ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, la ce trucuri de frumusețe apelează în fiecare zi. 

„Nu mă preocupă foarte mult vestimentația, nu am fost niciodată preocupată de hainele pe care le îmbrac, pentru că de copil am fost tot timpul în ținută sport și vreau mereu să fiu comodă, în ținutele pe care le îmbrac. Lumea asta materială în care trăim ne obligă cumva și pe noi să fim la fel, dar nu sunt atât pasionată de fashion. Am și diverși parteneri care se asigură să-mi mai trimită niște ținute și atunci eu le îmbrac direct, nu mă mai gândesc că îmi trebuie ceva.”, a declarat Florentina Opriș, în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

Sportul, nelipsit din viața prezentatoarei

Florentina Opriș spune că face în fiecare zi sport, indiferent despre ce activitate este vorba. Cât despre alimentație, aceasta spune că este extrem de echilibrată în tot ceea ce consumă, dar nu se abține atunci când are anumite plăceri „nevinovate”.

„Corpul frumos se menține cu multă muncă și cu multă perseverență. Dacă nu ești perseverent în ceea ce faci, indiferent de domeniu, nu ai cum să ai rezultate. Fac sport în fiecare zi, chiar dacă sportul acela înseamnă, ca și astăzi, să fac în curte câteva exerciții, de 20 de minute. Nu am tăiat nimic de pe listă, în ceea ce privește alimentația. Sunt momente în care dacă simt că vreau să mănânc ceva, o fac, dar nu exagerez cu cantitatea. Eu sunt ardeleancă, îmi place să mănânc slănină, dar știu că și ea trebuie consumată în cantități rezonabile. Îmi place să gust din când în când câteva bucățele și nu pot zic că renunț la nimic. Îmi ascult corpul și cred că asta este cel mai important, să ne ascultăm corpul, el știe bine ce are nevoie. Gusturile sunt cele care se educă, iar eu fac asta.”, ne-a mai spus prezentatoarea. 

Trucul de frumusețe învățat de la mama sa

Când vine vorba despre îngrijirea tenului, îndrăgita prezentatoare spune că apelează des la trucurile de frumusețe pe care le-a moștenit de la mama sa, însă din copilărie.

„Tenul și el se menține greu, însă ajută mult și mișcarea, pentru că făcând mișcare se oxigenează țesutul, iar un ten oxigenat înseamnă frumusețe și vitalitate. Am grijă și la alimentație și am trucul pe care îl aplic încă de când eram copil, pentru că o vedeam pe mama făcând asta. Când am fructe pe care nu le mănânc, le aplic pe față, le zdrobesc și le pun pur și simplu pe față. Dacă am o felie de castravete, fac la fel, cu orice fel de fruct. Dacă am o căpșună, nici măcar nu o zdrobesc, o pun pe față.”, a continuat ea.

Cum își va petrece Crăciunul anul acesta

„De sărbători îmi place să petrec în familie și în zona de tradițional. Mi-aș dori ca anul acesta să fiu undeva în Ardeal, pentru că nu am mai ajunsă de multă vreme acolo unde eu m-am născut, și acolo sper să fiu. Mie îmi place foarte mult ritualul sărbătorilor din Ardeal. Mă duce cu gândul la clipele când eram copil.”, ne-a mai spus Florentina Opriș.

 

Am rugat-o pe Florentina Opriș să ne dezvăluie și o amintire prețioasă din perioada Crăciunului, pe care a păstrat-o până astăzi în suflet.

„Un moment foarte special de la Crăciun, din copilărie, care mi-a marcat cumva viața este cel în care l-am cunoscut pe cel care mi-a fost alături 25 de ani. A fost de bun augur, pentru că îmi aduc aminte că el mi-a făcut primul brad împodobit cadou, eram într-un cantonament, într-o cameră de hotel, era pe vremea când nu puteai să ai un brad împodobit în cameră, era în 86. M-am bucurat enorm de tare, e o amintire care îmi rămâne în suflet.”, ne-a dezvăluit în exclusivitate Florentina Opriș. 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  florentina opris  ingrijire  interviu  prezentatoare 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel