Florin Busuioc, lecție de simplitate: „Merg cu tramvaiul. Și, care e problema?”. Cum reacționează călătorii când îl văd în STB / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Florin Busuioc a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, că merge zilnic la serviciu cu transportul public. 

Florin Busuioc este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Actor la bază, îndrăgitul prezentator a reușit să facă din rubrica meteo un adevărat șhow. O țară întreagă îi recunoaște vocea și râde la glumele lui. 

 

„E adevărat. Sunt copii care mă recunosc de la câteva luni, un an, după voce, de la televizor, sunt copii mai mari care, am auzit chiar că ziceau „eu când mă fac mare vreau să mă fac prezentator Florin Busuioc”, deci aș avea ceva notorietate, să zicem. Ba chiar, răposatul Radu Anton Roman, la un moment dat, mi-a spus: „tu ești atât de cunoscut, că poți să candidezi la președenție”. Ceea ce sigur, nu ar fi interesant, nu mă pricep deloc la politică sau la administrarea unei țări. Cred că ar fi o prostie din partea mea”, a declarat Florin Busuioc pentru Spectacola. 


Florin Busuioc merge zilnic cu tramvaiul

Celebritatea nu îl împiedică pe Florin Busuioc să meargă la serviciu cu transportul public. Prezentatorul TV merge cu tramvaiul în fiecare zi și spune că i se pare ceva normal.


„Merg cu tramvaiul. Și, care e problema. Vreau să spun că lumea în tramvai a început să mă cam cunoască. Dimineața, cel puțin, când plec la 5 și jumătate, mă întâlnesc cu aceleași fețe, care merg și ele la serviciu, ne salutăm, mă salut cu vatmanii, mă salut cu toată lumea, nu am niciun fel de problemă”, ne-a declarat prezentatorul TV.


Întrebat dacă a avut vreodată parte de reacții deplasate în transportul public, actorul a spun că nu, însă, pe vremea când prezenta emisiunea Bingo, mai dădea, pe stradă, de unii telespectatori nemulțumiți că nu au câștigat.

 

„Să știi că niciodată, eu personal, nu am avut parte de reacții deplasate. Când făceam Bingo mai erau unii supărați că nu câștigau și mă întrebau: mie de ce nu mi-ai luat extrabiletul, că faceți voi șmecherii pe acolo. O prostie. Dar niciodată nu am avut probleme. În general, oamenii când mă întâlnesc pe stradă vorbesc, fac glume cu mine sau își exprimă recunoștința că existăm, noi, cei de la știri. Niciodată nu am avut probleme cu reacții nepotrivite din partea oamenilor”, a mai spus actorul. 

Florin Busuioc: „La nivel sentimental și metaforic, mi-ar plăcea să-mi dau duhul pe scenă”

Întrebat dacă a visat, la începutul carierei, că va ajunge cel mai cunoscut prezentator meteo din România, Florin Busuioc a dezvăluit că nu și-a imaginat asta, însă și-a dorit să facă televiziune. El spune că iubește atât de mult ceea ce face, încât, metaforic, și-ar dori ca ultimele clipe din viață să le petreacă pe scenă. Evident, declarația aceasta vine în stilul umoristic de care dă dovadă mereu, completând, tot el, că nu ar fi totuși o imagine prea plăcută pentru public. 

 

„Niciodată. Să fiu sincer, mi-am dorit să fiu în televiziune, de foarte tânăr, și uite că s-a împlinit, până la urmă. Am ajuns la 60 de ani și iată-mă, tot în televiziune. Și sper să-mi dau duhul în televiziune, cum s-ar spune, sau pe scenă. Dacă ar fi să aleg, aș alege scena, dar e urât totuși chestia asta, pentru că publicul, săracul, n-are nicio vină să vină și să vadă unul care își dă dea duhul pe scenă( n. r. râde). Dar la nivel sentimental și metaforic, mi-ar plăcea să-mi dau duhul pe scenă”, ne-a mai spus Florin Busuioc. 

 

Spectacola: Credeți în destin sau credeți, mai degrabă, că omul își face singur direcția în viață?

 

„Omul cred că își face direcția cu mâna lui, în general. Eu, dacă ar fi fost după mine, aș fi fost ceva antrenor de atletism acum, probabil. Ceea ce mi-aș fi dorit eu foarte tare, ar fi fost să am o trupă rock. Nu s-au întâmplat nici una, nici alta. Am ales, până la urmă, să fac teatru. M-a ajutat foarte tare acest lucru să fac și televiziune. Și uite-mă aici. Cred că și noi ne facem destinul cu mâna noastră, dar cred că avem ceva pus acolo, deoparte, și de la Doamne Doamne. Doar să alegem noi bine drumul. Cred că asta e marea șmecherie. Că, până la urmă, liberul arbitru controlează”, ne-a spus Florin Busuioc. 

 


Cum va fi vremea în toamna 2022

„Vremea nu e prea grozavă. A fost o vară îngrozitor de călduroasă, acum, să sperăm că toamna vine și cu niște ploi curate, cum zic oamenii de la țară, fără grindină, fără vijelii, fără nenorociri, fără inundații, ca să scoatem ceva producție din pământul acesta, că altfel suntem vai de capul nostru.

Toamna mă găsește bine pe mine, în sensul că eu sufăr de căldură, e adevărat, am suferit și vara aceasta, dar acum parcă mai sunt câteva zile călduroase, e adevărate, după care, sper eu, că vor începe să se regleze lucrurile”, ne-a dezvăluit prezentatorul TV. 

 


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actor  florin busuioc  tramvai  vremea 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel