Florin Călinescu a răbufnit după ce s-a speculat că a murit. Ce mesaj dur a transmis actorul: „Nu mai citiți toate prostiile”
Data actualizării:
Data publicării:
Florin Călinescu a avut o primă reacție după ce s-a speculat că s-a stins din viață. 

Florin Călinescu nu s-a mai putut abține și le-a transmis un mesaj dur celor care au indus lumea în eroare cu informații false. Mai exact, în mediul online au apărut mai multe speculații, conform cărora actorul s-ar fi stins din viață. Fostul jurat de la Românii au talent a fost deranjat de zvonurile apărute și a ținut să liniștească pe toată lumea spunându-le că se află într-o scurtă la Dunăre și că este foarte bine. 

„Sunt între România și Serbia, un loc minunat drag mie și vreau să le spun tuturor cretinilor care vehiculează pe Internet faptul că sunt mort.

Uitați-vă! Sunt mort la mijlocul Dunării ca și Decebal și Traian, într-un loc pe care-l eu îl explorez de când sunt copil”,  a fost mesajul lui Florin Călinescu, într-un live pe pagina de Facebook.

Florin Călinescu: Nu mai citiți toate prostiile

Florin Călinescu și-a sfătuit fanii din mediul online să nu mai creadă în tot ce se scrie pe rețelele de socializare. 

„Dezvoltați-vă creierul și personalitatea, nu mai citiți toate prostiile. Ca să vii și să spui că Florin Călinescu e mort, e ok, când e mort.

Dar dacă el e viu, atunci să vă vedeți de treabă. Deci sunt mort, dar sunt viu.”, a mai spus actorul. 

Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TIKTOK

Florin Călinescu nu este singura vedetă care s-a confruntat cu o asemenea situație. Recent, Vlăduța Lupău a răbufnit pe instagram, acolo unde le-a povestit fanilor că a avut parte de un șoc, după ce a aflat că a fost declarată moartă pe tiktok.  Vlăduța Lupău a mărturisit că nu i-a venit să creadă când a văzut  anunțul fals distribuit de mai mulți abonați.Postările au ajuns chiar și la rudele artistei, care au ținut să o anunțe imediat pe aceasta. La scurt timp, vedeta a răbufnit și a transmis un mesaj dur celor care recurg la asemenea gesturi.

„Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil.

Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir”, a transmis Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

 

Vedeta s-a arătat scârbită de tot ce se întâmplă acum pe rețelele de socializare și de toate informațiile false care apar acum doar pentru a face niște vizualizări.

 

„Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă”, a încheiat Vlăduța Lupău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: florin calinescu  mesaj  speculatii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel