Horoscop sâmbătă, 23 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari chefi din România. Însă, pe cât de frumoasă este această meserie, vine totuși la pachet și cu câteva consecințe negative. Principalul este, de departe, acumularea kilogramelor în plus. Așadar, celebrul bucătar ia atitudine de fiecare dată când observă că cifrele de pe cântar arată mai mult decât trebuia. Potrivit mediaflux, recent, bucătarul de la Antena 1 a dat jos 10 kilograme în doar 21 de zile. Acesta a ținut o dietă extrem de strictă, pe care însă nu o recomandă nimănui.
Timp de 21 de zile, Florin Dumitrescu a consumat doar trei alimente, pe care le-a alternat, potrivit sursei citate. Concret, este vorba despre varză, orez și piept de pui. În primele trei zile, acesta a consumat doar varză, în următoarele trei doar orez, iar după, din nou trei zile, doar piept de pui. Însă, când a ajuns la această etapă, bucătarul spune că a avut voie să consume și legume crude sau gătite la grătar. În a doua etapă a acestei diete, lucrurile stau fix la fel.
Nu este prima dată când Florin Dumitrescu ține dietă. Acesta a slăbit în trecut 17 kilograme, însă, treptat, a revenit la greutatea inițială.
Florin Dumitrescu a fost invitat în urmă cu ceva timp în cadrul podcastului lui George Buhnici, unde a dezvăluit mai multe secrete din bucătăria românească. Acesta a povestit chiar și o întâmplare ce l-a determinat să nu mai consume pâine.
"Dacă vrei, te fac să nu mai mănânci pâine în viața ta. Un prieten mi-a povestit că își făcuse brutărie, o avea deschisă de foarte mult timp. La un moment dat, i-a curs bidonul de afânător, era un ingredient lichid pe care-l băga în aluatul de pâine și i-a făcut gaură în beton. Ăla a căzut ca picătura chinezească, peste noapte i-a făcut gaură în beton, în 12 centimetri. Asta se întâmplă de fapt cu ce mâncăm noi. De asta, atunci când cumperi pâinea trebuie să știi ce cumperi. Că dacă o cumperi pe cea mai ieftină clar va fi așa. Eu de asta mănânc lipie, faină cu apă.", a declarat chef Fllorin Dumitrescu în cadrul podcastului.
Mai există un preparat pe care cheful a renunțat să îl mai comande în restaurantele de la noi, acesta fiind ciorba. Florin Dumitrescu spune că a recurs la această decizie din cauza unui ingredient foarte toxic folosit de toți bucătarii.
"Nu mai mănânc ciorbe la cârciume românești, pentru că e plină mâncarea de praf. În momentul în care gust, două nopți n-o să mai fiu om, îmi rupe stomacul. Am citi că conțin anumite substanțe care pot da și amnezie. Eu întreb ospătarii: aveți vegeta în farfurie? Folosiți așa ceva? Ei îmi spun că nu, niciodată. Există un secret prin care ei pot folosi vegeta fără să vezi. Există multe substanțe chimice în asta. E îngrozitor.", a mai dezvăluit el.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: chef dietă flroin dumitrescu kilograme
Iată ce-ți rezervă astrele...