Babasha tună și fulgeră, după imaginile indecente cu el care au apărut pe internet. Artistul o amenință pe tânăra care a făcut videoclipul public: „Să te pregăteşti de ce este mai rău”
Flrin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Juratul de la „Chefi la cuțite” le dă adesea sfaturi fanilor săi. Recent, acesta le-a explicat internauților motivul pentru care nu le recomandă să mănânce ciorba la restaurant.
Flroin Dumitrescu susține că, de cele mai multe ori preparatele recomandate de chelner sunt făcute din alimente pe cale de a expira și de aceea vor să scape de ele cât mai repede.Din acest motiv, bucătarul chef îi sfătuiește pe români să nu comande ciorbă la restaurant.
„Mare păcat că trebuie să fac asta… Am învățat-o încă din prima zi de cârciumă. Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul. (râde) Mă simt ca un magician din ăla care dezvăluie trucuri. Nu e bine! Aia cu gramajul este o prostie și nu te arde mult. Banii ăia nu intră în buzunarul cuiva, tot la firmă se duc. (…) Dacă e vorba despre un meniu a la carte, adică să te duci tu și să îți comanzi din 7-8 feluri de mâncare, există acest ‘astăzi vă recomand… coastele de porc’. Dar de ce îmi recomanzi tu mie coastele de porc astăzi? Păi… să scăpăm de ele, înțelegi?”, a povestit Florin Dumitrescu.
Totodată, Florin Dumitrescu a precizat că, cel mai este este să alegi un restaurant unde fluxul este mult mai mare.
„Cel mai bun sfat este să te duci să mănânci acolo unde e cârciuma plină. (…) Atunci când carnea se acoperă cu sos înseamnă că se acoperă o greșeală. Eu dacă mănânc la împinge tava… mănânc chestii cât mai românești, cât mai de casă. Oamenii din spate sunt oamenii care fac mâncare și acasă”, a subliniat Florin Dumitrescu.
Chef Dumitrescu a explicat că nu mănâncă niciodată ciorbă la restaurant, deoarece conține vegeta, , un condiment obținut din sare și potențial de arome.
„Eu nu mai mănânc ciorbe în cârciumi. Am avut problema asta după ce am descoperit că mă și mint. Eu întrebam dacă au vegeta în farfurie și ospătarii spuneau că nu. Școala de bucătari îi învață cum să folosească vegeta fără se se vadă.
Fac supa, baza, apoi o dau prin sită fină, fină și se pierd bucățelele alea. Nu e intoleranță, nici alergie… e direct inflamație. Un sfert de oră am de la prima lingură când trebuie să ajung la prima toaletă și stau acolo toată noaptea. E îngrozitor și am zis că nu mai mănânc ciorbă în cârciumi”, a mai adăugat juratul de la „Chefi la cuțite”.
Piure de cartofi. Rețeta lui Florin Dumitrescu. Secretul care-l va face extrem de pufos
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ciorba Florin Dumitrescu restaurant
Daniela Simulescu, astrolog DC...