Florin Dumitrescu, motivul pentru care NU este bine să mănânci ciorbă la restaurant. Avertismentul bucătarului chef: „E îngrozitor”
Data actualizării:
Data publicării:
Florin Dumitrescu a dezvăluit motivul pentru care nu este bine să mănânci ciorbă la restaurant. 

Flrin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Juratul de la „Chefi la cuțite” le dă adesea sfaturi fanilor săi. Recent, acesta le-a explicat internauților motivul pentru care nu le recomandă să mănânce ciorba la restaurant. 

Florin Dumitrescu, motivul pentru care nu este bine să mănânci ciorbă la restaurant

Flroin Dumitrescu susține că, de cele mai multe ori preparatele recomandate de chelner sunt făcute din alimente pe cale de a expira și de aceea vor să scape de ele cât mai repede.Din acest motiv, bucătarul chef îi sfătuiește pe români să nu comande ciorbă la restaurant. 

„Mare păcat că trebuie să fac asta… Am învățat-o încă din prima zi de cârciumă. Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul. (râde) Mă simt ca un magician din ăla care dezvăluie trucuri. Nu e bine! Aia cu gramajul este o prostie și nu te arde mult. Banii ăia nu intră în buzunarul cuiva, tot la firmă se duc. (…) Dacă e vorba despre un meniu a la carte, adică să te duci tu și să îți comanzi din 7-8 feluri de mâncare, există acest ‘astăzi vă recomand… coastele de porc’. Dar de ce îmi recomanzi tu mie coastele de porc astăzi? Păi… să scăpăm de ele, înțelegi?”, a povestit Florin Dumitrescu.

Totodată, Florin Dumitrescu a precizat că, cel mai este este să alegi un restaurant unde fluxul este mult mai mare. 

 „Cel mai bun sfat este să te duci să mănânci acolo unde e cârciuma plină. (…) Atunci când carnea se acoperă cu sos înseamnă că se acoperă o greșeală. Eu dacă mănânc la împinge tava… mănânc chestii cât mai românești, cât mai de casă. Oamenii din spate sunt oamenii care fac mâncare și acasă”, a subliniat Florin Dumitrescu.

Motivul pentru care chef Dumitrescu nu mănâncă ciorbă la restaurant

Chef Dumitrescu a explicat că nu mănâncă niciodată ciorbă la restaurant, deoarece conține vegeta, , un condiment obținut din sare și potențial de arome.

„Eu nu mai mănânc ciorbe în cârciumi. Am avut problema asta după ce am descoperit că mă și mint. Eu întrebam dacă au vegeta în farfurie și ospătarii spuneau că nu. Școala de bucătari îi învață cum să folosească vegeta fără se se vadă.

Fac supa, baza, apoi o dau prin sită fină, fină și se pierd bucățelele alea. Nu e intoleranță, nici alergie… e direct inflamație. Un sfert de oră am de la prima lingură când trebuie să ajung la prima toaletă și stau acolo toată noaptea. E îngrozitor și am zis că nu mai mănânc ciorbă în cârciumi”, a mai adăugat juratul de la „Chefi la cuțite”.

Citește și:  Florin Dumitrescu, rețetă de paste de casă umplute cu scoici și creveți: „Aluatul de paste nu necesită dospire, relaxare sau odihnă”

Piure de cartofi. Rețeta lui Florin Dumitrescu. Secretul care-l va face extrem de pufos

Pâinea, cauza constipației și inflamației. Florin Dumitrescu rupe tăcerea: Vrei să te fac să NU mai mănânci pâine NICIODATĂ?

Cum trebuie gătit BROCCOLI. Ai greșit ENORM: E iac pentru că nu-i omori VIERMELE! I-am convins pe mulți să mănânce după asta

Chef Dumitrescu, despre BOLILE pe care și le-a descoperit: Sunt pilaf. Excesele se plătesc, e BOALA porcului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   ciorba  Florin Dumitrescu  restaurant 



Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va traversa o perioadă plină de evenimente importante

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Care vor fi cele mai norocoase zodii în anul 2025. Interviu în exclusivitate cu Daniela Simulescu

Daniela Simulescu

Previziuni astrale pentru 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea parte de un an excelent

Sursă foto: Facebook/Mihaela Botezatu

Mihaela Botezatu, soția lui Silviu Prigoană, prima reacție publică la două zile de la moartea omului de afaceri. Când ar fi avut loc, de fapt, înmormântarea

Captură video: TikTok/bogdan.1111

Andreea Bănică, luată la rost de Bursucu în podcastul său: „Ce a fost cu bustiera aia de la concertul tău?”. Ce i-a răspuns artista

Adriana Bahmuțeanu, foto Instagram

Adriana Bahmuțeanu, în lacrimi la mormântul lui Silviu Prigoană. A avut parte de o mare surpriză - Foto în articol

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 18 - 24 noiembrie. Zodia care va trece prin schimbări radicale în această perioadă

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Previziuni astrale pentru 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va trece prin schimbări semnificative

Sursă foto: Facebook/Mihaela Botezatu

Un mare secret al lui Silviu Prigoană s-a aflat abia acum, după moartea lui

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care poate începe o relație autentică și sănătoasă

Captură video: TikTok/Vlad Iorga. Captură video: Facebook/Igor Cuciuc

Durere fără margini la priveghiul Andreei, fiica lui Igor Cuciuc. Cunoscutul interpret nu s-a desprins de lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al fiicei sale

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Dan Diaconescu, captură video Youtube

Silviu Prigoană ar fi fost otrăvit? Dan Diaconescu aruncă bomba în legătură cu moartea fostului om de afaceri: „Substanța pe care el ar fi ingerat-o la Bran se cheamă Novichok”




pixel