"Florin Salam a murit", fake news. Artistul și fiica lui, mesaje: Nu am murit / Fiecare om trece prin momente proaste, mai ales tatăl meu, cel mai muncit om din România
Data actualizării:
Data publicării:
Florin Salam nu a murit.

Betty Salam, fiica lui Florin Salam a scris un mesaj de ultimă oră în care infirmă informația publicată de Știrile ProTV.

"Cum poți să scrii un mare fake. Ceea ce ai scris tu despre tatăl meu, sper să nu atragi tu", a scris Betty, fiica lui Florin Salam pe Instagram. 

Avocatul lui Florin Salam a intrat în direct la România TV și a spus că a luat legătura cu impresarul artistului și că această informație nu este adevărată.

De asemenea, tot la România TV a intrat și cântăreața Daniela Gyorfi, care a infirmat această informație.

"Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor", a scris Florin Salam pe pagina de Facebook.

2. -imagine fara descriere- (florin-salam-a-murit-fake-news_88512000.jpg)

Betty Salam, nou mesaj despre tatăl ei

 

"Eu sunt acasă, abia m-am trezit. Mă rog să încetați, nici nu am cuvinte. Fiecare om trece prin momente proaste, mai ales un om muncit. Tatăl meu este un om prea muncit, e cel mai muncit om din România.

Fiecare dintre noi ne mai îmbolnăvim, mai avem nevoie de puțin timp pentru noi ca să fim sănătoși. Eu am rămas doar cu tatăl meu, îl am doar pe tatăl meu și se gândește la copiii lui și trebuie să fie sănătos.

Dar vă rog, dacă-l iubiți pe tatăl meu încetați cu astfel de mesaje. Îmi faceți și mie foarte mult rău și lui. Nu atrageți asemenea lucruri.

Vreau doar să-i transmiteți sănătate tatălui meu. Vă rog să-i trimiteți doar energie pozitivă. El este puternic, dar are nevoie de energie pozitivă să se facă bine și cum e el puternic își va reveni.

Se întâmplă și la case mai mari să te îmbolnăvești, să te doară capul, piciorul, rinichiul, inima, orice. Suntem oameni și e normal. Când muncești prea mult și nu te pui pe primul loc și vrei să-i faci pe toți mulțumiți, așa se ajunge. Într-o stare de foarte mare oboseală, stres și așa mai departe", a mai spus Betty Salam, într-un video pe InstaStory.

 

Florin Salam, internat în spital după ce a fost confirmat cu COVID-19

 

Miercuri noapte Florin Salam a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit rău, notează stirilekanald.ro. Ulterior, medicii l-au testat pe acesta pentru COVID-19, iar rezultatul testului său a ieșit pozitiv. Solistul a fost imediat internat și pus pe oxigen, din cauza problemelor respiratorii, potrivit sursei citate. Medicii spun că artistul nu se simte tocmai bine, motiv pentru care trebuie să stea sub observație. Nu este pentru prima dată când celebrul manelist se infectează cu acest virus. Anul trecut, acesta a trecut din nou prin aceeași situație.

Fratele lui Florin Salam a murit, după ce a fost infectat cu noul coronavirus

În 2020, familia artistului a avut parte de o tragedie, pentru că fratele său, Nelu Stoian, a murit după ce a fost infectat cu acest virus. Chiar dacă acesta a fost internat la un spital foarte bun din Capitală, în ciuda eforturilor medicilor, corpul lui a cedat, virusul fiind prea puternic. Totul a pornit de la o răceală, însă Nelu Stoian s-a simțit din ce în ce mai rău pe zi ce trece.

Manelistul a fost extrem de afectat în acea perioadă, când voia constant să afle noi informații despre starea de sănătate a fratelui său.

În trecut au circulat zvonuri conform cărora Florin Salam s-ar mai fi confruntat și cu alte probleme de sănătate

În urmă cu ceva timp, Florin Salam ar fi fost suspectat de faptul că suferă de mai multe boli destul de grave. Aceste vești i-au alarmat atunci destul de tare pe fanii artistului și, din acest motiv, manelistul a venit cu o reacție oficială.

„Oameni buni, sunt bine. Nu vă mai luați după știrile false”, a scris Florin Salam în descrierea video-ului de pe TikTok pe care l-a postat la acea vreme.

Copiii artistului au reacționat și ei

Chiar dacă la situația actuală nimeni din familia manelistului nu a oferit o părere oficială, la vremea aceea copiii acestuia au dezmințit știrile false care circulau în mediul online.

"Primesc tot felul de mesaje în legătură cu starea de sănătate a tatălui meu în urma celor apărute în presă. Tatăl meu nu este internat în vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile în presă. Tatăl meu urmează, într-adevăr un tratament. După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună. Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care s-a angajat. Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să întrebați despre tatăl meu. Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine. Ne vedem curând pe scenă!", se arată în postarea publicată de Dani Stoian, fiul manelistului.

„Tatăl meu urmează un tratament ușor, fiindcă este foarte puizat și muncit. Muncește de la 14 ani non-stop fără oprire și este un om ca și voi, nu robot, iar pentru un artist adevărat, este necesar să ia o pauză vocală mai lungă. V-aș ruga să nu mai spuneți că tatăl meu ”este în comă”, „e bolnav”. Are nevoie de o pauză pentru a urma un anumit tratament pentru a vă onora evenimentele unora”, a scris fiica manelistului la InstaStory. 


Autorul articolului: Giorgiana Croitoru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: betty blue  betty salam  cancan  florin salam  monden  stiri vedete  vedete 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel