Florin Salam, invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Manelistul, mai sincer ca niciodată
Data publicării:
Florin Salam a acceptat provocarea lui Denise Rifai și a răspuns cu sinceritate la cele 40 de întrebări adresate de celebra realizatoare TV. 

Pentru telespectatorii dornici de povestea din spatele luminilor reflectoarelor și pentru iubitorii muzicii de petrecere, duminica aceasta, la ora 22:00, Kanal D aduce în atenție un interviu maraton cu totul special: invitatul de la "40 de întrebări cu Denise Rifai" este nimeni altul decât Florin Salam, cel supranumit “Regele manelelor”.

Florin Salam, un nume care răsună cu putere în lumea muzicii românești și nu numai, vine să dezvăluie poveștile emoționante și misterul care înconjoară viața și cariera sa. Duminica aceasta, spectacolul nu se va petrece pe scenă, ci într-un alt decor, cel al unei discuții profunde cu gazda emisiunii, Denise Rifai, la “40 de întrebări”.

VEZI și: Dan Bursuc va apărea într-un nou film. Motivul pentru care Florin Salam l-ar fi dezamăgit: „Când face cineva parte din florile grădinii mele, nu-mi strica floarea, te rog eu”

Florin Salam, mai sincer ca niciodată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Florin Salam este mult mai mult decât un simplu nume, este un adevărat brand. Viața i-a adus si lacrimi, suferință, controverse și probleme de sănătate, iar Florin Salam va povesti despre toate acestea in interviul de duminica aceasta. Pe parcursul celor "40 de întrebări", telespectatorii vor avea ocazia de a pătrunde în sufletul și mintea artistului, de a descoperi ce se ascunde în spatele bogăției afișate, precum și a strălucirii scenei. Cu o carieră impresionantă, Florin Salam a cucerit inimile a milioane de oameni din întreaga lume, iar piesele sale au fost sursa de inspirație pentru numeroase remixuri de succes.

Încoronat "Împăratul Manelelor" și supranumit "Regele" de către fanii săi, Florin Salam este considerat una dintre cele mai importante figuri din industria muzicală românească. I-a impresionat și a inspirat nume mari din această industrie, care i-au recunoscut talentul și contribuția la peisajul muzical.

Citește și: Florin Salam, imagine tulburătoare de pe patul de spital. Artistul este internat în străinătate

Câteva dintre întrebările adresate manelistului

Realizatoarea emisiunii, Denise Rifai, a pătruns cât mai adânc posibil în intimitatea manelistului, pe care l-a „descusut” cât mai bine de secrete, pentru a afla unele dintre cele mai mari curiozități ale românilor cu privire la el. 

“Cât de greu v-a fost sa ajungeți sus?”, “De câte ori ați ales bine?”, “Câte milioane ați pierdut la cazinou?”, “Ați fost vreodată judecat de stabor?”, “Trăiți în teroare?”, “V-ați gândit vreodată la sinucidere?”, “Sunteți dependent de droguri?”, “Cat de bolnav sunteți?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate duminica lui Florin Salam la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Prin intermediul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată duminica, la 22:00, la Kanal D telespectatorii vor avea ocazia de a pătrunde în viata lui Florin Salam, de a descoperi amintiri, întâmplări din spatele scenelor,  precum și momentele de vulnerabilitate ale artistului. 

VEZI și: Florin Salam și Dan Bursuc, scandal uriaș. Cei doi maneliști s-au amenințat în direct/ VIDEO


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: denise rifai  emisiune  florin salam 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...