Foo Fighters, criticați pentru că au concertat doar pentru spectatori vaccinaţi; manifestanţi anti-vaccin au protestat în faţa sălii
Data publicării:
Mai multe persoane care se opun vaccinării au protestat marţi seară în exteriorul Canyon Club din oraşul californian Agoura Hills, unde trupa Foo Fighters a susţinut primul concert organizat la capacitate 100% în timpul pandemiei de COVID-19 în faţa unui public alcătuit doar din persoane vaccinate împotriva noului coronavirus.

Câteva zeci de protestatari purtau pancarte pe care erau scrise mesaje precum "Foo Fighters luptă pentru a readuce segregarea" şi "eveniment doar pentru vaccinaţi, nevaccinaţii nu au voie", potrivit unor fotografii publicate pe Twitter. O fotografie distribuită pe Instagram îl arată în rândul protestatarilor pe fostul actor Ricky Schroder, celebru în copilărie şi devenit în prezent un cunoscut activist anti-vaccinare.

Organizatorii show-ului trupei Foo Fighters - primul concert susţinut de trupa americană la capacitate de 100% de la începutul pandemiei - au cerut spectatorilor să prezinte o dovadă a vaccinării anti-COVID-19 înainte de a cumpăra bilete. Ricky Schroder a publicat pe Facebook, în 13 iunie, un mesaj în care a vorbit despre acest concert organizat doar pentru persoane vaccinate: "Dave Grohl (solistul şi liderul trupei Foo Fighters, n.r.) este un derbedeu ignorant care trebuie să fie pălmuit pentru că sprijină discriminarea. Ignoranţa vine în toate formele şi mărimile. Kurt Cobain (solistul fostei trupe Nirvana, din care a făcut parte Dave Grohl, n.r.) râde acum de tine, Dave, alături de milioane de patrioţi. Prostule!".

Unii dintre spectatorii care au asistat la concert au publicat la rândul lor mesaje despre acei protestatari pe reţelele de socializare. "Câţiva oameni de slabă calitate au venit la concertul susţinut de Foo Fighters în Agoura Hills în această seară", a scris unul dintre ei. "Aşa se întâmplă când vrei doar să vezi Foo Fighters susţinând un concert într-o sală mică, apoi ţi se spune imediat că eşti 'un vaccinist segregaţionist'", a scris un alt spectator.

Deşi concertul trupei Foo Fighters în Canyon Club a fost unul mai degrabă intim, întrucât sala are o capacitate de doar 600 de locuri, grupul american va susţine un alt show la capacitate de 100%, pe 20 iunie, în celebra Madison Square Garden din New York. Acel concert va impune aceleaşi condiţii de participare, spectatorii trebuind să prezinte o dovadă că s-au vaccinat împotriva COVID-19.

Concertul de la Canyon Club, care a fost un eveniment sold-out, a început marţi seară în jurul orei locale 21:30, iar Dave Grohl le-a făcut spectatorilor următoarea promisiune în debutul show-ului: "În această seară, vom cânta până când cineva va chema poliţia sau până când eu voi leşina pe scenă", notează Agerpres. 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: concert  foo fighters  vaccin  vaccinati 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel