Fostă ispită de la Insula Iubirii a dat lovitura! Cu cine a fost surprinsă la un hotel - Foto / Video în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Un milionar celebru a fost prins la hotel alături de o fostă ispită de la Insula Iubirii.

Este vorba despre celebrul fost fotbalist Francesco Totti, în vârstă de 48 de ani, legendă a clubului italian AS Roma. Totti a divorțat de Ilary Blasi, după 20 de ani de relație, din cauza că aceasta l-a înșelat. Însă acum Francesco este împreună cu Marialuisa Jacobelli, în vârstă de 32 de ani, jurnalistă, dar și fostă concurentă la show-ul Insula Iubirii.

Citește și articolul - Adio, Monica ”Bîrlădeanu”! Schimbare surpriză după nunta cu Valeriu Gheorghiță https://www.spectacola.ro/adio-monica-birladeanu-schimbare-surpriza-dupa-nunta-cu-valeriu-gheorghita_42196.html 

Fostul jucător de la AS Roma a fost surprins alături de Marialuisa la un hotel din capitala Italiei și aceasta a confirmat relația cu legendarul fotbalist.

FOTO = VIDEO

Sursă foto - Captură Instagram Maria Jacobelli

Video

Youtube video image

Francesco Totti și-a pus ghetele de fotbal în cui la finalul stagiunii 2016-2017, după ce a jucat numai la AS Roma în cariera sa de fotbalist profesionist. În prezent este manager la AS Roma și reușit să își refacă viața personală cu Jacobelli Marialuisa, care a devenit celebră în Italia ca urmare a participării la emisiunea Insula Iubirii, în calitate, evident, de ispită.

Acum Jacobelli Marialuisa lucrează pentru Sport Mediaset. În trecut a activat și la DAZN. Marialuisa a fost cea care a confirmat zvonurile în privința relației.

Citește și articolul - Drama neștiută prin care a trecut Monica Bîrlădeanu. Vedeta a trăit clipe de coșmar: „Loviturile în corp sună într-un anume fel” https://www.spectacola.ro/drama-nestiuta-prin-care-a-trecut-monica-birladeanu-vedeta-a-trait-clipe-de-cosmar-loviturile-in-corp-suna-intr-un-anume-fel_41919.html  

Citește și - Ispita Marcel de la Insula Iubirii și drama din copilărie. Nimeni nu ar fi crezut că a trecut prin asta

Marcel Andrei ascunde o poveste de viață dureroasă încă din copilărie. Marcel a fost martorul scandalurilor din familia sa, mama lui fiind evacuată din casă chiar în timp ce îl purta în burtă.

Acum ceva vreme Marcel Andrei a fost invitat în podcastul lui Bursucu. Ispita Marcel de la Insula Iubirii a spus detalii dramatice din copilăria sa. Acesta a fost martor la certurile dintre mama, tata și bunica. Cea din urmă s-a purtat foarte urât cu familia ei. Mai mult, de la vârsta de 18 ani Marcel nu a mai purtat nicio discuție cu bunica sa.

El nu poate uita atitudinea pe care a avut-o bunica sa asupra familiei, care ar fi provocat greutăți de necrezut unui tânăr cuplu - părinții lui Marcel.

„Când era mama însărcinată cu mine, tatăl meu plecase în armată. Știu că mama mea a stat cu mama lui taică-miu, iar atunci a văzut ce fel de persoană era ea ca femeie. Nu era o femeie ok. Nu că nu o plăcea pe mama, dar ea ca femeie nu era normală. Îi plăcea să se amestece în treburile familiei lui taică-miu — cu frații și sora lui — și tot așa.

Nu a lăsat familia să trăiască așa cum trebuia. Din clasa a 12-a, relația mea cu ea s-a terminat. Când tatăl meu era plecat în armată, mama a înțeles cum stau lucrurile, dar când s-a întors tata, s-au mutat din Rovinari la Vladina. Au stat cât au stat, dar în final i-a dat afară din casă”, povestește Marcel. Vezi continuarea aici!

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursă foto: Instagram, Youtube/ Monica Bîrlădeanu, Ionela Nastase

Adio, Monica ”Bîrlădeanu”! Schimbare surpriză după nunta cu Valeriu Gheorghiță

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: Facebook/Betty Salam. Captură video: Instagram/Betty Salam

„Nu suntem bine deloc. Ne-am despărțit”. Betty Salam, mesaj șocant la doar câteva zile după ce a vorbit despre împăcarea cu Cătălin Vișănescu

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel