Fosta iubită a lui Ciprian Nemeșiu, primele declarații după moartea actorului: „Luni, aveam cu trupa noastră trei spectacole și toate s-au anulat, iar el s-a sinucis”
Data publicării:
Ciprian Nemeșiu și-a pus capăt zilelor la doar 39 de ani, iar familia și prietenii nu își pot explica de ce. 

Chiar pe data de 8 martie, Ciprian Nemeșiu a șocat pe toată lumea după ce a decis să își pună capăt zilelor. Actorul, în vârstă de 39 de ani a coloborat cu mai multe teatre din București și era membru al Trupei de Improvizație „Freeze”. Familia și prietenii sunt de-a dreptul șocați și îndurerați. 


Acesta s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia, în sectorul 2 din București. Informația a fost confirmată de surse din poliție, însă cauza decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei, potrivit Antena 3.


Fosta iubită a actorului, declarații șocante


Actrița Alexa Lucia Istrate, fosta iubită a lui Ciprian Nemeșiu, susține că în ziua de 8 martie, le-au fost anulate două spectacole, pe care tânărul le aștepta cu sufletul la gură.  


„Am fost trei ani împreună, acum era singur, fără angajamente, și poate că de aceea s-a și sinucis. Iar nesiguranța și-a spus cuvântul, mai ales că luni, 8 martie, aveam cu trupa noastră trei spectacole și toate s-au anulat, iar el s-a sinucis”, a declarat Alexa Lucia Istrate pentru Click.ro. 


Fosta iubită a publicat un mesaj emoționant și pe rețelele de socializare, alături de o fotografie în care apare alături de Ciprian Nemeșiu: „Te-am iubit tare, 3 ani jumate mi-ai zâmbit... ieri aveam 3 spectacole, ni le a luat covid... iartă-mă că n-am simțit că erai singur... Zâmbește Sus”, a scris aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actor  ciprian nemesiu  declaratii  fosta iubita  s-a sinucis 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel