Fosta „soacră” a lui Smiley dă tot din casă! Ce a putut să spună despre familia artistului: „Părinții lui Andrei erau altfel”
Data actualizării:
Data publicării:
Mama Laurei Cosoi a făcut dezvăluiri inedite cu privire la cei care puteau să-i devină socrii fiicei ei.

Nunta dintre Gina Pistol și Smiley a trezit mai multe resentimente în rândul oamenilor care l-au cunoscut. Se pare că mama Laurei Cosoi și-a adus aminte de perioada când artistul forma un cuplu cu fiica sa, spunând faptul că are, în continuare, o relație bună cu acesta. Totuși, femeia nu a putut să nu facă și o comparație între socrii actuali ai Laurei și cei care puteau să-i devină în urmă cu mulți ani „părinți” fiicei ei. În acest sens, chiar dacă spune că s-a înțeles bine și cu părinții lui Smiley, mama actriței mărturisește totuși că ei erau ceva mai diferiți față de cei ai actualului ginere.

“Eu am avut o relație bună, spun eu, cu Andrei (Smiley – n.r.). De când el și Laura s-au despărțit, recunosc că nu am mai vorbit cu el. Ce sa-i spun? Nici cu părinții lui n-am vorbit. Aveam o relație bună și cu ei, dar nu sunt la fel ca părinții lui Cosmin. Părinții lui Cosmin sunt niște oameni extraordinari, prietenoși, ne vedem des, ne auzim des, ne simțim foarte bine unii în prezenta celorlalți.

Și cu părinții lui Andrei ne-am înțeles, dar erau altfel, erau cu treburile lor. Atât Cosmin, cât și părinții lui sunt extraordinari și ne-am împrietenit foarte repede unii cu alții. Și lui îi place să vina pe la noi, pe la Iași, Laura și ea merge des la Cosmin acasă, și noi mergem. Ne vizităm. Laura e bine, e fericită, e un om muncitor și e o familistă convinsă”, a mărturisit mama Laurei, potrivit cancan.

Citește și: De ce a crezut toată lumea că Laura Cosoi a fost nașă la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Unde se afla fosta iubită a cântărețului, de fapt

De ce s-au despărțit Smiley și Laura Cosoi

Smiley și Laura Cosoi și-au găsit în ziua de astăzi amândoi fericirea separat, alături de alți parteneri de viață, cu care s-au decis să formeze și o familie. Asta, în contextul în care în urmă cu peste 10 ani ei erau văzuți ca fiind cuplul ideal de toți cei din jurul lor. Se pare însă că 2012 le aducea realitatea cruntă în față, iar aceștia aveau atunci să se despartă. Chiar dacă au fost mereu foarte discreți, cu privire la viața lor personală, bunica actriței a făcut de această dată dezvăluiri neștiute despre despărțirea lor. Mai mult, aceasta s-a arătat a fi destul de deranjată de replicile pe care nepoata sa le-a primit din partea solistului, când aceasta a adus în discuție căsătoria, factor care se pare că i-a făcut să meargă pe drumuri separate. 

„L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasă, am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!

Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: «Rămânem prieteni, atât, gata». A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: «După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: «Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!». Mamă, a plâns Smiley după Laura! Atunci a intervenit Cosmin și s-a căsătorit cu ea. Care era deja fanul ei”, a declarat bunica Laurei Cosoi, pentru una dintre emisiunile realizate de Cristian Brancu, notează click!.

Te-ar putea interesa și: Adela Popescu nu l-a iertat pe Măruță pentru că a lipsit de la „nunta anului”. I-a zis-o chiar în direct: „Când prietenii au evenimente importante, tu ai angajamente și contracte”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: despartire  gina pistol  Laura Cosoi  relatie  Smiley 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel