Fotografie de senzație cu Oana Roman! Cât de mult îi priește vedetei singurătatea
Data actualizării:
Data publicării:
În ultima vreme, Oana Roman pare că radiază mai mult ca niciodată. Vedeta arată din ce în ce mai bine de când s-a despărțit de fostul soț, semn că singurătatea și liniștea sufletească o împlinesc pe deplin.  

Oana Roman a fost prezentă astăzi pe micile ecrane și a surprins telespectatorii cu apariția sa. Pe lângă abilitățile culinare pe care și le-a evidențiat, în cadrul emisiunii, vedeta a strălucit, deoarece a ales să poarte o rochie care îi complimenta silueta.

Cât de bine arată Oana Roman de când e singură

Fiica lui Petre Roman a fost invitată la „Star Matinal”, unde telespectatorii au avut ocazia să o vadă într-o nouă ipostază. Oana Roman a gătit în direct și a făcut senzație cu transformarea prin care a trecut! Viața ei s-a schimbat radical de când s-a despărțit de fostul soț și se pare că perioada prin care trece îi priește.

Acum vedeta își trăiește visul. Este o femeie de succes, liniștită, care își continuă cariera pe care și-a dorit-o. De asemenea, responsabilitatea ei cea mai mare este fiica sa, iar creșterea și educația Isabelei îi ocupă cea mai mare parte din timp.

Oana Roman a fost astăzi la emisiunea precizată mai sus, unde a gătit alături de Horia Manea și a demonstrat că nu este doar o femeie de succes și o mamă dedicată, ci și o gospodină desăvârșită! După emisiune, vedeta a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care le arată fanilor săi cât de bine poate să arate.

„Fotografia perfectă nu exis...”, a fost mesajul de la fotografia postată pe InstaStory de Oana Roman.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman a spus-o fără menajamente, după concertul susținut de Connect-R: „Vă rog să observați cum poartă acest costum” / Foto

Oana Roman a trăit cel mai urât coșmar din viața sa

Oana Roman a mărturisit că viața ei nu a fost mereu roz și că pentru traiul pe care îl are acum a muncit 48 de ani. Mai mult decât atât, aceasta a recunoscut că a trecut prin multe momente grele, dar, printre cel care au marcat-o cel mai mult, se numără acela când a fost șantajată de fostul ei soț.

Vedeta ar fi fost șantajată de tatăl fiicei sale, care i-a furat telefonul, pentru a obține conversațiile pe care ea le avea cu o altă persoană. Bărbatul a recurs la acest gest, deși erau separați și nu mai aveam nicio legătură, decât cea de părinți ai Isabelei.

„Eu nu mai am soț, nici iubit, dar am avut. Mi-a furat telefonul într-o seară, ca să vadă o conversație pe care o avusesem eu cu cineva, în condițiile în care eram divorțați în momentul acela. A făcut poze la conversațiile respective și le-a folosit ca să mă șantajeze și să îl șantajeze și pe omul acela, care nu avea nicio vină, deoarece, repet, eram divorțată”, a declarat Oana Roman, la Star Matinal.

Te-ar putea interesa și: Ce părere are Oana Roman despre influencerii care promovează produse pe care nu le folosesc: „Am încheiat discuția”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel